- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
patomi #56584 üzenetére
Igen.
Laptopra max úgy vállalnék garit, ha szakszerviz írásba adja, hogy a hiba régen megvolt.
Akár vétel után 5 perccel le lehet ejteni, rá lehet ülni, vagy ráönteni a billentyűzetre egy kis vizet, aztán hello.
És én meg vegyem vissza gariba, persze.
Mondjuk azokat az eladókat sem értem, akik nyomnak egy képet a laptopról, és eladó, meg hibátlan.
30 perces aida stabiltás tesztről fénykép=alaplap jó, processzor jó, ram jó, kijelző jó.
15 perc 3d= vga jó.
Persze itt is lehet kötekedni, hogy nem megy az egyik usb port, vagy a net, bát utóbbit szintén lehet fotózni.
Plusz körbe képek minden oldalról.
Jelen esetben ezzel el is lehetett volna hajtani a vevőt, mert ha 10 percenként lefagy a noti, akkor a stabilitás tesztet sem bírta volna. -
envagyok
veterán
Ezt értitek a csalósból? :
"Sikerült megállapodnunk, az illető visszavette a gépet, én pedig engedtem valamelyest a visszavásárlási árból, mert magamat is hibásnak tartom."
Szóval az elején az eladó egy szemét csaló volt, most meg ő is hibás volt???
WTF -
envagyok
veterán
Engem a múltkor letámadtak.
Canon EOS fényképezőgépet árultam. Direkt beleírtam, hogy filmes
párezer forintért.
Percenként jöttek az üzenetek.
Milyen memóriakártya megy bele.
És még nekik állt feljebb, mikor írtam, hogy ez azért ennyi, mert nem digitális.
Megmagyarázták, hogy tükörreflexes fényképezőt simán ki lehet fogni 5000 forintért hibátlant, mert van aki úgy árulja, hogy nem tudja, mennyit ér. -
envagyok
veterán
-
envagyok
veterán
válasz
Cs1csó #56410 üzenetére
Nem rossz ez.,
Olcsóért kell bele tenni egy i5-öst, vagy i3-ast, 10GB ram is van benne, meg egy alap dx11 1GB vga 500GB HDD-vel.
Így kb 20-25 körül ér, de i5-össel 30-40k környékén simán eladható.
Azért a Sandy bridge óta olyan hatalmas fejlődés nem volt.
De így is erősebb a legerősebb core2 prociknál kb 30-40%-al kivéve több szál quad procik esetén. -
envagyok
veterán
MS Hungary?
Ausztriában magánszemélyeknél volume licenszes gépeknél bőven elég a matrica, de még az olvashatatlanra kopott matricán se szaroznak.
Cégeknél kérhetnek számlát isItthon pont most beszéltem pár hete egy használt gépeket újra eladó cég vezetőjével pont erről, hogy a már matricás gépekre miért ad el külön windowst.
Indoklás: így azon is megvan a haszon. -
envagyok
veterán
Ezeket a medion gépeket Aldiban lehet kapni. Egy blokkot kapsz róla, amin a virsli is rajta.
A gépházon a matrica sorozatszámmal.
Szóval ha elvesztem a virslisblokkot, vagy kifújja a szél a kezemből, mikor kiviszem s boltból, akkor szerintetek illegális lesz rajta a windows. Okés :) -
envagyok
veterán
válasz
CJ4567 #56314 üzenetére
Quake 3 - múltkor gyerek panaszkodott, hogy alig lehet online játszani a bf1-el, addig a Q3 máig tele.
@CJ4567
A régi és az új dirt között azért nincs akkora különbség. Jó látszik a guminyom, szebb a porfelhő, de versenyzés közben úgysem azt nézegeted.
Az ár is : régi dirt néha ingyen , de max 1-2k vs új játék 10-20k.
Annyival nem jobb. -
envagyok
veterán
Ezért nem kell feltétlenül haladni a "trenddel", hacsak nem vagy a saját pénztárcád ellensége.
Ha 10 éve jó volt egy xy telefon, miért kell 400-500k-ért iphone-t venni?
Ha 1985-ben jó volt a dollárboltos fisher rádiósmagnó, most miért kell millás 'audiofil' cucc?
Ha 2010 környéki játékok jók voltak akkor, most mi a gond velük, hisz nem kell drága pc, 30-40k környékén össze lehet rakni gépet, amin 2010-ig minden fut fullosan, esetleg egy kis ssd bele (10-ede helyét foglalták az akkori játékok az újaknak), és akkor szupergyors lesz.
Én is inkább a retró gépeimen szoktam játszani a far cry-al, crysis-el, colin mcrae dirt-el, mafia-val, sőt 486-oson pac-man, tetris, c64-en boulder dash, defender of the crown. Sokkal jobbak mint az új játékok, ahol a csillivilli grafika alatt 0 valós érték.
Az rx5700-as x79-es i7-es gépemen a gyerek szokott játszani, mert a haverok miatt megy a sok hülyeség. -
envagyok
veterán
Alaplap : Medion MS77 8k
Processzor : Intel Core i7 2600 15k
Memória : 16 GB Kingston 1600mhz (1év gari) 20k
Videókártya : Gigabyte GTX 1050 Ti OC 4GB (1év gari) 25-30k
SSD : Samsung EVO 840 120GB (Új!) 5k
HDD : Seagate Barracuda 500GB 7200rpm 5k
Tápegység : FSP 400W 85+ Bronz 5k
+ valami noname ház 3k
90 körül.
Annyiért el is tudja adni.
Haver kért meg hasonló konfig eladására, külömbség: i5-2300 a proci, 8gb a ram, ssd nincs, szintén medion msi lappal, fsp táppal. 80-ért lerohantak érte, 2 nap alatt elment. -
envagyok
veterán
Dőlnek meg a rekordok használt 1080, 1080ti árakkal. Most egy lassan 2 éves EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC2 HYBRID lépte túl a bűvös 200000 forintot (215)
198000ft újan a kb ugyanilyen erős rtx2070 super ugyanebben a kivitelben újan az új cod játékkal. Maga a típus újan 150-től kapható.
Amd-ben 140-től az rx5700xt kb ugyanez az erő szintén újan és ingyenes játékokkal.Közben megjött az rx5700-am. A játékot 1 órán belül eladtam belőle, maradt még 4 dolog mellette és 93k-ban van így.
Kettőt lehetne venni ebből a 2 éves 1080ti áráért, és még futná egy ryzen 5 procira vagy lapra.
Vagy komplett gamer gépet lehet ryzen5-el, lappal, rx5700-al, 16gb rammal, ssd-vel, házzal, táppal venni újan ennyiért kb. -
envagyok
veterán
Nem saját, de féligmeddig talán igaz is lehet.
"2000 Gainward establishes their presence in Europe with a new branch in Germany while in 2001 they become an NVIDIA Certified Selection Solution Provider and NVIDIA Launch Partner."
[link]
Olyasmi mint a sapphire az AMD-nek.
Valamint valszeg bérgyárt az nvidiának fe modelleket. -
envagyok
veterán
válasz
SyMbioTe #56215 üzenetére
Az utalás után vettem észre, hogy volt előzetes levelezésem a taggal.
Ott írta, hogy ő alaplap javítással foglalkozik.
Nem mindegy, hogy egy "teszteletlen" cuccot olyantól veszel, aki az adott termék szerelője, vagy akinél csak évek óta áll. Akkor írtam rá, kétszer is leírtam neki, hogy ha nem jó, engem nem érdekel, inkább utalja vissza a zsét. Erre elküldte a lapot. -
envagyok
veterán
válasz
Beretvás #56206 üzenetére
Az zavar, hogy emiatt utaltam, törött kézzel kocsikáztam foxpostra átvenni, és 3 órám elment kipróbálással együtt egy semmit érő hulladékért.
+az eladó buzizós hozzáállása miatt.
Pár ic7 hirdetés mostanában. Működők árral, és egy becsületes hibásként hirdető:
[link]
[link]
[link]
[link]De most már tényleg zárom.
-
envagyok
veterán
válasz
Wesder #56199 üzenetére
Már elengedtem.
Leírtam, amit szükséges, trollokat nem etetek tovább.
Ő az aki nem bírja elviselni, ha nem az övé az utolsó szó.
A végén már nem bírt mit benyögni, elkezdett fantáziálni a koromról.
Hogy miket várok hét elején csak azért írtam, mert itt is volt komment, hogy biztos a 2500ft-on pörgök. Ebből szerintem elég egyértelmű, hogy nem.
Az átverés 500ft-nál is átverés és 50000ft-nál is.
@kornel76
Sok mindent ebay-en veszek, ezt itt megláttam, miért ne kellett volna megvennem.
Privátban letisztáztuk, hogy működőként érdekel, elküldte, nem működik ennyi. -
envagyok
veterán
válasz
Wesder #56193 üzenetére
Nem a pénz idegesít, tegnap vettem 106k-ért rx5700-at a gépembe, úton van még most Nvidia 7950gx2, 7800gs+ AGP Gainward, HD4870X2 dobozos külföldről, és egy dobozos GTX690 innen apróról a gyűjteményembe.
Az ember hozzáállása, kétértelmű szövegezése a gáz.
Nézzétek meg a Teszteletlen brand alaplapok eladók! 15db itt aprón, bár most gyorsan archiválta, de google megtalálja, linket nem merek.
Teszteletlenek, nagyrészt hibátlannak tűnnek. Mindez egy alaplap szerelő szájából.
Gondolom azzal mindenki egyetért, hogy az ilyen hirdetéseknek tűnniük kell.
Ezért morgok én is, nem a párezer forintért.
Írja le, hogy hibás.. Ja, hogy akkor senki sem venné meg. Akkor adja le vasnak. Ja akkor meg 5k-val kevesebb maradna kasszában. Megélhetési csaló pff És akkor még ő jön a ratyizással.
@SyMbioTe privátban megírtam neki 2x is, hogy csak működőképes kell, különben el se küldje.
Így is teszteletlen? Meg azok után is, hogy szerelő létére ráindított? -
envagyok
veterán
Csalóst érdemes olvasni, míg nem törlik.
-
envagyok
veterán
Ki akar játszani a postával?
8800gt helyben occcsó
Árul még "Kínai gtx 560ti" -t eredetileg nvidia_gtx_1060_3gb_hibas címmel.
Szabad már azt? -
envagyok
veterán
Belefáradtam az aprós vga keresgélésbe.
106k postával sapphire rx5700 2év garival, játékkal, xbox passal, meg 4 más cuccal lekuponozva az Alzán.
Tegnap ugyanilyen erős asus strix rtx2070 tulajjal vitáztam, 140 alatt nem adja... (150-ért hirdette) hiába mondtam, hogy 150 körül már új strix rtx2060 super van, ami szintén ugyanilyen erős. -
envagyok
veterán
Nem árt ha van nyoma annak hogy ő alaplapokat buherál, meg megérdemli.
Nem szeretem, ha hülyének néznek.
Meg az ilyen megélhetési "átbaszás" már nagyon gáz.
Azt sem ártana tisztázni, hogy a hibás jelenti a hibás terméket.
Informatikai hirdetési portálon a teszteletlenkedés elég gáz.
Nekem van egy láda teszteletlen cuccom, de:
-Ide a rozsdás bökőt, hogy 99% műkődik
-Ha meg szeretném hirdetni, még nekem is kb 10 perc legalább azt kipróbálnu hogy indul-e, ha más nem biosig, vagy egyéb hardver esetén látszik-e az eszközök között.
-Ha bármit teljes tesztelés nélkúl adok el, nálam evidens, hogy azonnal visszaveszem reklamáció esetén kérdés nélkül.
- Ha mindezt szeretném elkerülni, akkor viszont úgy hirdetem: nem teszteltem, ezérr HIBÁS-ként árulom. -
envagyok
veterán
Helyben.
Nem 100% tag jó áron árul procit, több ramot. 3 hirdetés, 12 tétel. Évek óta nem volt eladás, kicsit szól bennem a csengő. Írom neki, hogy mind érdekel, de 3 tételben küldje, aminek fizetem a költségét. Válasz: nem jó, túl macerás neki.
3 embernek 3 felé sem küldené?A pár napja említett alaplapmágustól is megjött a pentium 4 lap. Meg se lepődtem hogy nem müködik. Egyelőre nem jött válasz az adásvétel visszacsinálasi igényemre.
-
envagyok
veterán
válasz
Trailblazer #56084 üzenetére
Pont egy ilyen hiányzik a kollekciómból
-
envagyok
veterán
Szerintem az árban annyira nem vészes 90-ért.
A legolcsóbb i7 4/8szál + lap 30 alatt nem jön ki semmi esetben sem, ráadásul ez quad channel, gyorsabb mint a dual ddr4 és 6/12 proci is olcsón belemegy, mert 2011 foglalat.
12gb ram 12k min
ssd+hdd 15 körül
rx470 30k körül eladható
plusz táp/ház, azt sem úszod meg máshonnan 8 alatt
Már 95-nél tartunk.
Egy i5-6600-nál multicoreban jóval többet, egy szálon marginálisan kevesebbet tud.
[link]
Olyan konfigot a többi sallanggal soha nem kapsz meg 90 alatt.
Nekem is most e5-1650v2 6/12 van @4.5GHz, semmire se cserélném el. -
envagyok
veterán
válasz
Paxker315 #56035 üzenetére
Nem éri meg a felárat a ti. +12% [link] 70 vs 90k ár.
Nem drágák az új kártyák. Használt 1080 110 alatt nem igazán van, annyiért meg új rx5700-at kapsz. Ráadásul modernebb, 100w-al kevesebbet eszik.
[link]
Meghülyült a nép, pedig még nincs is karácsony.
A használt árak nincsenek köszönő viszonyban sem az újakhoz képest. -
envagyok
veterán
válasz
Paxker315 #56033 üzenetére
Én zotac mini 1060 6gb-ost 40-ért, Gainwardot 45-ért, MSI Gaming X-et 50-ért adtam el.
Most 1080-at keresek, vagy x5700-at, utóbbi picit erősebb, újan 100-110 körül kapható.
Szerintem használtért 80k a reális, annyiért meg se mutatják.
Nem értem az őrület okát.
A 1070-1080 között 30% van, szóval kb 60-70 között kellene a 1070-nek is lenni. -
envagyok
veterán
válasz
Trailblazer #55998 üzenetére
Hej az a tárhely
-
envagyok
veterán
válasz
Starchm #55937 üzenetére
1-2000 forintot érő pl 2 ram foglalatos 775-ös lapot nekem sincs kedvem időm rendesen kitesztelni, mert ha minden foglalatot, kimenetet átnézel, plusz stabilitás teszt, az kb. 2 óra. Meg csomagolás, postázás.
Ezért inkább egyben leadom vasnak.
Azt is megértem, ha egy tudatlan lomis nem teszteli, de az jobb is, még a végén elrontja.
Viszont 1155-ös lapot szerelőként teszteletlennek hirdetni....
Nagyon kilóg a lóláb.Mondjuk szerintem csak kb én tudom, hogy szerel alaplapokat.
-
envagyok
veterán
Szerintetek ha valaki alaplap javítással foglalkozik (régen egyik hibás alaplap hirdetésemre jelentkezett, hogy ő szerelő), és most "teszteletlen" alaplapokat hirdet, az hogy lehet?
Be is húzott egy régi abit s478 pentium 4 lappal, utána kapcsoltam csak. -
envagyok
veterán
válasz
SyMbioTe #55853 üzenetére
Nem csak a fogyasztás különbség a gond nv és amd között.
A gpu-k lábkiosztása különböző elv alapján készült. A leghamarabb elpattanó bga lábakon az AMD pont fontos kapcsolatokra használja, míg az NV-nél a sok feszültség/föld lábból 1.
AMD lehal, NV vígan megy tovább.Más:
Este felraktak egy retró hw-t.
5 percen belúl írtam, hogy jöhet a számlaszám postaköltséggel, mert már régóta keresek dobozos voodoo2-t. Hívtam is volna, de nem volt telefonszám. Válasz nem jött, közben jegelve is lett. Igazi úriember. -
envagyok
veterán
válasz
Kalandor #55765 üzenetére
Számból vetted ki....
Múltkor én is gariztattam valakinek alaplapot, 3 hónap volt.
És nincs amit jobban rühellek, mint mikor naponta írnak, hogy mi van már.
Egyszer leírom, hogy szólok, ahogy kész nem elég?
Nem csodálnám, hogy az eladó nem akar napi szintű beszélgetést.
Persze lehet hogy átverés volt, és nincs is gari, bár mindenképp kell legyen rajta, mert még nem lett 1 éves, és nem számlakérdés. Több vitás esetben is kiderült, hogy termékre szól a garancia, nem a papírokra. -
envagyok
veterán
válasz
Kalandor #55741 üzenetére
De igaz volt.
Én nem követem ki mikor és meddig ármester, emlékeztem, hogy több árazást is láttam tőle.
Most ha ma találkozol egy volt osztálytárssal az utcán rendőrruhában, és mondja, hogy rendőr, és 2 év múlva osztálytalákozón nincs ott, és kérdezika többiek ki mit tud róla, te természetesen jó szándékból mondod hogy rendőr, hiszen nem mászkálsz be a rendőrségre naponta csekkolni. -
envagyok
veterán
válasz
Kalandor #55730 üzenetére
"Csak annyit kell eldönteni, hogy csámcsogni szeretnél azon az áron, hogy besarazol minden ármestert vagy megoldani egy problémát. "
Ennek semmi köze az ármesterekhez, árazókhoz. Amúgy is nem asztali gép topikban árazott. A titulust csak azért írtam, hogy lejójjön, nem kezdő hülye tévedése volt.
Mivel ez a hülyétkapokazapróktól topik :)
És én pont hülyét kaptam, szerintem jogosan, ráadásul komoly vételi szándékom is volt.
De akkor nyomok egy jelentést.
Mellesleg a csávó egyszer már átvert, régi alaplapot vettem tőle 4 rammal, amiből az egyik hibás volt, és az alaplap usb vezérlője is.
Nem csináltam belőle ügyet, nem nagy értékről van szó,lebeszéltük, hogy legközelebb majd kárpótol egy ingyen postával. Ez 2 éve tart. Pár hirdetésére ráírtam, amikre mindig kamuzott valamit (5 perc alatt eladta, stb)Peace :R
-
envagyok
veterán
-
envagyok
veterán
Itt aprón videókártya régi szépen leírva, postázási lehetőségekkel.
Írok a tagra, jön a számlaszám, mellé:
"Kiegészítő infó:
A kártya teszteletlen, azaz vagy működik vagy nem."Ja és régi tag, ármester, miegymás
-
envagyok
veterán
A 2-3 éves rtx 2060, rtx 2070, rtx 2060 super, gtx 1070ti, gtx 1080 tulajok még mindig nem vették észre, hogy 100k körül már új, azoknál erősebb rx5700 vga-t lehet venni?
Amit 2 kattintással szinte rx5700xt, gtx1080ti, rtx2080 teljesítményre lehet növelni
De ha valaki nem akar kattintani, annak ott az rx5700xt 130k-ért, és ennek ellenére 150-180 között árulgatják a 2-3 éves nem egy esetben garinélküli 1080ti-t. -
envagyok
veterán
-
envagyok
veterán
Egy kis ontopic.
-
envagyok
veterán
-
envagyok
veterán
válasz
#24845312 #55364 üzenetére
Mondjuk ezt sose értettem ph-n
Nyilvános fórum, nyilvános bejegyzések.
Bárki reg nélkül olvashatja.
A hirdetések is nyilvánosak.Személyiségi jogokat akkor sért az ember például, ha valakivel a magán üzenetváltását a másik engedélye nélkül közzé teszi.
Napisz.r dot com (már ki se merem írni) oldalon is néha kitesznek egy egy ökörről képet, amit nyilvánosan a facebookon megosztottak, aztán sírnak a delikvensek, hogy személyiségi jogok.
Már bocs, de amit nem akarok közzé tenni, azt nem teszem közzé.
Múltkor a beárazós bulinál is. Nem privátban küldték Józsikának az árat.
És ha x hardvert y forintért 20-an árulnak HA-n, akkor miért baj, ha elmondom a véleményemet arról, hogy y+50%-ra árazzák be.
Meg hogy ha valaki átveri a másikat, és nem lehet leírni a nevét.
Tiszta 50-es évek. Akkor lehetett csak suttogva beszélni a kitudjakik (mert ugye politikai véleményt sem lehet leírni) dolgairól -
envagyok
veterán
válasz
snecy20 #55342 üzenetére
Szerintem simán lebukna.
Kettős reg tudtommal tiltott, azonnali kitiltással jár.
Én is azon félek, hogy a fiam 14 évesen már fent van prohardveren, nehogy gond legyen mondjuk egy ip egyezésből. Nem velem él, de ha itt van nehogy véletlenül belépjen a gépemről, mert játszani szokott vele.
@Kalandor: Ilyenkor tényleg mi van? -
envagyok
veterán
Beárazós #69348 amíg nem törlik :)
-
envagyok
veterán
Két újabb helyi szösszenet :
'Ati Radeon 5850, még mindig tudja amit kell (GTA5/PUBG/Fortnite)' Aha, persze
A lassan 10 éves retró gépemben is HD6990 van kettő.
És egy: 'Hihetetlen ajánlat!!!' 85k-ért, igaz csak 1 vevői értékelése, de 15 éve tag sok fórumozással.
Vagy nagyon kellett a pénz, vagy nem tudom -
envagyok
veterán
Nem is értem, miért állok le néha hülékkel vitatkozni. Xfx rx5700xt referencia, állítólag csak kipróbált, számla nincs, mert ajándék volt, de szerinte az xfx rendes cég, számla, papír nélkül szerinte 3 évig számíthatok rájuk garanciaügyileg. Mindez 135k-ért. Mondom az embernek, hogy pár napja 115k volt akcióban újan, névre szóló számlával, garanciával, de most is 130 körül beszerezhető. Válasz: ez hülyeség, ez 160k újan. Küldöm a linket az árral. Válasz, akkor miért nem veszed meg ott. Írom: mert én használtat szeretnék még olcsóbban. Válasz: Akkor miért írtál, ez új. És így körbe körbe tekeredik tovább a történet.
-
envagyok
veterán
Az rx5700xt használt árak azért nem semmik.
Vadiúj Sapphire kapható ingyen postával 130-ért, 1 napig 115-re is le volt akciózva. Kíváncsiságból szeretném kipróbálni, illetve lecserélném a 2060-at, mert erősebb is nála, meg a freesynces monitoromon se tökéletes a gsync.
Szirszar powercolor jegelve 120-ért, 1-2 hete figyelgetem, 120-130 körül árulják őket. Én max 5 számjegyű összeget lennék hajlandó adni érte, ha van rajta rendes garancia. Anélkül annyit se.
Főleg most hogy jönnek a custom hűtésűek ezeknek esni fog az ára.
Lehet megvárom a Black Friday-t, hátha. -
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #55246 üzenetére
Akkor nem értem.
A P4-es gépemből 2003-as hdd-k 100%-osak, az öcsémnek adott p965-ös ASUS lapot ramokkal most kaptam vissza hibátlanul, el is tettem emlékbe, A p35-ös Abit lapot 2 éve adtam el 8 év használat után. Most jut eszembe, hogy egy AMD HD4870 halt meg nálam pont a gari lejárta után. Ref hűtős volt, nem is csoda, azok 90 fok körül mentek. Ezenkívül egy 8800gtx pár hetesen, és egy tualatin proci rögtön. 35 év számítógépezés alatt kb ennyi. C64-el kezdtem -
envagyok
veterán
válasz
#38075904 #55243 üzenetére
Ha vargáné vagy vörös csillag mgtsz táp lett volna benne, én is jobban izgultam volna.
Múltkor megkért egy ismerős, nézzem át a gépét, mert újraindulgat. Akyga táp, 1mm-es vezetékekkel@Gyuri27
Nincs ott nálad valami áramprobléma, szar vezetékek a falban, rossz elosztó, stb.
Van egy Bakonyi ismerős, nála rutinszerűen halnak a cuccok, mert az utcában hegeszt egy ökör, aztán heti szinten 2-3 áramszünet is van.
Nálam szünetmentes tápon megy minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest