Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lotusomega

senior tag

válasz dedike #17 üzenetére

Ne bohóckodjunk már, nekem is van platinakártyám, és sokra megyek vele, megvehetem a telefont kb egy ezressel olcsóbban, éljen, az egy vicc. Anno pannonnál még ennyi sem volt. Megint külföld de akkor is, ott ha előfizus vagy, hozzádvágják x idő után ingyen a legújabb telót hogy tessék TE vagy az ügyfél, TE fizetsz nekünk, ezért mi ezt megbecsüljük használd egészséggel. És még x száz ingyen percet. Én pannonnál egy smst kaptam azt hiszem szülinapokor meg valami 20 hálozaton belüli ingyen percet, ez volt a max.
    Úgyhogy szerintem hagyjuk az itthoni szolgáltatós megbecsüléses lehetőségeket, mert nevetségesek.
    T-home ugyanez, mert én hülye náluk is vagyok.
    Erre a csodás (S)paletta díjcsomagra pedig senkinek még eszébe se jusson váltani, én 3 hónapja csak szívok vele, cask az egymásra mutogatás megy, mert ők nem látják egymás számláit sőt még az enyémet sem(!!!) t-pontban veszekedtem a csajjal 20 percet, azt mondta akkor tud segíteni ha fizikailag beviszem neki a t-homeos számlát, mert ő nem látja elektronikusan. Mondom köszi, olvasni én is tudok. Egy bohóckodás.
    Előtte t-home 6 hónapon keresztül számlázott 2xeres díjat, amiből iylen nevetséges összegeket írtak jóvá azóta.

Szóval aki jót akar magának, az nagy ívben kerülje az összes T-s szolgáltatót.

Welcome to hungarian banánköztársaság :W

• Lotusomega

senior tag

válasz m@xsys #14 üzenetére

T-mobilenál már ezer éve van iylen részletfizetési lehetőség. De ettől sajnos nem lesz alacsonyabb a telefon ára, csak nem egyszerre hanem szépen lassan véreztetnek ki.

Tényleg már nem is akarok jönni h külföld stb mert tudom h más, pedig nem kéne az lenni mert eun belül vagyunk(elvileg, papíron, amőgy meg balkánisztán az egész)

Itt az ilyen dolgok hogy megbecsüljük meglévő ügyfeleinket és stb ismeretlen fogalmak.

• Lotusomega

senior tag

válasz m@xsys #6 üzenetére

Na azaz amit nem fognak engedni úgysem. Így is sok nekik ennyi konkurencia, mi meg csak tejelünk :W
    Ráadásul nemcsak ap ercdíjak hanem a készülékárak is az egekben vannak lehúzás az egész. Postagalmb olcsóbb..

És sajnos azt hiszem amíg ki is fizeti kaz emberek, addig ez íg is marad.

Új hozzászólás Aktív témák