- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volta szempontjából az, Ampere szempontjából nem feltétlen, mivel lehetséges olyan új NV által fejlesztett memória cache ürítési mód, ami nem követel x86 licenszet, és előfordulhat,hogy ez miatt szerepel ez a táblázatban. Legalább is a fenti német oldal fórumán ezt fejtegetik erre a témára kitérve pár hozzám hasonló,de a szakmához sokkal jobban értő NV fanatic,
Egyébként én támogatom a sok fedélzeti valós memóriát, ha azt a megoldást választják mégis.
Túl sok még a " ha".. -
Ebben van valami, csak a cikkben azért nem látom értelmét a Dx 12 hiányosságok okfejtésének, mert nem rég látott( dec 17.) napvilágot ez a nem hivatalos road map , ami lehet , hogy fake, de a GPU neve is(GA102-108) már az Ampere-re utal és ebből kifolyólag lehet ez lesz az egyetlen és utolsó gamer Volta kártya a piacon.
Ampere nem biztos, hogy kiherélt Volta lesz, 12 nm en jön, és sok mindent nem tudunk még róla, mit fog támogatni és mit nem.persze benne van a pakliban , hogy marad a Volta, de Én személy szerint kétlem...
-
jaj ne írj ilyeneket mert az alattad lévő tag nem érti az iróniát.
Szerintem az érkező NV széria szempontjából nem mérvadó ez a kártya, már egyre több infó kering a consumer vonalon Ampere-ről..
Kérdőjeles a Volta gamer szegmensbe való behozatala egyenlőre,de ha jön is, akkor biztos hogy erősen át lesz alakítva.
DE azért tényleg kurv@ gyors
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest