-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #59546 üzenetére
És ha valaki arról álmodik, hogy szexel valaki mással akár arc nélkül ,azaz nem konkrét valakivel ?
Nem tudom nekem ha meglátok egy bejövős csajt, azért bizsereg, pedig szeretem a feleségem, minden rendben az ágyban, és nem tervezem megcsalni.
De ha nyomós ok (betegség, komoly lelki okok, pl szülők halála) nélkül elutasítja a közeledésem, 2 hónap után én nem fognám magamat vissza, és nem zsarolnám vele az asszonyt, mert az is szemétség, ha kikényszeríti az ember a szánalomszexet.
Tehát csak csinálnám.@csicso82 A társaság normálisabb (nem fullpapucs, hanem csak kicsit) férfitagjainak finoman már céloztam rá, de a nőkkel felesleges vitába szállni, vagy akár megemlíteni.
A mag el lett vetve, majd kihajt szépen nélkülem is. -
envagyok
veterán
Örülj, hogy nincs gyerek.
Így jól és könnyen megúsztad, és itt nem az anyagi dolgokra gondolok.Egy házaspár bármelyik tagja éjjel nappal kefélhet folyamatosan félre akár különböző emberekkel, akár a társa orra előtt, akár a hitvesi ágyban. Magyar jog szerint emiatt semmi hátrány nem éri. A házasság jog szerint vagyon és életközösség, hogy ki kivel az nincs szabályozva.
-
envagyok
veterán
válasz
Cs1csó #59537 üzenetére
Ugye ugye...
De most amíg csak a csaj verzióját ismeri az a kb 50-60 ember a baráti körben, addig a férfi a tettes, a gonosz, a csaló.
De most jön a következő dilemma.
Elmeséljem-e a többieknek, hogy mit hallottam?
Nem álltam mellettük hosszú évekig esténként a hálószobában.
Ha dumálok, a társaság hölgytagjai biztos megútálnak, mert nagyon összetartanak a 'szerencsétlen' leányzóval. Többen letiltották férjüket arról, hogy szóba álljanak az exférjjel. Én mondjuk nrm vagyok papucs, azzal beszélek, akivel akarok. -
envagyok
veterán
válasz
koby11h #59525 üzenetére
Igen, kerültük is azt a szemetet.
Az exe teljesen megutáltatta emiatt a teljes közös baráti körükkel.
Mindenki elfordult tőle.
Egyszer egyedül véletlenül összefutottam vele valahol, és beszélgettünk egyet.
Kiderült, hogy mikor kitört a botrány, akkor már kb 7 éve semmi szex volt köztük.
Akkor lett terhes, ez a házasság után 1-2 hónappal megtörtént.
Házasság előtt semmi gond nem volt a szexxel, a csaj úgy állította be, hogy odavan az emberért, ennek fényében döntött úgy a srác, hogy elveszi a csajt. A boldogság 2 hónapig tartott, aztán a csaj terhes lett. 9 hónapig arra fogta, hogy azért ne legyen szex, a szülés után arra, hogy még nincs egyben odalent, utána meg hogy sok a dolga, fáj a feje, fáradt. Teltek az évek, emberünk majd beleőrült, többször is felhozta a témát az asszonynak, aztán egy munkatársával összekeveredett. Persze nem akart válni, anyagiakon veszekedni, gyerekét "elveszteni", de szex nélkül minden férfiasságát odalenni érezte, biorobot volt, hónap elején annyi dolga volt, hogy letegye a pénzt az asztalra.És hogy mi ebből a tanulság? Egyik fél meghallgatása után soha nem szabad véleményt nyilvánítani, de ha mindkét felet meghallgatod, még akkor is nehéz igazságot tenni, feltéve, ha mind2fél igazat mond. Ha egyik vagy mind2 ferdít is, akkor szinte lehetetlen.
Több ügyről is hasonlóképp gondolkodom a csalósból.
Utolsó is valahol sántít, mindkét oldalról. -
envagyok
veterán
Kicsit OFF
Szeretném megkérdezni a véleményeteket.
Egy ismerős pár most van vélófélben.
Átjött a csaj a páromhoz, panaszkodott egyet.
Kiderült, hogy megcsalta a férje, van egy szeretője pár hónapja, diszkréten csinálta, de lebukott.
Azóta elnézést kért, de a csaj hajthatatlan, válni akar.
Szerintetek tényleg akkora szemét gazember a férj, hogy ezt érdemli? -
envagyok
veterán
válasz
Trailblazer #59509 üzenetére
Elutalta.
Akkor írjam le negyedszer is, hogy nem jogos, amit csinál?
Most komolyan, senki se olvas itt, mielőtt válaszolna?
Az Alza nem vonogathatja a vállát, ugyanis az ő hibája nélkül nem az eladóhoz került volna a pénz.
Pl Fizetek az Aldiban a kasszánál, 1000ft a számla, adok egy huszast, a visszajárót odaadja a kasszás valaki másnak, aki mondjuk előttem vásárolt, és még pakolt ott. Az én dolgom lenne utánafutni, és tőle kérnem a visszajárómat??
Abszolút nem. Oldja meg az Aldi, meg aki elvitte a pénzt. A kasszánál adtam a pénzt az Aldis kasszásnak, és az ő dolga ott a kasszánál belenyomni a tenyerembe.Egyébként jó lenne hallani a sztorit másik oldalról is, mert lehetnek nüansznyi dolgok, ami miatt máshogy látszódhat a dolog.
Ki tudja miben egyeztek meg, ha viszont megegyeztek valami másban, akkor az érvényes, hiába járna más.
Velem is volt hasonló nemrég, egy sráctól vettem egy régi pc cuccot, x ft-ért árulta, fizettem előre a postát és a vételárat, majd mikor már ideért, kérte, hogy küldjem vissza, mert más többet ígért érte, vagy fizessem ki az eredeti vételár többszörösét, mert ő úgy gondolja, több jár. -
envagyok
veterán
Ha én elkérem a számlaszámodat, mit adsz meg?
Akkor az eladó még azt se tudta (vagy tudta?) hogy bevitte a vevő a cuccot, akkor derült ki, mikor a vevő kopogtatott a lóvéért.
Lehet vett sok mindent ott már.
Nekem is volt ott több vásárlásom.
Ha most felhívnának, hogy mi a számlaszámom, mert utalni szeretnének, én is megadnám. -
envagyok
veterán
Harmadszor írom le: nem jogos.
De törvény szerint ez ami történt, nem az eladó hibája, és nem kötelezhető semmire se, ő a cuccot eladta, vételárat átvette. Részéről a történet ott véget is ért.
A legegyszerűbb megoldás a világbéke, és a tolvajok csalók kezének levágása lehetne még. Igazam van? És így lesz?Addig egy kis apró, amíg rendeződik a "kis procedúra", hátha valaki erre vágyik.
-
envagyok
veterán
válasz
koko52 #59492 üzenetére
Nem is értem, igazából ez a hardverapró részéről inkompetens már.
Vevő megvette, eladó eladta, működött a termék 1 hónapig, de szerencsére garis volt, azaz nem történt semmilyen átverés, korrekt volt mind2 fél. Most utána a vevő és az alza hogy rendezi (mivel ők ketten szerződtek a garanciális javításra), ahhoz sem a ha-nak sem a eladónak semmilyen köze nincs. Téves utalási ügyben az utalónak (ALZA) kell ügyködni, nem akinek a számlájára utalták. Egyszer egy nullával többet utaltam valakinek, megmondta a bank, hogy szopás.
Nem lehet visszacsinálni. Pereskedni lehet, mivel nem is rendőrségi ügy.
Nem kell a vevőnek feljelentést tenni. Oda kell menni, és kérni a hibátlan kart, vagy a vételárat.
Ha nem adja az ALZA, akkor kell feljelentést tenni csak.szerk:
Az utolsó mondatot nem kellet volna írnia a jelentőnek:"Szeretném visszakapni legalább a ráfordított pénzemet és ebben kérném a segítségeteket. Köszönöm."
Ezek után mondhatja az eladó, hogy jóvan báttya, ennyi volt a cucc, meg a 4 buszjegy tessék.. -
envagyok
veterán
Akkor újra:
"Igen, egy szép ideális világban ez úgy lenne korrekt, hogy a vevőé a pénz.
De igazából ez nem az eladó sara. A bolt és a vevő cseszett el valamit."Hol olvasod itt ki, hogy az eladónak köze lenne hozzá?
Szerkeszteni meg muszáj, mert a telefon hihetetlen mód át tudja szerkeszteni a leírtakat. -
envagyok
veterán
Rossz hasonlat. A lakás nem garis elromló újkori árán visszavehető cucc, hanem befektetés, ami ára kiszámíthatatlan hogy emelkedik vagy csökken. Az autógyartók is avultatnak vagy javítanak, de olyan nincs, hogy egy 3 év 100kkm garis kocsit 2.5 évesen 98000km-el új áron visszavenne Magyarország területének nagy részén örülsz ha a bekerülési érték kis részéért elmegy az ingatlan. Kivétel nagyobb városok, bp, nyugat magyarország egyes helyei.
A hardver meg nem befektetés, hanem csökken az értéke.
Szóval ilyen esetben akkor mindenki átutalná a 96k-t azért a hardverért a vevőnek, amiért az 22k-t fizetett neki.
És senkinek sem jutna eszébe, jogy a termékért kapott 22000-et utalja a vevőnek, neadjisten megosztozzanak a hasznon.Igen, egy szép ideális világban ez úgy lenne korrekt, hogy a vevőé a pénz.
De igazából ez nem az eladó sara. A bolt és a vevő cseszett el valamit. -
envagyok
veterán
És ilyenkor tényleg mi a korrekt.
Eladó megvette újan 96000-ért, nagy bukóval eladta 22000-ért ha jól értem.
Vevő elvitte gariztatni, majd a 96000Ft az eladónál landolt.
Nehéz itt igazságot tenni.
Mert ha a vevőnek jár a 90k, akkor szakmát kellene váltanom. Milyen kontroller is volt ?
Mondjuk ha a vevőnek megy a lóvé, akkor 70k tiszta nyereség. Így én is vennék sok használt cuccot. -
envagyok
veterán
válasz
pn4hvq #59446 üzenetére
Hát pont nem.
Ha működött volna a lap, akkor a korából eredő hajszálkarcok, apró esztétikai hibák miatt nem morogtam volna.
Én már egy szervizes által feltámasztani próbált semmire se jó alaplapot kaptam, az s8-as ember egy teljesen használható telefont kapott olyan apró esztétikai hibával, ami csak ügyeskedéssel csalható elő, de úgy is alig észrevehető.
Azért nem mindegy. -
envagyok
veterán
válasz
#95712068 #59444 üzenetére
Mi köhömm??
Leírtam neki, hogy csak hibátlanként érdekel.
Hibást küldött, jelentettem, mivel nem külföldről vettem, hanem innen, és itt van rá lehetőség.
Ráadásul egy önjelölt alaplapjavító emberke játszotta a teszteletlen, de biztos jó hülyeségét. Ez elvi kérdés nálam.
Legyen csak ott a neve, ne essen más is a csapdájába,de nem gyártottam 40 hozzászólást, egyedül azért írtam még, mert félre lett értve a dolog.
És jó ha van nyoma.
Leírtam, hogy itt is meglesz a feljelentés, ha lesz kedvem rendőrségre menni, de hidd el, akkor és most is nyugodtak az éjszakáim, nem fogok rajta hetekig napi szinten sírni.Ott is leírtam:"Nem is az összeg nagysága miatt jelentem, hanem a hozzáállása miatt."
Meg ráment egy csomó időm az automatához kocsikázásra, felesleges próbálgatásra, amit tartalmasabban is el tudtam volna tölteni. -
envagyok
veterán
Dehogy akarom. Csak az ilyen okoskodós, mindig enyémazutolsószó, csalóköscsögmertatesztképennagyítóvallátszik emberektől herótom van.
Átverve akkor lett volna, ha meg se kapja a telefont, vagy nem működik.
Egy olyan kijelzővel kapta meg, aminek ez a tulajdonsága közismert. Hétköznapi használat során nem észrevehető, tesztképpel is nagyító kell, hogy lássa az ember.
Ráadásul pikkpakk jött rá vevő 10k-val olcsóbban, mikor árában is elvitték volna, ha szán rá 2 hetet.
Nekem az elmúlt 2 hétben jött meg külföldről több eladótól a videókártya gyűjteményembe 15Db régi ritka VGA. Mindre azt írták, hogy működik, de 7db nem megy, átbasztak. Kár kb 40000Ft
De hülye vagyok én, hogy fogatlanul fenyegetőzzek, hetekig vagdaljam magam a földhöz, és pörögjek ezen, meg mindenhová kiírjam a bánatomat?
Annyi történt, hogy az eladóknak (akik azóta sem válaszoltak) megírtam, hogy mi a szitu, mennyi a kár, kértem őket, hogy utalják vissza az összeget, ha nem történik meg záros határidőn belül, megyek a rendőrségre.
Ennyi a történet, pont. És nyugodtan alszom. Emberünk szerintem 40k kárnál már a bolondokházában rágná a falat a gumiszobában.
Felesleges baromság felizgatni magát az embernek olyan dolgok miatt, amin nem tud változtatni. -
envagyok
veterán
válasz
Starchm #59424 üzenetére
Nem értem minek ez a szájkarate.
Jelentette, vették az üzenetet, nem vette vissza az eladó, és itt vége is ( lehetne) a sztorinak.
De biztos jobb ha 30 hozzászólást gyárt még. Csalózik és a többi...
Egyébként ha 1-2 nap alatt talált 60-10-ért vevőt rá, úgy hogy hibás kijelzővel árulta, ami azért konkrétan nem hibás, hanem használatból eredően ennek a kijelzőtípusnak a betegsége, akkor elment volna az 60-ért is. -
envagyok
veterán
válasz
Trailblazer #59417 üzenetére
Koko52 meg majd ki lesz onnan tessékelve :)
-
envagyok
veterán
Ha lomis lennék, és vaterán árulnék, mivel hülye lennék hozzá, én is teszteletlenként árulnám.
Úgy nincs vita.
Ritkán el szoktam menni Devecserbe, hátha horogra akad vmi régi cucc a gyűjteményembe.
Hát kiröhögnének a 8 általánost sem kijáró írni, olvasni sem tudó romák, ha tesztről, garanciáról kérdezném őket.
Megveszed, vagy megy, vagy nem.
Amúgy az nem igaz, hogy minden hulladék.
Ha odafigyelsz, mit veszel, le lehet redukálni a hibaarányt kb 50-50-re.
Az árakat is így belőve hosszú távon nagy kár nem érhet.
Azért azt is hézd meg, hogy aki teszteletlen cuccra licitál, mennyit fizet érte. Kb harmadát negyedét a piaci értéknek.
Azért a vevőket se kell sajnálni. Náluk meg a mohóság dominál.
Aztán zúgolódnak, ha nem megy a töredék áron vett cucc.
Vaterán is vettem nem tesztelt cuccot, azzal nem volt baj.
Amire meg azt írták, hogy működik, az meg rossz volt. -
envagyok
veterán
-
envagyok
veterán
Sokan még nem jutottak még el odáig agyban, hogy a 8-9.gen i3 = Régebbi i5.
Ők csak azt tudják, hogy az i3-nál jobb az i5. A 9. genes i5 meg több mint 30
Röhej az is, hogy a használt celeronoknak pentiumoknak mennyire nincs ára, pedig ha nem gamerkedni, hanem böngészni, irodázni stb akar valaki, nem veszi észre a különbséget.
Sőt az i3 9100f helyett 2 magig pl a G5620 több mint 10%-al erősebb. De 4 magot használó programok sem annyival lassabbak rajta, amennyivel olcsóbb, hiszen az is 4 szálas. -
envagyok
veterán
elado_nagy_doboz_retro_hardver_egyben ha rákeresel az aprón itt az utolsó mondat nem kicsit BTK.
-
envagyok
veterán
Megfelelő körültekintéssel egyetlen mondattal meg lehetett volna oldani:
Ha postázás után kiderül, hogy valami nem a leírtaknak megfelelő, visszaveszed?Én ha postán vennék használt telefont (amit soha nem teszek), akkor mindenképpen kértem volna ezt.
-
envagyok
veterán
válasz
kenwood #59183 üzenetére
Nem gúnyoskodtam, csak nem szeretem, amikor valaki tényként állít általa nem ellenőrzött dolgokat. Ha elmentél volna megnézni 50 db s5-s6-ot, és mind hibátlan lenne tesztképekkel, akkor azt mondom, igazad lehet.
A vevőre meg már nem csak én szóltam rá, hanem a modik is, hogy ezért ez nem akkora probléma amiért le kell csalózni az eladót, egyszeri jelentés helyett teleszemeteli a topikot, provokálja az eladót. Ha nem kért és kapott volna képet, akkor lenne probléma, de akkor is az övé, mivel miért nem kért. De azt is leírtam, hogy az eladónak is van sara, ha nem ért profin valamihez, arra nem helyes olyan választ adni, ami nem 100%-osan biztos (nincs beégve a kijelző--nincs)
De sajnos az átlag userek mind ilyenek. Valaki árul egy alaplapot, megkérdezem hibátlanul működik, válasz igen. Ha mondjuk az általa sosem használt 4db pcie *1 (amit az emberek többsége nem használ) foglalat közül nem megy az egyik, attól még nem csaló, mert a csalásnak bizonyítottan szándékosnak, megtévesztőnek kell lennie. De tévedett, és igen azért ahogy leírtam már, ilyen esetben én is visszavenném a telefont.
Minden esetben egy adásvétel az Eladó ÉS a Vevő felelőssége is. Mindkettő érdeke elkerülni a problémákat, és mindkettőnek tudásához mérten mindent el kell követnie, hogy azt adja/kapja, amit ígért/várt.
Ingatlan adásvételnél, is ügyvéd van, ki kell kérni a nyilvántartást, bármit állít az eladó, meg kell győződni arról, hogy tényleg az övé, és nem terheli semmi. Beraknak záradékot is fizetés előtt, nehogy más vegye meg közben, a szerkezeti átvizsgálás, szakértői vizsgálat viszont nem kötelező, de az a vevő sara. Ha megtekintett vagy meg nem tekintett állapotban átveszi, és kiderül hogy nemsokára kiborul a fal, az az ő hibája, kivéve, ha BIZONYÍTHATÓ, hogy az eladó szántszándékkal eltakarta, vagy megtévesztette TUDATOSAN a vevőt, neadjisten, még konzultált is építészeti céggel, ami utólag kiderül mondjuk, és azért hirdette meg.
Ugyanez van gépkocsiknál. Millió kereskedés beírja a hirdetésbe, hogy tévedés, elírás jogát fenntartják, innentől ha nem vagy szemfüles, rábasztál. 3 évvel öregebb, kiesik a kereke, bocs, ez van. -
envagyok
veterán
válasz
kenwood #59181 üzenetére
Visszavétel garancia nem szerepelt a hirdetésben. Nem cégtől vette, nincs elállás, visszaküldés.
A vevő kért és kapott képet a kijelzőről.
Ezután kérte a terméket, amit az eladó el is postázott neki.
Innentől jóindulat kérdése a dolog.
Persze lehet gusztustalanul zsarolni , jelenteni, de ez viszont a vevőt minősíti.
Legközelebb ha ilyen maximalista, személyesen menjen el megnézni, ne otthon üldögélve az eladóval csomagoltassa, postáztassa.
Szerintem ezt még garis cserére se fogadja el gari esetén még a gyár se.
Egy igazi beégéstől messze van, a kijelző homogenitására nincs garancia sehol, főleg mivel újan sem homogén egyik se, és főleg a kék alapszín nagyon gyorsan degradálódik az oled kijelző, ha valaki használja a telefonját, és mi másért vette volna, ez egy 2 éves készüléknél még teljesen elfogadható mérték.
Utolsó mondat:
[link] -
envagyok
veterán
válasz
kenwood #59178 üzenetére
"Tele van hibatlan,nem beegett s5-s6 teloval minden piacter"
Ááá, itt egy mindentudó vérprofi....
Gondolom mindet személyesen áttesztelted a szervizmenüvel rendesen, műszeresen is átmérve.
Megsúgom nincs (még olednél se) minden szempontból homogén hibátlan kijelző.
Ha szemre nem is látszik, műszerrel kimutatható. Tehát létezik a hiba, ha nem is látod. Erre nem megoldás az új vétele se, mert az is olyan.
Nézd a tájat a szemeddel, ha hibátlant skarsz látni, bár az se megoldás, mert a szemed is torzít, és az se 0.0000 dioptria mindenkinek, sőt a receptorok se egyformák.
Persze értem mindenki "hibátlan" telefont szeretne, de akkor boltban vásároljon újat.
A telefon eleve kényes téma. Ütik verik leejtik viszik hozzák használják hidegben melegben. Ismerős is úgy járt, hogy vett egy hibátlan telefont, utóbb kiderült, hogy az ő és az eladó gyermekei egy suliba járnak, és mielőtt a srác megvette volna, mesélték a suliban, hogy az anyjuk farzsebéből belepottyant a dolga után a budi vizébe, de gyorsan kikapták kiszárították.
Hát fúj...
A használt telefon vásárlás rizikós.
Ráadásul pont emiatt béka segge alatt vannak a használt telefon árak. A megvételkor 250000-es de még kifutóként is 150000-es telefon 60000-ért vihető szép állapotban.
Pc hardverek is hatalmasat esnek a többi használati eszközhöz képest, de szerintem a telefon abszolút listavezető.
Én ezért bár mindenki a tökéletesre vágyik, nem hiszem hogy morognék egy olyan 'beégés' esetén, ami napi használat közben nem látszik. -
envagyok
veterán
Nem ide való, de halálra röhögtem magamat rajta
Az indexen láttam ma.
[link] -
envagyok
veterán
válasz
davenport #59085 üzenetére
Vevőként személyesen mentem volna érte, és néztem volna át, hogy meggyőződjek róla milyen állapotban van, nem postáztatnám. Egyébként mivel az oled ilyen, nem problémáztam volna emiatt a 'hatalmas' beégésen. 250000Ft helyett a kialkudott 60-ért megvettem volna.
Eladóként attól függ, hogy telefonokhoz fullosan értőként, vagy mezei felhasználóként hirdetném meg, de beleírnám a hirdetésbe, hogy "a képeken látható állapotban. Személyesen megtekinthető, kipróbálható, és postázom is a vevő költségére, felelősségére."
És ha rákérdeznek a beégésre, akkor hozzáértőként azt írnám, hogy minimálisan alig észrevehető, de ez a technológia sajátossága. Felhasználóként azt írnám, hogy én nem láttam beégést, de jöjjön el, nézze meg maga.
Aki használtan töredék áron újat akar, álmokat kerget, sokat kérdez, azoknak mindnek azt mondom: jöjjön mindenképp személyesen nézze át, az a biztos.
Hibázott az eladó, mert a van-e beégés, akkor ha hozzá nem értő, akkor is a nem tudom választ kellett volna adnia, nem a biztos nem-et. Hülye volt. Csak szerintem ő meg volt győződve arról, hogy nincs.Vigyázni kell, és néha le kell nyelni a békát ha nem akarsz negatív értékelést.
Mondjuk én személyesen leszarom, ha valakinek nem tetszik valami, mert nem ebből élek, és nem zavar, hogy visszavegyem adott esetben a hirdetett terméket, majd megveszi más.
Volt, hogy nem itt, hanem másik helyen problémázott valaki egy videókártya miatt, szerinte nem adott képet, azonnal vegyem vissza, mertkülönben. Postázott volt az is. Mondtam, semmi gond, SZEMÉLYESEN hozza vissza, szeretném látni. De ő postán akarja. Mondtam nem. Visszaveszem, ha idehozza. Elhozta nagy nehezen, és mit adj isten, hibátlan volt. Kiderült talált 2000Ft-al olcsóbban egy másikat. De olyan is volt már pár eset, mikor valaki a hibás cuccának ingyenes cseréjét szerette volna általam. Azaz beszart x cucca, pont nálam talált olyat eladót hibátlant, és vissza akarta küldeni a sajátját helyette belengetve a jelentést, és a negatív értékelést. Erre már kitaláltam pár dolgot, jelöléseket, mindent dokumentálva soksok fotót. Ezekkel szembesítve a vevőt mindig csend lett a végén. -
envagyok
veterán
válasz
koko52 #59083 üzenetére
Hivatalosan nem csalók, lásd a fenti jogi álláspontot.
Lassan ott tartunk, hogy használt terméket eladó magánszemélyt nagyobb felelősség terhel, mint egy gyártó céget, márkaképviseletet.
Egy ilyen 'hibával' a samsung is elhajt, még ha újan is veszed, és 1 hét múlva visszaviszed. -
envagyok
veterán
válasz
koko52 #59079 üzenetére
Értem. Biztos igazad van.
De akkor a szalonban lévő autók is mind sérültek, mert hajszálkarc (ami az enyémen van még a lakkot is csak felületesen érte) mindegyiken van ha nagyítóval átnézed őket.
Sőt a márkakereskedők is csalók, mikor szállítási sérült autókat újrafényezve újként, hibátlanként adnak el.A Hödlmayrnél dolgozók tudnának mesélni.
"2003-óta egy a gyártókkal szemben meglehetősen engedékeny magyar szabvány rögzíti az új autók fényezésének elfogadható rétegvastagságát. Az MSZ 2709:2003-ban azt írják, hogy három esetben minősül gyári újnak egy autó fényezése. Ha az autó sérülés- és hibamentes, ha a fényezés rétegvastagsága megfelel a szabvány értékeknek, kivéve, ha egyedi gyártású autóról van szó. És még egy harmadik esetben is. Ez a harmadik eset a legmegengedőbb. Ha a gyárban és az értékesítés előtt, a szállítás során megsérül a fényezés, vagy behorpad a karosszéria, szintén hibátlanként lehet eladni az autót, ha a javítás gyári technológiával történik, de húzatást, melegítést vagy hegesztést nem igényel."
[link]
[link] -
envagyok
veterán
válasz
Erdei88 #59078 üzenetére
Nem kell mindenáron megmagyarázni.
De mivel a vevő kérdezett, és olyat kérdezett, amire nem mindenki tud bizonyosággal válaszolni, vagy önhibáján kívül tévedhet (Szerviz menüt ismerni kell hozzá haladó szinten), szerintem az ő felelőssége IS ilyen esetben " kézenfogva" az eladót leírni milyen módon készített fehér-zöld-kék-piros fullscreen képeket szeretne látni, ha már nem ment el személyesen megnézni a terméket. -
-
envagyok
veterán
válasz
Erdei88 #59071 üzenetére
Nem.
Viszont 2 fajta felelősség/felelőtlenség van: eladói és vevői.
Nem lehet ELVÁRNI mindenkitől, hogy az OLED kijelzők okleveles doktora legyen, és ha ez fontos valakinek, aki vásárolna ilyet, és SZAKÉRTŐ a témában, akkor mozduljon oda, és nézze át ő.
Itt most az eladót csalónak kiáltani valamiért, ami nem is klasszikus hiba (rossz/törött/kifolyt/karcos kijelző), hanem normális használatból eredő avulás kicsit durva dolognak tartom.
@szebe nem kért több képet, így ez az ő felelő(tlen)sége -
envagyok
veterán
válasz
Erdei88 #59068 üzenetére
Nem hibátlan, de onnantól a vevőé a felelősség.
De láttad a képet, amit küldött a "beégésről", ezt még a Samsung sem cserélné, mivel normális használattal ez jár. Természetes avulás.
Ha a csalósban ekkora a szája, akkor miért nem kért több képet, miért nem ment oda személyesen ellenőrizni.
Én például csak új vagy garis telefont vagyok hajlandó venni, és azt is csak személyesen.
Múltkor cseréltem le az s7 edget s8+-ra, személyesen elkocsikáztam érte (oda vissza 100km), és átnéztem, leellenőriztem a számokat, átnéztem a garilevelét, beletettem a sim kártyát, átnéztem a szervizmenüt.
Ezen a képen, amit a vevő küldött (Gondolom ez a legdurvább) nem látni olyan beéégést, amit használt 2 éves cuccnál lehetne reklamálni:Ez beégés:
Más:
Van egy barátom, akinek segítettem laptopot venni 8 éve, mindig én segítettem neki néha újratelepíteni, mikor elvírusozta, vagy már belassult. Múltkor segítettem neki egy újat venni, mivel hülye hozzá, mondtam segítek eladni a régit. Nem nagy összeg, 10000Ft körüli áron lett meghirdetve nem itt. Buzer@ns vevő nulla helyesírással jelentkezik "hejileg hol", kiköveteli magának, hogy vigyem el hozzá. Mondom jól van, a barátom is sokat segít másban nekem, elviszem. Átveszi, fizet, oda is adtam a pénzt a cimbimnek. Másnak ír, szar a laptop, hibás.
Csodálkoztam, mert tényleg alig használt megkímélt, általam átellenőrzött cuccról volt szó. 'Aszondja' nem csatlakozik wifire. Mondom ott az az antennás gomb, nyomja be. De erősködik, hogy szar, és ő nem veréb, meg különben is rendőr, aztán lesz ám hajjaj, ha nem megyek érte azonnal, és veszem vissza. Mondom neki, azzal hogy te rendőr vagy, és ilyet írsz, bajba maximum te fogsz kerülni, nem én, koma. De segíteni akartam neki, mondom mi a gond? Nem csatlakozik wifire. Látja a noti a hálózatokat, beírja jelszót, de mégse megy.
Konzultáltam haverral, mi legyen, azt mondta oké, vegyük vissza. Megint kocsikázok, átveszem, vissza a pénzt. Hazaviszem, és tökéletesen megy a wifi, netezek. Viszont a laptop, bűzlik a cigarettától, ráment 4-5 órám a cipelésre, chates segítségre, többezer forint benzinre.
Megírnám a gyereknek képel, hogy tesa, megy a wifi, de közben letiltott.
Szóval a hülyétkapok feeling megvan most bennem a vevők irányában. -
envagyok
veterán
válasz
quailstorm #59065 üzenetére
Kivágtak a csalós topikból, mert láttam oda írtál?
Egyébként a vevő lehet bosszúból csinál ilyesmit. Az aláírása: "A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ..."
Aktívan gyakorolja.
Szerintem kellene neki egy kis önismeret:
Maximalista?
Semmi gond , ugorjon ki a fotelből ballagjon el a boltba, vagy egy plázába a telefonoshoz, aztán tapogassa egy fél óráig, és ha "hibátlan", akkor vegye meg.
Ne postán rendelgessen, szórakozzon más ember idejével, pénzével.
A kijelzőkre pl a gyári új cuccoknál sincs teljes gari, pixelhibával simán elhajtanak, pedig az egy ilyen vevő szemében "hibás".Szerintem az iphone és egyéb luxustelefonokat használók nagy része azt se tudja mi az a beégés, és azt hogyan lehet megvizsgálni, ergó el sem várható tőle, hogy tudjon róla. (Ld plázacicák) Ilyenkor az "öntudatos" vevő dolga, hogy megnézze, átvizsgálja.
Információkat kapott, volt kép a termékről, kért még extra képet, azt is megkapta, megnézte.
Miért nem kért kék piros zöld szervizképet?
Ez nem az eladó hibája.
Ha orvostól veszek autót, én se feltételezem, hogy naponta alámászik a kocsijának, meg ráköti diagnosztikára és profin tudja mi van az autóval.
Nekem kell átvizsgálni, és ha később kiderül egy rejtett hiba, bizonyítani, hogy megvolt már eladáskor, és a vevő tudatosan megtévesztett.
Magánszemélyek közti adásvételnél ez a szabály.
Vegyen mobilos cégtől, ott van lehetőség több jogorvoslatra. -
envagyok
veterán
válasz
prolad #59059 üzenetére
@DJGABI Igen, ez már extrém vevő kategória. Újat akar negyedáron.
@Trailblazer Semmi gond nincs ezekkel. Mire tönkremegy a kijelző, addigra már rég full elavult lesz. Sajnos az android újabb kiadásai, és a hozzá használt programok növekvő éhsége simán használhatatlanná teszi a cuccot, mire para lenne a kijelzőből.
Két dolgot lehet tenni: vigyázni, hogy nem mutasson statikus tartalmat sokáig, és főleg ne nagy fényerőn. Navigációnál én is mindig annyira leveszem a fényerőt, hogy alig lássam, nem hagyom a telefont bekapcsolt kijelzővel, ha leteszem, stb.
Így nincs gond.
Vannak programok, amik segítenek a kijelzőt a fentihez hasonló nem vészes esetekben megfrissíteni nagy fényerőn kapcsolgatva a különböző színeket. Az szokott segíteni.
Az avulással kapcsolatban: Az 5 éves Xperia Tablet Z-m is már már határeset, sokszor másodpercekig kell várni, mire valami történik. Pedig újkorában hasított. Plusz a flash tárolók is 5-6 év alatt gallyra mennek.
Azért avulnak, olcsósodnak ezek a készülékek. 250 volt újan, most 60-ért vette az ember.
Ha hibátlant, újszerűt akar, akkor menjen a boltba, vegyen újat, 140-150 körül még kapni.
Kocsinál se panaszkodik az ember, hogy 2-3 évesen van rajta pár karc, meg nekinyitottak egy ajtót a k@cs@g@k a teszkóparkolóban. Persze van olyan vevő, aki nagyítóval megy autót nézni, mert ő 500km-es szalonállapotút akar venni 3-4 évesen a bolti ár negyedéért.
Ilyen hülyék voltak vannak lesznek. Én is egyszer adtam itt el egy új usb tv tunert, amit megvettem, teszteltem, rájöttem hogy amire én szerettem volna nem jó, ezért eladtam.
A vevő ugyanígy kiakadt, mint ez a telefonos, mert szerinte használt kopott volt a cucc, meg rossz, hibás is.
Visszaküldte, tényleg látszott a ráragasztott nyomtatott cetlin kis kopás, aztán levideóztam: 5 másodperc alatt ledörzsöltem az ujjammal az összes szöveget. Ráadásul jó is volt, csak hülye volt hozzá. Komolyan mondom csak az ilyen kis paprikajancsiktól mentsen meg a sors, akik mindenbe belekötnek.Amúgy érdekes ez a hardverapró. Ha piaci áron (amennyiért más belföldi külföldi oldalakon liciten simán elmegy a cucc) hirdetek valamit, akkor szemét vagyok, meg nepper, kutya sem jelentkezik. Ha meg pár ezer forinttal olcsóbban teszem fel, millió ember ír, egymás torkát vágják el, csak hogy az övék legyen. Akkor meg azért vagyok szemét, mert miért nem nekik szóltam, adtam el a motyót. A jóisten se tudná mi jó itt a népnek.
-
envagyok
veterán
válasz
nullpoint #59053 üzenetére
"Eladó egy nagyon szép megkímélt Samsung Galaxy S8+, dobozában plusz egy masszív tok jár hozzá!
Mediamarkt-os vásárlás, gyárilag független!
Tel: xxxxxxxx"
Itt szó sincs arról, hogy beégésmentes.
Ráadásul a vevő több képet kért és kapott. Sötétet, világosat.
A képeket megkapta, ezek után kérte a telefont.
Nem látom hol hibázott az eladó.+ ha a napi használatban nem látható valami, azért az nem beégés.
Itt lehet látni mi számít igazán beégésnek:
[link]
Amikor film közben látszik a windows asztal -
envagyok
veterán
Nem tudom...
Egy 2 éves telefont megvesz az újkori kb 250000-es árának töredékéért.
Csalónak nevezi az eladót, mert szerinte be van égve a kijelző, ami az általa linkelt képen csak sejthető, nem látható, ráadásul olyan készülékről beszélünk, ahol ez természetes, korral, használattal járó folyamat, és kis kezeléssel megszüntethető.
Most meg már ki akarja tiltatni.
Tavaly adtam el az s7 edge-m (szerencsére) nem itt.
Soha nem néztem kék piros zöld teljes képernyős képet, hogy be van-e égve kicsit, de ha ilyennel jön a vevő, a fején törtem volna össze a telefont, úgy hajtottam volna el.
Ha valaki telefont, vagy más értékes dolgot vesz, nem fotelből kell rendelgetni, hanem fel kell emelni a seggét, és elmenni, megnézni.
Kapott róla képeket, mi kell még?
És ha most a postán berepedt volna a kijelző, mert a futár véletlenül ráugrott a dobozra, arról is az eladó tehetne? -
envagyok
veterán
X
-
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #58876 üzenetére
Én se vennék 60+-ért 980ti-t, inkább keresnék egy garis 1070-et, vagy 1660ti-t
Soha nem mondtam hogy vennék 2 generációval előtti csúcskártyát.
De az RX580 akkor sem ér fel vele, az alzás rx5700 (Nem xt!!!) játékot eladva megállt 90-ben, az jó volt annyiért. Vagyis nem.
1 hónapon belül eladtam mert nagyon hektikus teljesítményt, mikrolagot, érthetetlen belassulásokat produkált. De nem csak nálam, tele vele a fórum.
Szóval most a fentiek tapasztalatában most keresek még garis 1080-at (WQHD 144hz) 80-90k környékén.
Ha 980ti szintet keresnék akkor 1070-et vennék, ha rx580 szintet keresnék, akkor meg egy 1060 is bőven jó.
Persze jó az rx400-500-as sorozat is, csak arra kell vigyázni, hogy még a gari lejárta előtt el kell adni, ha nem akarod elbukni az árát, ugyanis a chip bga kivezetései más elgondolás szerint vannak kivezetve, mint az nvidiánál, azaz ha elkezdenek vetemedés, melegedés, használat miatt pattogni le a panelről a bga lábak, akkor nvidiánál a sok sok vcore lábból pattanik el 1-2, ami semmi gondot nem okoz, addig AMD-nél létfontosságú lábak.
Nézz körül az r9 280 280x topikban, folyamatosan írják, hogy halnak a kártyák.
1060 1070 topikban ilyen szinte nem is létezik. -
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #58869 üzenetére
Nálam volt a játszós gépemben az elmúlt egy évben rx5700, rx570 rx580 rx480 gtx1060 gtx1070 gtx970 gtx1080ti
Neked is?
Igaz 980ti nem volt konkrétan, de a gtx1070 pont ugyanannyit tud : [link]
A gtx980ti nem egy liga az rx580-al.
Az rx580 az kb gtx 1060 és gtx 970
A 980ti jobb nàla.
Nem rossz az rx580 de nem akarjuk már az egekbe magasztalni.
A 980ti egy full unlockolt maxwell 2-es magItt se túl acélos az rx580 , és itt a 980ti is a tesztben [link] pedig a PH köztudomásúlag AMD barát.
-
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #58814 üzenetére
Kis fogalomzavarban vagy.
Én soha nem az rx5700xt-vel hasonlítottam a gtx980ti-t, hsnem az rx5700-al.
És igen, a gtx980ti közelebb van jóval az rx5700-hoz mint az rx580-hoz.
A gtx980ti kb gtx1070 szint, az rx580 pedig gtx1060 .
Máshol is így sorolnak, nem csak amit az előbb linkeltem.
[link] -
envagyok
veterán
válasz
Astroboy #58789 üzenetére
Ha a hülyeség fájna, emberünk ordítana.
Vesz egy hibásnak hirdetett videókártyát, ami jééééé, tényleg hibás
Vagy mit gondolt, kicserél egy 30ft-os kondenzátort rajta, és voilá hibátlan lesz, és mindjárt 60000-et fog érni.
Nem akart zsákbamacskát venni, aha persze. Akkor garisat kell hasonló tudásút 70k környékén, nem 30-ért.
Ha könnyen javítható lett volna, akkor az eladó is megcsinálta volna.
Ja és 1 hónap, és pozitív értékelés után után......
A helyében szépen csendben maradnék, nem "dicsekednék" ezzel sehol. -
envagyok
veterán
válasz
koby11h #58716 üzenetére
Nálam 1. kérdésre egy rövid igen a válasz, másodikra pedig hogy a hirdetésben minden le van írva. Utána ignorálom a hülye kérdéseket és csak a hol mikorra vagy a postázási kérdésre válaszolok.
Még egy halálom van, vasárnap reggel 6-kor, vagy este 9 után érkező telefonszámot kérő üzenetek.
Erre annyit írok, inkább írj, az megmarad -
envagyok
veterán
válasz
koby11h #58704 üzenetére
10 üzenet?
Én 3 után már nem veszem komolyan.
Legjobban a képfetisisztákat gyűlölöm.
Van 2-3 jó kép, de még 10-et kérVagy amikor a tesztelt alaplap hirdetésemen ott a kép az aida stabiltástesztről, leírásban pedig szerepel, hogy hibátlan, tökéletesen működik minden rajta, és az ember rákérdez működik? Nem bazdmeg, photoshop.
-
envagyok
veterán
Valaki?
-
envagyok
veterán
válasz
Trailblazer #58612 üzenetére
Nem, de a beszámítottat ugyanennyiért oda is adtam itt egy barátom fiának.
-
envagyok
veterán
válasz
Trailblazer #58610 üzenetére
Nyáron 25-ért számítottam be 2 ventis 1050ti-t
-
envagyok
veterán
Alacsony szállnak a felhők, vagy túl hideg van, és azért árulják 45k-ért a használt Geforce 1050ti-ket??? Az elmúlt napban hármat is feltettek.
Ráadásul nem is kezdő emberkék.
Ennyiért újan is van 1050ti, vagy rx470 szintén újan, ami kb 40%-al erősebb is nála.
Nekem 30-at sem lenne pofám elkérni egy ilyenért. -
envagyok
veterán
válasz
koko52 #58448 üzenetére
10% se.
Inkább retró angol dalok. Van rock is.
Az osztrákokra nagy hatással volt az amerikai megszállás.
Itt a mostani playlist
The Fratellis Chelsea Dagger14:28:27Midnight Oil Beds Are Burning14:32:53Rod Stewart Santa Claus Is Coming To Town14:35:37The Bosshoss Dont Gimme That14:38:42Toto Africa
Depeche Mode -enjoy the silence.A kronehit és az ö3 is jó.
Itt lehet hallgatni, de vannak jó kis tematikus csatik is.
https://radio886.at/play/886 -
envagyok
veterán
Kezdek kiakadni a népekre.
Hibás elhasznált hardver hirdetésre, ami teljesen őszinte volt, a vevő fenyegetőzik, hogy hibás elhasznált a hardver.
A slusszpoén az, hogy nem is az enyém a cucc, hanem egy ismerősé, és mégis engem fenyegetnek.
Töredék áron vette, nem tudom mit várt. -
envagyok
veterán
válasz
koby11h #58203 üzenetére
Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a számítástechnikai cuccoknak van a legnagyobb amortizációja.
Azt hiszik, ha 5 éve megvették az eleve túlárazott átvágós áron a core2 rendszert, akkor az most is ér annyit.
Ilyenekkel én már nem is állok le vitázni, hacsak nem valami ritkaság lap vagy vga van benne a gyűjteményembe. 2 ram foglalatos core2duo 100-200gb hdd gépeseknek mondom hogy adományozzák vmi rászorulónak vagy fémtelep. -
envagyok
veterán
válasz
#49155328 #57817 üzenetére
Szerintem ezért felhasználót végleg kitiltani kemény.
Ráadásul az ő szemszögéből félretéve a testvére kocsikázását (mondjuk szerintem egy kávégép még terepezés után sem szarhat be, főleg nem a nyomás, előbb törik cafatokra a műanyag ház) érthető a problémája. Vett egy kv gépet, testvére hazavitte neki, nem tökéletes.Politikusoknak, közszereplőknek is tudniuk kell, hogy sokkal több beszólást, sértést kell elviselniük, és tudniuk kell objektíven állni a dolgokhoz, félretéve a személyes haragot, érzelmeket. Ez fórum moderátorokra is igaz.
Mikor 2-3000 embernek diszkóztam, minden este beszóltak vagy tucatnyian, mert nem teljesítettem rögtön a "b..dmegrakdbeazonnalakaptándzsaket" kéréseket. Bal fülemen bejött, jobb fülemen ki. Leszartam. A kidobók sem csináltak semmit a nekik hőbölgő "meg.llekteg.ci" hülyegyerekekkel. De ha nem őket, hanem egy vendéget zaklattak, vagy megütöttek, akkor repültek. -
envagyok
veterán
válasz
#24845312 #57713 üzenetére
Szerintem aki ilyenbe beledől, meg is érdemli.
Kb mintha eredeti 20000ft-os bankjegyet árulnék 10000ft-ért. Elhiszed? Ugye hogy nem. De úgy látszik, műszaki cikkeknél hisznek a csodákban.
Nem mondom, hogy ignorálni kell az ilyen ajánlatot, de nem árt az óvatosság. Ilyenkor ha már fele áron veszem áldozni kell odaútra, tesztelésre, nem fotelből kattintgatva rendelni ész nélkül. -
envagyok
veterán
Csalós meg pörög ezerrel.
-
envagyok
veterán
válasz
Trailblazer #57621 üzenetére
retró számítógép csoport facebookon több mint 10000 tag...
-
envagyok
veterán
válasz
patomi #57411 üzenetére
Azért egy normális eladó ilyen esetben visszavenné.
Nálam még olyannal is problémáztak a vevők, hogy síri csöndben 10cm-ről fülelve halkan cicergett a venti. Visszavettem.
Sokan már vásárláskor kérdeztek, hogy van-e coil whine hang.
Erre is nehéz volt választ adni, mert én mindig bekapcsolom a vsyncet játék közben.
De arra még a gyártó sem vállal garanciát, azt természetesnek tartja, míg a használtpiacon okot ad akadékoskodásra. -
envagyok
veterán
válasz
Trailblazer #57406 üzenetére
Gigabyte-nál tényleg gyakran előfordul.
Szar a venti, szóval itt tényleg a vevőnek van igaza.
Csendesnek hirdetett VGA legyen is az. -
envagyok
veterán
válasz
shteer #57180 üzenetére
+1
@ #57167 Gyuri27
Látom kezdődik megint.
Hozom a popcornt-t.
Elolvastad rendesen, amit írtam? -
envagyok
veterán
válasz
Migráns #57161 üzenetére
Szerintem ez nem jellemtelenség.
Pénzből él mindenki.
Ilyen velem is megtörtént többször, hogy alkudtam, belement, aztán sztornó, mert talált teli árban vevőt. Sőt olyan is volt, hogy hirdetett áron vettem volna +posta, aztán valaki személyesen ment érte, így kényelmesebb bolt neki. Persze nekem se tetszett egyik történet se, de ez van.
Egyik sztori után írtam a ha-nak, hogy ezért jár-e bünti, mivel írásban megállapodtunk, ezért szerződésszegést követett el (ha hivatalosan nézzük) az eladó, nem teljesített. De kiderült, ha kár nem ért, azaz nem fizettem, vagy ha fizettem, ő visszaadta, akkor semmi rossz nincs ebben. -
envagyok
veterán
válasz
Trailblazer #56988 üzenetére
Geforce 8800 ultra, asus strike, rampage, stb hadrver dobozokért én is jópár mátyást adnék
-
envagyok
veterán
válasz
koby11h #56605 üzenetére
Ez mondjuk 50000+ forintos cuccokkal oké.
De most tervezek 1-2000 forintos áron eladni nálam felgyűlt 775-ös lapokat. Működőként raktam el, de ki van csukva, hogy ennyi pénzért végigteszteljem, mert vagy a többszörösét megkeresem 1 óra más munkával, vagy a családi, és a saját szabadidőm kárára menne.
Kb 1000 forintot, meg lehet kapni a vastelepen is értük. -
envagyok
veterán
válasz
Chaser #56593 üzenetére
A hirdetésben 1 nap próbagari volt.
1 héttel később kezdett problémázni a tag.
Most megvonják a hirdetési jogát, mert nem értékelhető a hirdetés.
De ilyenkor nem is csodálom, hogy senki sem hajlandó elfogadni negatív értékelést, vagy azzal való fenyegetőzést, hiszen 1 nap garival személyes átvétel történt. -
envagyok
veterán
válasz
Chaser #56591 üzenetére
Azért pl hdd-s gépet nem rázogatnék.
A személyes átvétel sem garancia, most született még újabb írás csalósba, személyesen átvett újabb laptop, majd hetek múlva problémázások miatt hirdetési jog megvonás.
Ez mondjuk még durvább eset. Ki tudja megmondani, mikor szerezte a sérülést a lapos.
Meg ha valaki ilyet vesz, minimum hogy rendesen átnézi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest