- Milyen okostelefont vegyek?
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen GPS-t vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Úgy vagyok vele mint a zsiráffal.
Szép, szép, de otthonra nem kéne...
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Noukoum
veterán
A Galaxy Fold 5G hatalmas, 4235 mAh-s telepet kapott
Ez miért is számít hatalmasnak?
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
weberzolee
aktív tag
Tartósnak tűnik a zsanér szerkezete. Ettől függetlenül a mozgó alkatrész nem túl jó ötlet egy zsebben hordott eszköznél...
[ Szerkesztve ]
-
forgonati
őstag
Egy 2 kijelzős böszme telefon 4300-as akkuje mióta számít hatalmasnak? Anyám... Egy Redmi nagyobbat kap manapság. 5 ezres dukálna bele minimum.
Keelah Se'lai!
-
Ricardo
titán
Ez így ebben a formában nem fogott meg. van még hova fejlődni.
-
*Mukeey*
addikt
Kuka!
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Noukoum
veterán
válasz enginev3.0 #7 üzenetére
Akkor azt írják amire gondolnak!
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Tigerclaw
nagyúr
Ez csak annak való aki lopja a pénzt. Amúgy ez a könyv szerű koncepció jobban tetszik mint azok, ahol kívül van a kijelző, vagyis még sérülékenyebb. A hajlítható kijelző viszont még erősen sérülékeny, legalábbis így kombinálva érintőfelülettel és védőbevonattal.
A Surface Duo a realistább megközelítése ennek az alapkoncepciónak. Nem olyan "varázslatos", de várhatóan működni fog évekig stabilan.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
-
kop8
őstag
Ez évekig fogja birni a nyitogatást
Jo lesz az pár hétnek isAmugy mi értelme van ennek a telefonnak??
Igazi baromság pénzkidobás halálra van itelve már most...GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
válasz Tigerclaw #12 üzenetére
"Egy külső kijelző is nagyon kellene rá..."
Akár e-papír is jó lehetne. Minden a telefonhoz kapcsolódó információ ráférhetne. Az idő vagy töltöttség kijelzéséhez nem kellenek színek és a hívás kijelzése igényel szivárványszerű megjelenítést.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Hieronymus #16 üzenetére
Igen , akár az, akár OLED vagy más alacsony fogyasztású kijelző. Mondjuk nem hiszem, hogy az én pénztárcámhoz lesz szabva az ára, de szerintem új divatot teremthet jövőre az USA-ban. Azt nem tudom, hogy érdemes volt-e beharangozni ilyen korán. A kínai telefongyártók így hamarabb kihozzák nulláról fejlesztve, mint jövő október.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
törölt tag
Ahogy nézem, ez előbb-utóbb mindenkinél darabokban lesz. Nagyon nincs ez átgondolva kijelző téren.
-
Medocsabi
addikt
Ez a zsanér megoldás így bontva nagyon sufnisnak tűnik. Oké, meg kellett oldani, de én valamiféle technikai újítást elvártam volna.Ez így nem "hajlító mechanizmus", hanem kib@szott sok zsanér, még több csavarral. Ennyit tudnak a mérnökök?
-
Medocsabi
addikt
válasz baladam86 #24 üzenetére
[link] Egyelőre. Mindenesetre pont az ilyen igények hozzák meg a technológiai fejlesztéseket. Csak valahogy azt gondoltam amúgy, hogy ha létezik összetekerhető tv, akkor erre is van valami megoldás. De akkor egyelőre vagy nem létezik a techonlógia, vagy csak annyira siettek ezzel a tech demóval hogy megcsinálták "jóvanazúgy", csak ki lehessen adni.
[ Szerkesztve ]
-
baladam86
aktív tag
válasz Medocsabi #25 üzenetére
A Fold és a Mate X is csak sima tech demo, a bemutató volt a lényeg, hogy valami kézzelfoghatót tudjanak prezentálni. A Fold egyszer már piacra került (kisebb hibával, ugye ), majd most elvileg újra, a Mate X még nem kapható...
A feltekerhető TV sem 2 éven belül fogja meghódítani a piacot, bár az ötlet jó, egy hasonló telefon sem lenne elképzelhetetlen, csak a kijelző kihúzott állapotban olyan lenne, mint egy darab papír, nem lenne semmi tartása, de el tudom képzelni, hogy valamelyik gyártó kísérletező részlegén már tesztelnek valami hasonlót.SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
baladam86
aktív tag
Jogos
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
törölt tag
Kellett már valami mozgó alkatrész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.