Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Én sem szoktam ajánlani másnak ezeket, mert aztán ha mégis gond van akkor engem szidnak majd.
Viszont én szívesen kísérletezgetek 20k környéki olcsó telókkal, tapasztalataim alapján amik eddig nálam voltak az itthoni teló árhoz képest jó hardver egyes esetekben az anyaghasználat is. A szoftverterén viszont mindig van mit otthon foltozgatni, ezért fejlesztgetős/kísérletezős/moddolós telefonnak jók aki szeret ilyenekkel babrálni
-
Castell
aktív tag
Pl. alapból az X5 pro szét akart esni kezedben, fényszivárgos és pontatlan képernyő, rossz gps, az akku gyatra minősége. Kb. ennyi ami eszembe jutott. Szóval fejlődés szerintem van, ha a jelen tesztalanyt nézzük. Ennek ellenére még mindig vannak aggályaim, szóval továbbra sem vennék ilyen márkájú telefont.
-
Castell
aktív tag
Igazad van továbbra is, de mégis meg van a célközönsége ezeknek a telefonoknak. És akinek minden Ft számít, az csak az árat figyeli és megveszi ill. ott vannak a kíváncsi természetűek is... Off/hasonlat: vajon a gruppi és a hasonló oldalak miért olyan népszerűek idehaza? Tehát nem nehéz az ilyennek célközönséget találni. Az, hogy itt a szakmai fórumban kategorikusan elutasítjuk az ilyen márkákat, ez teljesen természetes
(#16) kbyte1024: Tudom, sokaknak érdemre sem méltó, meg büntetni lehetne ezzel a márkával, azért a tesztelt modellnél az NFC megléte meglepett. Továbbá tudom, hogy tucat teszt az alsóházból feeling, de csupán azért olvasom szívesen ezeket a teszteket is, hogy lássam van-e fejlődés low end gyártók házatáján.
(#21) TCSZ: Én is cserélem hamarosan a 2/8-as Lenovomat, valószínűleg egy Redmi lesz az utód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Honda topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest