Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- uleFone Power
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
Ma is elgurult az emberek gyógyszere, 19-es, 4:3-as, 2009-ig forgalmazott TFT 25.000, Concorde tab 8gb új áron, 20-ért, mert még garis, áááá.....
-
djculture
félisten
linkworldok-ra pl csak az lpk típusszám van ráírva meg a teljesítmény és ennyi. 450-550w típusoknál is ez van.
Akyga régi típusainál szintén ez volt. Mondjuk abból a 420w-os bármit kibírt. 7 éven át nem bírtam kinyírni. Végül a veszte az lett hogy kellett belőle a 12centis venti.
-
gban
veterán
Eladó egy 450 W os (noname tápegység).
Márkáját nemtudom . Papírja nincs.Azt hogy 450-es ugye tesztprogi nem írja ki - vagyis valahonnan leolvasta.
Ha leolvasta, ott a cimke rajta. Azon meg csak van valami típusmegjelölés, de ha nem megy megfejteni hogy a sok írásból ki kivel van, hát felrakok egy fotót... -
westcoastog
veterán
Heh, kaptam egy emailt.

darcie.ledoux01@gmail.com <marinmacayan5aix@gmail.com>
Hello
It has come to my attention that you might have an interest in purchasing the operating system Windows 7 Ultimate version.
I am selling Windows 7 Ultimate SP1 Final DVD --- the FULL Ultimate version.
This is not the retail version from the store shelf, but it is the one that Microsoft gives out at. IT Professional Conference Meetings to Engineers and Sales Professionals who are invited to come to these meetings
Since it does not have the "Activation" policy files attached to the disk,it was not sold to the public,instead it is used to promote their software which is a regular practice with Microsoft Corp.
Although this is a copied DVD and not an "official Microsoft disk" it works exactly the same,and has even more benefits since it has no activation files, it can be installed unlimited times on as many computers as you like which is a big plus!
This Windows 7 version can be updated at any time via windows update(just the same as any retail version though, so that is no problem either.This is Windows 7 DVD. It is the full version, and as such it can be used to upgrade from an existing operating system and can be used to perform a "clean" installation on a blank hard drive.
Windows 7, the next generation OS from Microsoft is now RTM. This DVD is bootable .
I'd be willing to sell it to you for a very low price of $40.-plus a small shipping & handling fee. If you include OFFICE 2013 PRO with it, I will include free shipping for a total of $50.- us dollars.You simply cannot beat this offer.Kösz nem kell, vettem már hómprémijumot 2 éve 27 ezerért, elkéstél.

-
gban
veterán
válasz
bullseye
üzenetére
Lehet. De az is lehet, mint a parkolókban, "most loptam testvírem ezt a gyönyörűséges méregdrága órát, csak beteg a család és neked nagyon olcsón odaadnám" - inkább hazudik valami büntetendőt, hogy átverjen és elhidd hogy igazi az áru. Ha meg rendőrt hívsz, megmondja neki hogy ne röhögtesse, ilyen bóvlit egyik bolt sem árul...
-
csibe1
addikt
Az egyik hirdetésben volt a link:
-
gban
veterán
A Microsofttal leveleztem jó ideig, ködösítettek rendesen, de végülis leírták konkrétan, hogy jogtiszta egy OEM sw, ha van hozzá számla, ha ez nincs, adásvételi.
Továbbá bontatlan, aktiválatlan volt - na ezt nem derítik ki ha már egyszer kibontotam, feltelepül, és aktiválja magát.
Ezen kívül természetesen meg is van és nem is volt felragasztva a COA (matrica) - de ez ugye elvileg következik abból hogy bonttlan sw csomagot vettem.
Vagyis ha van egy adásvételid, akkor az elég, nem vagy köteles tudni a sw előéletét, ha bontatlanull vetted. -
csibe1
addikt
Szaporodnak

"Eladó [EREDETI] Windows 7 proffesional 32/64-bit oprendszer!
Eladó
Microsoft Windows 7 Professional N with Service Pack 1 32/64-bit (English)
kizárólag termékkulcs!!Van egy hivatalos letöltő oldal, ahonnan letöltöd, feltelepíted, majd a megvásárolt kódot beírod!
kép"
8 pénzért szinte ajándék!

"Windows Vista Business COA matrica
Eladó Windows Vista Business COA matrica rajta az aktiváló kóddal!Lenovo Thinkpad T61 notebook aljáról lett levéve, így a használatából eredendően a felíratok kopottak rajta de a product key tökéletesen látható!
Kizárólag csak a matrica eladó! Tökéletesen felhasználható alapnak Windows 8 upgrade-hoz!"
Ez már csak 5 pénz!

(#1688) gban
Azt nem írtad,hogy bontatlan volt,az már úgy egészen más.Akkor biztos lehetsz benne,hogy nem céges gépről lett mentve a cucc stb.
-
csibe1
addikt
Azzal szerintem nem nagyon vagy kint a vízből; mert Te sem tudod igazolni, hogy hivatalos forrásból származik a szoftver, mert neked sem igazolták semmivel.
(#1684) westcoastog
Ránéztem,és 18:33 óta nem lépett be.Lesz majd neki meglepi,hogy mennyire népszerű lett.

Regisztrált
2013-05-14 13:51, azaz 4 napja ― újonc(#1685) netpeti98
A matrica a gépházon az elég kevés,de majd kijavítanak ha tévednék.
Akkor viszont a lomiból vett Xp matricás gépházban lévő gépen futó Xp is legális,mert a matricáról lett beírva a serial? -
netpeti98
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Láttam már olyan Win 7-et ami nem volt éppen legálisnak mondható ("okosított" volt progival ), mégis ott volt az eredeti szoftver logó a gépházban. Szóval simán elképzelhető még az is, hogy egy torentezett Win-en készültek a képek.
Üdv netpeti98
-
gban
veterán
Számla nem feltétel, elég helyette adásvételi is.
-
csibe1
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Jajj,hát nem kimaradt a lényeg?

-
csibe1
addikt
"Eladó teljesen jogtiszta, eredeti Windows 7 Professional OEM lincese kulcsok!
Mint a címben is szerepel eladó 4db teljesen eredeti windows 7 kulcs, OLCSÓN!
Csakhogy lássátok nem zsákbamacskát árulok, néhány képet mellékelek.:
[link]
[link]
[link]Ár.: Megegyezés szerint!"
"Boltból kihozott cucc."
Lemez,matrica,számla nuku;mert az nem is kell hozzá.

A lényeg,hogy lincese!
-
csibe1
addikt
Alakulnak a dolgok,a végén még így a hirdetésekből összejön az "Év legsikeresebb kereskedője" meg az
"Év legjobb újonc vinyójavító szakembere" is ha így halad.
Az is lehet,hogy erre a Winchester-re gondolt. -
gban
veterán
Keresek winchester javítással foglalkozó szakembert, aki megosztaná velem tapasztalait / mit hogyan kell megcsinálni , egy bizonyos összegért. Aki úgy gondolja írjon privátba.
Na Pistike, látod, ez kattog, így kell szétszedni, lemész a zöldségeshez, veszel egy új fejet bele, és belerakod.
Ez meg bad sectoros, szétszedjük, hibajavítóval átkenjük a hibás szektorokat, és már kész is.
Valami ilyesmit vár
-
gban
veterán
elado 4 db alaplap meg egy videokártya is !
alaplapok tipusát nem tudom szerintem 4esek lehetnek.
videokártya tipusát tudom mert rá van irva :ddr3 256mbpci -
gban
veterán
Erre mindig csak azt tudom mondani, 8500-ból már kijön egy C2D lap meg egy normális proci, pl. nemrég vettem egy E3300-at hűtővel 4-ért.
És akkor még nem beszéltünk arról hogy eladod a régi lapot meg procit, és esetleg lecseréled árában a ddr1-et 2x annyi ddr2-re.
És a végképp nem elhanyagolható különbség a sebességnövekedés mellett, hogy megspórolsz évente jópár ezrest is a villanyszámlán. -
Yutani
nagyúr
Ezeknek mi bajuk van???
Intel Pentuim 3.6 GHz-es processzor eladó 8500 Ft-ért. Típusa: SL96H . Adatai: 2MB cache, 800 FSB, 05A stepping. Hibátlan.
Ebayről megkapod 5500-ért, de még az is drága, nem?

-
törölt tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Jah, ilyen baromságokra nem pazarlom az időmet

-
cskamacska
addikt
-
zolee5016
őstag
Akinek még nem volt elég a Gamer témából:
Eladó Facebook Gamer Pc
Mostmár nehéz lesz kitalálni újabb Gamert,,,de dolgoznak rajta.
-
Yutani
nagyúr
Faterán van fenn egy V5 5500 és 3 db V2 8-12MB kártya darabonként 62k-ért. Mit gondol az eladó? Ez asszem az utóbbi évek legnagyobb WTF-ja! OMFG!

-
djculture
félisten
válasz
cskamacska
üzenetére
Ez már hazugság eleve lévén hogy sehol sincs ezen az alaplapon ide port.

-
gban
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Már levette.
De megmondom miért ilyen drága.
A benne levő ritkaság miatt: ASUS ENGTX 275 869MB DDR3
A videokártyáért önmagában is megéri ennyit kiadni, garantáltan senki másnak nincs ilyenje. -
mickemoto
őstag
Az ilyen és ehhez hasonló gépeknek már rég az újrahasznosítóban lenne a helyük, az értékük meg ócskavas áron számítható.
-
cskamacska
addikt
Csak nem 18000 forint?

Kattintottam eggyel tovább, és lám:
"Komplett Gamer Számítgép
Alaplap : Gigabyte H67MA-USB3-B3
CPU : Intel(R) CoreTM I5-2500 CPU 3.30GHz
RAM : Corsair XMS 3 DDRIII 2GB KIT
HÁZ : Cooler Master HAF 912 Plus
TÁP : Chieftec 450W
VGA : ASUS ENGTX 275 869MB DDR3
ASUS Guide Track CD / DVD olvasó és író
Kérésre teszek bele Winchestert is . Az alaplap támogatja az IDE-t is. -> Hitachi SATA 2.0 500GB ( +10ezer Ft )
A házba építve vörös ledekkel szerelt orhűtő, és a végében szívásra felszerelt kis ventilátor, tábra és alaplapra egyaránt köthetők. Továbbá két vörös neoncső.
BIOS : Award Modular Dual Bios V6.00
Természetesen a gépre van garancia. A videó kártyára én vállalok garanciát ! A kártya az iponnál vásárolt természetesen minden tartozékával illetve papírjával.
A gépnek minden leírása , papírja meg van !"165 500 Ft
Most az IDE kompatibilitás, az orjahűtő, a hihetetlen garanciális feltételek, vagy a rendkívül fejlett BIOS miatt kér ennyit érte?

-
zolee5016
őstag
Ez a hirdetés úgy szép ahogy van!!!!!!!!!!!
inetell p 4Számítogép: Intel (R)
Celeron (R) CPU 1,70GHz
1,70 GHz. 384MB RAM
Hálókártya: Relatek RTL 8139 családú PCI gyors Ethernet NIC
Videokártya: NVIDIA GeFarce2 MX 100/200 (MICROSOFT CARPARATION)
Windows xp telepítve

MOD: OMFG Ezt kivettük mindketten a mezőnyből -
gban
veterán
inetell p 4
Számítogép: Intel (R)
Celeron (R) CPU 1,70GHz
1,70 GHz. 384MB RAM
Hálókártya: Relatek RTL 8139 családú PCI gyors Ethernet NIC
Videokártya: NVIDIA GeFarce2 MX 100/200 (MICROSOFT CARPARATION)
Windows xp telepítve
Egér Billentyüzet hangszórók-kal együtt.És ez is 18k, ma ez a sláger horrorár

-
gban
veterán
Termékenyek ma a srácok.
Rákérdeztem erre:
A gépről dióhéjben: 1GHz VIA C3 proci, 512MB ram, 12,1" XGA kijelző (1024x768) 40GB HDD (bad mentes) S3 twister 3D videókártya, PCMCIA, CF, Firewire, Wifi, USB, VGA portok, halott akku.
Hát nem le merte írni hogy 18?
P3, ráadásul abból is a legfosabb Via proci, jóindulattal a fele.
Ennyiért már van P4, vagy netbook is. -
gban
veterán
Codegen 450watt - 5k

Mindamellett hogy fos, és olcsóbban van 400-as Chieftek, 1 év garral újonnan épphogy több.
Mondjuk nála a 8800GT is 10k...
-
gban
veterán
Ezt ha megfeszülök se tudom értelmezni:
Kingston Data Vault Privacy 2GB eladó.
2 GB tárkapacitású Memory Pen drive a Kingstontól.
Adatátviteli sebessége eléri a 480Mb/s ot.
Alkalmas adattárolásra, adathordozásra két USB 2.0 csatolófelülettel rendelkező PC között.
Olvasás: 24 MB/sec. -ig
Írás : 10 MB/sec. -ig
Hardver alapú 256-bites on-the-fly titkosítás.Tegyük fel, a 480 az megabit, de az akkor is 60 megabájt.
-
gban
veterán
Az ismert, népszerű "gőzöm sincs hogy mit is vettem, mi a neve, hogy írják, de jól néz ki, jó lesz felvágni" legújabb változata (írásilag):
Nokia Lumnia 710 Független eladó
-
gban
veterán
Ismét egy "idejövökaztasokhülyénekmindenteladok" 9 napos reg.
P4P800 - 6k
775 lap, igaz hogy Premium de még a régi 2 magosakat se kezeli, nem baj, C2D ready-nek hirdetjük, - 16k
X800 GT - 8k, igaz, ezen van egy Zalmat (2x is így írva) hűtő, és AGP, de akkor is...
X800 GTO-t van aki 3-ért ad (innen valakinek? az tényleg jó ár), meg van egy 2009-es apró, 13-ért.
Biztos az utóbbihoz viszonyított. -
gban
veterán
Itt a tesó, ehhez képest az a 45 kifejezetten olcsó is, 19-es monitorral:
Processzor: Intel Pentim Dual Core 3.00Ghz (E5700) ( Cooler Master Hűtővel )
Alaplap: Asus P5KPL-AM EPU (Socket 775)
Memória: 2GB DUAL CHANNEL
Videókártya: Ati Radeon HD 2600XT 256MB
Merevlemez: 1x 40GB, 1x 80GB Sata I. ( Összesen 120GB )
Optika: LG HL-DT-ST DVD-ROM
Windows 7 telepítve.
7 nap garancia.
Mindez 35.000-ért.Bár egy jogtiszta Win7 az drága dolog.
Mert nem hinném hogy itt bárki is warezt hirdet ugye![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Yutani
nagyúr
Tegnap ettől feküdtem ki:
Kábel be, bekapcs gomb benyom aztán játszik, netezeik és filmezik
Helló
Eladó lenne egy komplett számítógép, monitorral egérrel és billentyűzettel! Filmezésre, töltögetésre netezgetésre, melóra és esetleg játékra.
Ha érdekel itt találsz róla képeket!
Tehát: hirdetésben semmi konkrétum, keresd ki a képeken, hogy mi van a gépben. Aztán vedd meg és próbálj meg játszani a G31 chipsetben lévő őrült sebességű IGP-n.

Mindezt 45k-ért.
-
maross
nagyúr
Nem ertem mirol beszeltek. vertex3 is dragabb mint egy eve, raadasul volt az 24ezer is, most masfelszerese. Ez minden csak nem arzuhanas. Agilitynel ugyanez 24-31.
-
djculture
félisten
válasz
üzenetére
Ja közben csak hozzánk heti 2-300 rossz jön vissza és nem valami gagyi márkákból. Visszalapátoljuk a forgalmazóhoz, ha ez a gyáraknak megéri. Bár volt már olyan szériáról is hír ami majd irási mennyiségre lesz már garis, a tlc után ez várható. Én nekem is 2 hete hogy bedöglött a samsung 840pro 128gb. Amíg cserélik addig kb nem érdekel.
Várhatólag a irási mennyiségre garis ssd-k eljövetelével fog beindulni az árak negyedelése. De azok olyanok is lesznek, lesheti az ember hogy jaj már ennyit írtam most akkor még van ennyi a gariból. -
törölt tag
Hát nem tudom. Vagyis tudom, hogy én a Vertex2-t sem adnám oda 10k-ért az biztos.
Ha a te agility 3-ad nem ér 10-et neked, az már a te bajod
(#1618) föccer Amúgy nem tudom mi "bajotok" az elhasználódással... normális használat mellett simán ki kell bírnia minimum 5 évet. Én az enyémet többre vettem...
-
föccer
nagyúr
válasz
djculture
üzenetére
Dehogy nem érnek. Csak el kell fogadni, hogy az SSDket bizony korlátozott időre veszi az ember. Az, hogy elhasználódnak az a rendes működésük része. A HDD-hez szokott usereknek ez lehet nehéz ezt megemészteni, de ha ezt elfogadja az ember, akkor nagyon jó kis cuccok ezek

üdv föccer
-
törölt tag
"60gb vagy 64gb-os 100/100-as 2,5"-os sata csatlakozós ssd-t vennék 1db-ot.
Garancia előny.
Lényeg, hogy postaköltséggel, előre utalva kijöjjek 10000Ft-ból.
Akinek van ilyen az kérem jelezze."
-
csibe1
addikt
Egy nem igazán megkímélt cucc:
"Elado egy elegge meggyotort touch. Az uveg a homegomb mellett berepedt es a repedes egeszen az uveg tetejeig tart. A jobb felso sarokban is van egy kisebb repedes, de az nem log bele a kepernyobe. A hatlap behorpadt alul.
A fuleseknek csak a jobb oldala szol. A szepseghibakon kivul az ipod tokeletesen mukodik.Atvetel csak szemelyesen!!!'"Szerény 7 pénzért szeretne megválni tőle.

-
maross
nagyúr
Valakinek egy 100%-os 19" lcd 3000-ert?

LG W1934S
Kb. 2.5 éves tökéletes állapotban van, leszámítva, hogy a kép csak másodpercre jelenik meg aztán eltűnik.
Egyszer volt garanciális problémája, akkor tépot vagy mit cseréltek benne. Gari lejárt én nem foglalkozom vele, van már másik úgyis FHD-ra akartam váltani így feleslegesség vált.Egy kis technikai infó:
- D-Sub
- Max felbontás: 1440x900
- 1000:1 Kontraszt arány:
- TN Panel
- 19" KépátlóBudapesten van egy barátomnál, azonnal elvihető, a kijelző tuti 100%-os.
Kérésre küldhetek képet, de olyan mint az új, csak nincs képe. -
csibe1
addikt
válasz
zolee5016
üzenetére
Nem vagy te kicsit kocka,véletlenül?

(#1605) netpeti98
A D-link is kihozott ilyesmit talán 5-6 éve. Tavaly néztem talán,akkor 15-20 pénzért vesztegették,az induló ár meg 40 környéke volt.Nálunk nem is nagyon lehetett kapni,de amcsiktól lehetett rendelni.
Aprón is akadt pár darab. -
gban
veterán
Hallottátok hogy van gamer router is már?
Halál komoly, nem vicc!
Úgy szűri a forgalmat, hogy prioritást élvez a játék - vagy valami ilyesmi (látszik, mennyire fogott meg...).
Fontos kellék még a gamer szék, nehogy szétüld a segged, gamer pohár, nehogy szomjan halj, de fel se borítsd, valamint a gamer mobil, ami csak akkor csöng ha nem játszol.
Ezen kívül elengedhetetlen kelléke egy gamernek a gamer feleség is, aki nem akkor szól, hogy drágám, gyere már ide egy kicsit, amikor a föszörny ereje már csak 3%-on van (vagy ahogy korábban láttuk, 3% kos
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Évekkel ezelőtt is 10000 forint körül mentek, namost ehhez képest Hardveraprón meg van 5000 forintos Voodoo 1, amit még a mogyoróék is adtak 500 forintért.