-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
#89309696 #50991 üzenetére
No offense
Azért a HA "csalószűrő" hozzáállásával is vannak gondok.
Árultam egy kínai pendrive forma tv tunert, amit soha nem használtam, mikor megvettem kipróbáltam, beleraktam a fiókba a többi aprókacat mellé.
Ezzel a felkiáltással meghirdettem, fillérekért, de ebből még a t. vevő alkudott, meg ingyenposta, mittudomén.
Aztán bemószerolt, hogy erősen használt, mert hajszál karcok vannak a penen, a matricán, meg nem megy nála, csaló vagyok.
Volt is gond belőle, hogy nem engedtek belépni, közben 4 másik dolgot is postáztam volna, nekem kellett könyörögni, hogy legalább a postázást megcsinálhassam a többieknek, mert persze minden adat privátban, pénzeket meg már elutalta mindenki. Az ember persze visszakapta az árat, plusz az ő visszapostázási költségét aranyáron.
Megjött a cucc, kiderült, ő analfabéta, mert nem dvb-c tuner volt, neki az kellett volna (Digi dvb-c kábel), plusz levideóztam, hogy kézzel erősen dörzsölve kb 2 mp alatt lejött minden felirat a penről
Ja és persze a 15 év múlt, már akkor többszáz plusz ellenére full csalóként állt hozzám kalandor.
Erről ennyit.
Már elfelejtettem szinte, de a tüske bennem maradt. -
envagyok
veterán
válasz
#89309696 #50989 üzenetére
Mondjuk szerintem ilyenkor tök esélytelen minden.
A jó isten be nem bizonyítja mi volt a pakkban, hacsak nem volt ott pár független tanu.
Vagy mi van, ha benne volt a vga a csomagban, és kibaszásból jelentették?
Vagy ha egy PC-s postás cserélte nadrágja és procihűtőre? -
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #50901 üzenetére
Keresel ryzen3-at helyben 17ért, kicsit alkudsz=15
Vagy veszel 18+pistáért 19-20 újat.
Innentől a 15 nekem megfelelne.
Ha még így is gond van, akkor már nagy a baj."Van egy ökölszabály ami ha tetszik ha nem a valóságra épül, ha kijövök a bolt ajtaján a még ki se bontott termék ára ér kb 70%-ot, ezt a topik is vallja." --- Amíg van akinek többet megér használtan, addig ez a megállapítás fals és semmit nem ér.
Nemrég adtam el pentium 4 alaplapot 20000ft-ért AGP videókártyát 25-ért, core2 775 lapot 30-ért. És nem hülyéknek, hanem hozzáértőnek.
Engem is zavarnak dolgok, veterán motorom mellé a család miatt jó lenne egy jó kis veterán autó is. A normálisabbak 6-10 milla körül mennek.
Könyörgöm annyiért veszek egy új középkategóriást, vagy 5-6 éves luxuskocsit.
De hiába obégatok, mindenki leszarja, hogy én 1-2 milláért vennék jót.
Ez van -
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #50898 üzenetére
Értelek én, és meg is értelek.
Csak hát ahogy írtad is van aki megveszi annyiért, magyarul annyiért eladható. Ha annyiért eladható, akkor meg az eladó bolond lenne olcsóbban adni.
Marad számodra a B terv: vedd meg újan.
Azért arra még érdemes odafigyelni, hogy az árukeresős árak legeleje néha átverés, azaz nem elerhető az áhított termék, csak csali.
Plusz a posta is pár ezres.
Akkor már nem is olyan rossz ár a használt, főleg ha helyben van és picit alkudsz is. -
envagyok
veterán
válasz
seniman #50896 üzenetére
En azonosulok.
A pentium 4-es gamer gépek 50k-ért engem is feldobnak. Főleg ha a GTA V fut rajta
Apropó a rambus-os gépet amit itt linkeltetek, lehet meg is veszem.
Csak azokat nem értem, akik folyamatosan megmagyarázzák hogy szerintük az x y cucc csak ennyit meg annyit ér ezért meg azért, főleg saját maguk miatt, mert próbálják kivetíteni valósággá az álmaikat.
Persze miközben a piac vételi és eladói oldala is másként gondolja.
Én is vettem black friday-ban xbox one s-t 45k-ért újan postával, de most senki se ad 60 alatt, és ha földhözcsapkodom is magamat max kiröhögnek.De hogy teljesen azonosuljak: ha valaki tud eladó rx570et 580at pár hónapost nem bányászt 20-25 körül, 50 darabra azonnal kp-ra vevő vagyok.
Nem viccből írtam -
envagyok
veterán
válasz
#89309696 #50884 üzenetére
Miért tud vki 17 alatt?
Nem.
Ráadásul 1-2 ezrest meg postát simán lehet alkudni.
Akkor Miért is gond?
De ha úgy érzed nem ér annyit, vegyél egy újat, és add fel 10-ért , majd akkor megveszem tőled.
Senki se hülye, nem fogja senki se a 2 hónapot használt kb 20k-ért vett procit 10-ért odaadni.
Főleg mivel így is viszik.
Mert ha nem vinnék, akkor engedne az árból.
Rám is fúj pár 'okos' hogy drágán adok mindent, tudományosan meg is magyarázza miért, de valahogy a piac szerencsére máshogy gondolja.
Persze mint mindenki más, úgy én is örülnék ha vehetnék pár hónapos 2080-at vagy ti-t a legolcsóbb netes ár feléért harmadáért, hisz' hasznàlt vazze, nem új.
Csak hát van az álom, meg a valóság... -
envagyok
veterán
válasz
Cs1csó #50835 üzenetére
Ha rád fogják hogy berakáskor megnyomtad...
Elállni akkor tudsz, ha sértetlen és hibátlan állapotban adod vissza cuccot, különben akkor is szivathatnak.
Nekem egy tizenéve hardveraprózós sokszáz pozitíves ember szava sokkal többet ér, mint egy bolt pecsétje.
Gyuri váltott vga-ra, arra reagáltam.
Mondjuk nemrég vettem s9+-t itt szinte újat ha-n 80k-ért.
A régi s7 edge meg 50-ért ment el.
Korrektnek tűnt a srác, írtunk plusz garipapírt letiltás ellen. Egyelőre nem bántam meg, az új ár feléért lett meg. -
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #50833 üzenetére
Nemrég vett ismerős boltban újan rtx2080-at nem kevés pénzért.
Berakta gépbe, zörög a venti. Visszavitte gariztatni, egy hónapig szivatták, majd kisütötték, hogy nem érvényes a gari, mert nem rendeltetésszerűen használta.
Sokkal jobb egy pár hónapos használt, de garis cucc, mint az új.
Eleve kipróbálhatod, meghallgathatod, cicereg-e, megnézheted meddig boostol, stb.
Csalódásmentesebb. -
envagyok
veterán
válasz
Cs1csó #50807 üzenetére
Ez nem az átverésről szól.
Tehát hiába reális áron adsz egy gépet, ha nem írod be a címbe/leírásban hogy gamer, vagy gta v, akkor az emberek hozzáértő 10%-át leszámítva meg se nézik a hirdetésed, és inkább megveszik a fele annyit nem érő, de ugyanannyiért árult Gamer GTA V jelzőkkel felaggatott pc-t
Az egyik fogásos debreceni eladó már olyan szinten nyomja, hogy a szép világító házas kép se az eladó pc, mert az egy brand fujitsu/HP "felgameresítve" egy lehetőleg extra tápigény nélküli VGA-val.
Ha kell a ház írja, plusz 10-20k.
De valamiért rakja sorba az ilyen hirdetéseit évek óta, valószínűleg viszik tőle.
És ha erre van igény, ezt kell kiszolgálni.
De ha megnézed a nagy multi cégeket (MM, ALDI és társai), ők is azért annyira nem részletezik a gépet, és utánaszámolva pár aldis laptoptól eltekintve nem igazán éri meg megvenni.Meg mi az átverés?
Az amikor valamit másnak állítasz be, ami.
Tehát ha van egy Core 2 Quad géped legalább 4GB rammal, és DX10 legalább 1GB tápcsatis VGA-val, az már nevezhető gamernek, hiszen a maga idejében biztos nem office-ra rakták bele a 2*6 pines 256 bites AMD HD4890-et vagy GTX 285-öt. És tényleg megy rajta a GA V, és 30-40-et simán megér, hiszen annyiért mit kapsz pár éves cuccot? Semmit. Akkor az volt a csúcs sokszáz ezerért. Attól nem lett nem gamer, hogy megöregedett, és tizedáron 30-40k között még mindig jó választás, mert 1. játszani, ha nem is a legújabb címekkel, de lehet vele,2. sokat nem esik már az ára, sőt ha jóba nyúl az illető, akkor még értéknövekedés is elképzelhető, ami a 2-3 éves cuccokról nem igazán mondható el.
Tehát ha az illető korrekten leírja az összetevőket, és mond rá egy árat, és azt valaki megveszi, miért lenne átverés?Pl egy szép állapotú 8800gtx 10-15k, egy 8800 ultra 20 felett van, egy Geforce 256 20-at is ér, egy FX5900 ultrát nemrég adtam el ebayen 35-ért, Voodoo5 5500 100k, vagy a lapok: PL egy x48-as 775-ös asus rampage formuláért simán adnék 15k-t, pedig lehetne mondani, hogy 15 körül már Z170 lapot simán lehet venni. Csak hát abba egy 4 magos proci 25-től indul.
-
envagyok
veterán
Tudom viccesen hangzik, de a GTA V-öt TÉNYLEG bele kell írni a horgászos hirdetőoldalon.
Az átlagemberek 90%-a rohadtul nincs képben, hogy mit vegyen mennyiért játszani a kölyöknek nyári szünetre. Kb annyit tudnak, hogy a GTA V jó játék, mert a haver fia is azzal játszik, és ha az fut, akkor jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest