- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
Az a kapcsolatprogram nem sok mindenre jó. Persze ha havi 30 rongyot fizetsz, akkor 2 év alatt akár 10k pont is posszejöhet, hurrá. Az átlagember max egy ezrest tud ezzel spórolni.
Amúgy vodánál is vannak kedvezmények, csak jelezni kell, hogy hűségidő után fel szeretnéd mondani az előfizut. Én így kaptam első évre 1000, másodikra 500 kedvezményt, ami 18000 ft. És nem fizetek havonta tízezreket, még 5öt se...Azért nem kéne ennyire elvakultan védeni a t-mobilt.
-
Lotusomega
senior tag
Ne bohóckodjunk már, nekem is van platinakártyám, és sokra megyek vele, megvehetem a telefont kb egy ezressel olcsóbban, éljen, az egy vicc. Anno pannonnál még ennyi sem volt. Megint külföld de akkor is, ott ha előfizus vagy, hozzádvágják x idő után ingyen a legújabb telót hogy tessék TE vagy az ügyfél, TE fizetsz nekünk, ezért mi ezt megbecsüljük használd egészséggel. És még x száz ingyen percet. Én pannonnál egy smst kaptam azt hiszem szülinapokor meg valami 20 hálozaton belüli ingyen percet, ez volt a max.
Úgyhogy szerintem hagyjuk az itthoni szolgáltatós megbecsüléses lehetőségeket, mert nevetségesek.
T-home ugyanez, mert én hülye náluk is vagyok.
Erre a csodás (S)paletta díjcsomagra pedig senkinek még eszébe se jusson váltani, én 3 hónapja csak szívok vele, cask az egymásra mutogatás megy, mert ők nem látják egymás számláit sőt még az enyémet sem(!!!) t-pontban veszekedtem a csajjal 20 percet, azt mondta akkor tud segíteni ha fizikailag beviszem neki a t-homeos számlát, mert ő nem látja elektronikusan. Mondom köszi, olvasni én is tudok. Egy bohóckodás.
Előtte t-home 6 hónapon keresztül számlázott 2xeres díjat, amiből iylen nevetséges összegeket írtak jóvá azóta.Szóval aki jót akar magának, az nagy ívben kerülje az összes T-s szolgáltatót.
Welcome to hungarian banánköztársaság
-
m@xsys
senior tag
Az olyan is volt, kenjék a hajukra a Cetelemet vagy Credigent. Csöppet magas volt a THM. Semmi versenyképes ajánlat nem volt, éppen ezért ment sok ember aki nem tudta kifizetni a telefon árát a T-Mobil-hoz. Majd meglátjuk ebből mi fog kisülni.
Tudom nem tőlem kérdezted, de én a T és a Voda post-paid üf is vagyok - minimális kedvezmények mind2nél voltak, de eléggé szegényes megbecsülés... -
m@xsys
senior tag
A percdíjhoz tényleg nincs sok köze, de mint olvashattad Szasza888 hozzászólását a szolgáltatói telefonokról, h magasak. Erre reagáltam, h nem fogynak és éppen ezért próbál a voda is nyitni, h magasabb árkategoriájú készüléket is vigyék. Vicc, h a vodánál a márkaképviseleten típusonként 1-2 készülék van készleten (ha van), mert nem viszik. Talán így nagyobb kedvet kapnak a vásárláshoz az előfizetők. Éljen a hitel és az eladósodás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest