- [Re:] Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- [Re:] Bombaformában futott be a Poco X3 NFC
- [Re:] Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- [Re:] Huawei Mate 20 Lite - egy híján húsz
- Telenor topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- [Re:] Asus Zenfone 7 Pro - fordulásból lő, gól
- [Re:] Huawei P40 lite - kényszerpályán
Hozzászólok Aktív témák
-
daninet
addikt
Na ez az a hely, ahol senki ne vállaljon munkát.... sokszor negyedét leszedik a fizetésnek...
Trust me.. I'm from the internet. ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
stevve
nagyúr
Nem a diákok és a kezdeményezés ellen szólok, de:
- sokan, főleg egyetem alatt kényszerből dolgoznak. Azért, hogy legyen kaja vagy lakhatás. Ez nem pályaválasztás, kényszerpálya. Nyilván nem akar egy bölcsész mondjuk sörgyári raktárosként elhelyezkedni később.
"színész, divattervező, tv riporter, patológus, állatorvos, reaktormérnök, reklámügynöki újságírói"
csupa keresett és hiány vagy inkább divatszakma? Na mindegy. Más szakmáját nem szólom le, de a cikket túlságosan pozitívnak érzem az egész jelentőségéhez képest.
-
-
Bog
HÁZIGAZDA
Csak éppen nem fognak felvenni, mert nincs headcount, nincs rá bérkeret, nem akarnak adni cafetirat, kajajegyet, vagy bármit ami miatt a belsős munkaerő drágább, mint a bérelt. Arról nem is beszélve, hogy nemigen hiszem, hogy van cég, aki diákot venne fel, léptet be, képez ki, amikor ez tipikusan az a típusú munakerő, ahol erősen fennáll annak a veszélye, hogy rövid időn belül távozik.
Egyébként lehet, hogy én látom rosszul, sosem csináltam ilyet, a dolog másik oldalán voltam sokáig, azaz a bérlő cégnél, ahol nagyjából ezeket az érveket mondták akkor, ha az volt a kérdés, hogy miért nem veszünk fel inkább saját munkaerőt.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
daninet
addikt
Teljesen helytállóak az érveid, de ha nem is rögtön az első helyen, de megoldható (legalábbis nekem mindig sikerült eddig), ma már kékkönyvel sem kell vackolni, és szívesen is látnak, pláne ha ért az ember a sok diák mellett valamihez.
Trust me.. I'm from the internet. ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nyilván adott helyzettől és munkavállalótól függ. De egy üfszolg, telesales, árufeltöltő munkára egyszerűbb a bérelt munkaerő, a cégnek nincs ideje, kedve, pénze ezzel külön foglalkozni, ha elmegy egy diák, azonnal küldenek másikat, stb. A spécibb esetek nyilván mások, de ilyesmivel a munkaközvetítők sem nagyon foglalkoznak, nagyobb tömegben mozgatják a delikvenseket olyan cégekhez, ahol 5-10-50-100 ember kell valamire.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
rakloo
aktív tag
Lehet,de munkát nem adnak.
[ Szerkesztve ]
555-SHOE
Hozzászólok Aktív témák
ma A djuice myLife programjába bekerült a Fürge Diák Iskolaszövetkezet is, melynek következtében az ott dolgozók pontokat kapnak munkájukért.
- [Re:] Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xbox One
- Büszke apukák és anyukák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Komoly Covid Kocsma
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Vivo X60 Pro+ 12 /256GB - fotós szörnyeteg eladó ÚJONNAN!
- Zajtalan PC - egyedi építésű, mozgó alkatrész nélküli All-in-One PC és monitor
- Játékbunker Társasjáték Webshop 2310 Szigetszentmiklós
- Ryzen 7 2700X eladó
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 2020 4 gen 10.9” BONTATLAN 1 ÉV APPLE GARANCIA AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: INNObyte Informatikai Zrt.
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest