Hirdetés
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
proci985
üzenetére
http://en.wikipedia.org/wiki/Tseng_Labs
Nem volt olyan elterjedt, mint az S3 Trio vonal(amiből egyébként szó szerint felajánlottak egy szekrénnyel, és mivel nem vittem el, valszeg az egészet bekukázták
), anno én is azt hittem ritkaság, de lomizós korszakomban aztán rettenet mennyiségűt sikerült kikerülgetnem. Kb 96 körül számítottak különlegesnek, aztán lemosta őket a 2D/3D kártyák tengere, mentek a Trio mellé árban és használhatóságban. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
cskamacska
üzenetére
ez a tseng labs micsoda? 96os, akkor már bőven pcs voltam, de sose hallottam róla.
-
cskamacska
addikt
"TSENG Labs ST6000 Magyarországon!
Eladó egy TSENG Labs ST6000 Budapest környékén!
Nagyon ritka darab, ebay-en se találsz 200$ alatt, ennek az ára is hasonló.
A "adok érte 2 ezret" ajánlatok kíméljenek."Másik már szolidabb, de:
"Eladóvá vált egy igazi ritkaság! Aki már 1995-től foglalkozik informatikával, és szerette a játékokat PC-n, annak nem maradhatott ki a 3Dfx neve a Voodoo videokártya sorozattal, mely először gyakorlatilag mint "3D gyorsító" volt jelen. Ennek legelső képviselőjét, a Voodoo 1-et kínálom most aukcióra. PCI csatolófelület, 4 MB EDO RAM, 50 MHz-es órajelek, egy igazi nagyágyú az őskorból. Külsőleg tökéletes állapotban. Beépítve évek óta nem volt, utolsó információim szerint teljesen működőképes. Gyári 3Dfx modell, nem külső cég terméke. Gyári összekötőkábellel, két darab dsub csatlakozóval." - 5000Ft
Mobil K6-III-ak, Rage Fury MAXX, S3 Chrome S27, mindenféle ritkább 3dfx kártyáim.. kutyának nem kellettek. Bezzeg 90-es évek kommersz vidkártyái Mogyoro.hu(!) ár többszöröséért, na majd azzal bankot robbantanak.

-
csibe1
addikt
Pendriveokat nézegettem,hirtelen ezt találtam:
"ADATA - 32gb - USB 3.0 - 68/31mb/s
ADATA S102
- aluminium burkolat!
- 32 gb
- 68 mb/s (tényleges)olvasási sebesség
- 31 mb/s (tényleges)írási sebességMinden termék bontatlan, teljesen új!
1 hónap garancia!(Ha bármi történik -normális használat mellet természetesen- a termékkel, csere vagy a termék árának a visszafizetése!)Személyesen Budapesten átvehető
Postázás előre utalás után!
Posta díja: 300 Ft (ajánlott elsőbbségivel ami biztonságosabb és a feladási szelvény mellé ragszámot is kapsz: 500 Ft)Jelenleg igényfelmérést szeretnék hogy egyáltalán érdemes -e hozatnom külföldről ismerős által, nyilván ha nincs rá igény, nem vásárolok be belőle mivel nem 1 és nem 10 darabot kell vennem hogy ilyen áron tudjam adni!
A megadott linken találsz tesztet a pendrive-ról!
Ha többet vásárolsz, olcsóbban tudom adni! Érdeklődj privátban!Bolti ára: 8-10e Ft
http://www.arukereso.hu/pendrive-c3540/f:a-data,usb-3-0/"Mindez 6 pénzért.

A gari maradék része elveszik útközben?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Inkább megveszem olyan boltba ahol élettartam garival kapom meg; igaz drágábban,de legalább a gari miatt nyugodtan vagyok. -
gban
veterán
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Írjál neki hogy tudsz, ha nagyon szeretné, de minek neki kép az asszonyról?
-
föccer
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Win

üdv, föccer
-
Cthulhu Dawn
őstag
Mai termés. Új üzenet: Szia ! képet tudsz róla küldeni?
-
gban
veterán
válasz
djculture
üzenetére
A lapom megijedt a hőlégfúvó említésétől is és magától meggyógyult
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Valami kondi töltési bibire tippelnék, ami nem engedte úgy működni ahogy kell, és időközben kisült vagy nemtudom.
Az is lehet, valami védelem okozta a hibát. Mindenesetre tegna 100-ból 100-szor nem indult, mindenféle procival próbálva.
Remélem tartós lesz a jókedve. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie
üzenetére
hát vevőként én az ilyen holnapig eladókra vadásztam, csak másik okból
. azaz:
- mikor vennéd át?
- ma este?
jó, másik oldalról jellemzően spec -értsd remek, csak ár miatt nehezen eladható- HWkre vadásztam és alkudás helyett használni akartam a cuccokat, minél hamarabb.a rekord az volt, hogy dec. 30 délután némi szervezés után kocsibaültem Győrben, az Örsön összeszedtem egy kitesztelt q66 G0át (másfél hónappal a steppingváltás után ez mutatvány volt) majd mentem tovább a világvégére az Aqua 8ig nyitva lévő üzletébe ahol összeszedtem a 2x2giga ramot (akkor épp kétféle ilyen kitet lehetett az országban négy helyen kapni), vissza Győrbe, aztán este már össze volt rakva a gép egy 4megás S3 Trioval, mert a videokártyával az eladónak valami baja volt a postán nekem meg nem volt pciEsem.
-
Rypejakten
addikt
- Valahogy ezt nevezném jó ajánlatnak. Ehhez képest, C2Q gépeket dobálnak ennyiért, vagy drágábban.
A táp persze egyből csere, de a többi szerintem korrekt.Asrock H61M-HVS
Intel I5-2320
AMD 5870 1GB
Intel X25-M 80 GB SSD
Seagate 7200.10 320GB HDD
2x4GB DDR3 ram
NorthQ nq-4775-400 tap
Chieftec midi uni torony
Hasznalt konfig, egy het probagari van ra. Postat nem vallalok. Beszamitas: 3570k-n gondolkoznek el talan....és mindezt 89.990 forintért.

Lehet ide jönni, nincs kisajátítva a topik, de név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat.
A linket kiszedtem.
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
Yutani
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Az "igényfelmérés" is agyf@sz kategória, nemde?

-
zolee5016
őstag
Eladó videókari az árat te mondod!!!
betaláltam egy 768-as gtx 460-ra...priviben 18k-ra tettem ajánlatot,gari,papír nincs a karihoz...
Nem részletezem...magyar népmesei jellegű ömlengés 5 sorban ....Felmenőim összes más,ferde,és tudtomon kívüli egyéb tulajdonságait összefoglaló választ kaptam.
HM......
-
-
gban
veterán
Eladó egy eredeti,használt,de tip-top állapotban levő Windows 7 Home Premium x64 (64 bites) DVD ,amely német nyelvű. Fehér papírtokban átvehető.
Csak a DVD van meg,matricát nem tudok adni.Értéke pontosan annyi, mint egy írott dvd-nek.
Ehhez képest az ára 5000 Ft...
Az eladó pedig senior tag. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Azon én is mindig csodálkozom, ha valaki egy 10-20-30k-s dolgot 2-3 hónapig hirdet ugyanazon az áron. Addig meg kerülgeti otthon?
Én tisztában vagyok vele, hogy eladáskor értelemszerűen bukni fogok a vételárhoz képest, de legtöbbször nem azon az 1-2-3 ezer forinton múlik, hogy a nyakamon maradjon.
-
Yutani
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
Közben az egyik eladó belátta a dolgokat, de a másik az csillámf@szláma.

De rég láttam már leírva a Prohardver Piac Hiéna Közösséget! Még emléxel rá? Asszem én találtam ki, ha nem csal a memóriám...

Én igyekszem mindent olyan áron hirdetni, amin el is viszik. Viszont azt látom, hogy sok ember meg hónapokig hirdetgeti a cuccát, de nem zavarja, hogy nem kel el, nem is adja olcsóbban.

-
cskamacska
addikt
Nem feltétlen buták, inkább tájékozatlanok, esetleg haszonlesők. Mindennapos, hogy az aprón(Vaterán meg pont ez a természetes
) direkt főléáraznak termékeket, majd ha nagyon nem viszik, na akkor engedik le.
De azért a Prohardver! Piac Hiéna Közösséget sem kell félteni, a "mennyit engedsz a feléből" szelleme sosem fog kikopni az apróról, egyesek már ennek tudatában áraznak.
más: Van hír arról, hogy a másfél éves "új hardverapró" végül mikor fog elindulni? Jázminmasszázson már nagy a nyüzsi.
mod: volt, izé, kilőtték
-
gban
veterán
D925 - 10.000

Más lappal hirdeti 8-ért... -
-
gban
veterán
válasz
djculture
üzenetére
Én a mai napig elvagyok a Galaxy 8600 GTS OC-mmel.
6-ért vettem kb. 4 éve, annyit talán ma is kapnék érte a tuti kis gyári CM hűtőjével.
Hűtéssel kapcsolatban: szerintem már korábban is volt szó róla, de passzívat nem igazán vennék, meggyőződésem hogy rövidebb a legtöbbnek az élettartama, mint a használhatósági időtartama.
Vagyis nem azért cseréled mert gyenge (persze akinek nem az az elsődleges szempont hogy a kornak megfelelően bika legyen), hanem mert elhalálozik.
Elhalálozásról jut eszembe, tegnap kipróbáltam (volna) egy E3300-at a lapomban (4CoreDual-SATA2), azóta nem indul
A proci jó, gyerek gépében szalad hibátlanul, és azt sem feltételezem hogy az inkompatibilitásba döglött bele a lap. Így gondoljátok ti is?
Régi a lap, volt ebben már minden (ezért is esett erre a választásom anno), ha jobban megnézném, talán még máig harcoló német alakulatokat is találnék benne, úgyhogy akár természetesnek is tekinthető hogy megadta magát.
Nincs valakinek 775-ös lapja olcsón, Pesten? (C2D, D2, PCI-E) -
Yutani
nagyúr
Van most fenn egy x1950Pro 256MB 8k-ért, egy 13 napos hülye tette fel.
Majd erre hivatkozva egy 119 napos hülye feltette az ő 512MB-os x1950Pro kártyáját 9k-ért.
És mindez PCIe buszon, így a kártyák valójában 3k körüli pénzt érnek legfeljebb, ha én 6k-ért akarom eladni az 512MB-os 3850-emet.

Tényleg ennyi hülye van Magyarországon?

-
gban
veterán
Igény szerint adhatok hozzá DVD olvasót, és egy 17" TFT monitort, ami 1-2 helyen be van tőrve, de nem zavaró
Ha azt írja, 480-500 helyen van betörve, még megértem hogy nehéz megszámolni.
De gyanúsan az 1-2 az minimum 3.
Ha 1 lenne, 1-et írna, ha 2, 2-t.
Azt sem tudom nagyon elképzelni, hogy egy több, de akár csak 1 helyen is betört monitor "nem zavaró". -
csibe1
addikt
Procijegelő, nem semmi

Az egy TT Big Typhoon akart lenni,legalábbis a guggli szerint.
Azon meg se lepődtem már túlzottan,hogy az ennyiért vettem kitétel szerepelt a hirdetésben.
Akadt azért erősebb az X1950Pro-nál AGP-s verzióban, pl. 1950XTX és még dobtak ki 3850-esből is ami szintén 256bites.
A 120-as vinyóra meg inkább nem is mondok semmit,a lényeg a minőségi kábel,biztos gyorsabb lesz tőle.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most nézem,hogy 1Ft-ra tette fel.
Itt az aprón is 1Ft volt?Köszi,hogy megosztottad, nagyon jót nyerítettem rajta.

-
föccer
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Korrekt.
üdv, föccer
-
Cthulhu Dawn
őstag
"Mivel nem találom a gari papírt 3000-ért adok hozzá egy kingmax nano gaming ramot ami 4Gb 1600MHz"
Hát ez aranyos.
-
C4mp3r
addikt
aprodon elerheto, ez meg hozza tartozik

alaplap: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1863#ov
processzor:
processzor jegelő: ha jol tudom BÁRMILYEN TOKOZÁSRA FELSZERELHETŐ!!! ez egy közel 1kg-os igazi hütőgép ( asszem 94dkg) http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1135&ID=1554
memoria: KINGMAX (dualkites !!) 2*1gb 400mhz
videokártya:
amikor megvettem nem volt jobb nála (talán az xt változat.. ezt a karit közel 50.000ft ért vettem fénykorában) mindig hüen szolgált probléma nélkül.. agp tokozásban nemigen kapsz erősebbet ami ilyen stabilan pörögne, ráadásul itt 256 bites a memoria kezelés..
hdd: egy 120 gb MAXTOR hdd-t tudok hozzá adni, minőségi asus ide kábellel
Mindezt egy teljesen uj házban helyeztem el.
a gép aktivált win7 el telepitve bekapcsolársa készen áll.processzor jegelo, ajajajaj

p.s.: kivettem az aprohirdeteses linkeket
-
C4mp3r
addikt
Gamer pc p4 atomerőmü
elcserélném p4-es atomerőmüvemet lehetőleg 80 as esetleg 50ccm es robogóra
a gép kifejezetten játékra készült, egy igazi szörnyeteg a saját kategoriáján belül
sajnos idő hiányában ujabban teljesen kihasználatlanul áll.
kategoriáján belül mindenből a legjobbat gyüjtögettem bele össze.
az alaplap a hyper threading tecnologiának köszönhetően kezeli a virtuál magos procikat.
és ezt kihasználva egy pentium 3ghz prescott magos procival (1+1 virtual mag) procival van ellátva. amit egy igazi nagyágyuval hütöttem egy thermaltake big typhoon hütővel ami kifejezetten csendes. a gép 2Gb rammal (dual kit) dual chanelben futtatva.a videokártya egy igazi ritkaság egy ati 1950pro 512mb, ami még sosem volt huzva mivel nem volt rá szükség
Mindezt egy 480W-os tápegység szolgálja hüen, megbizhatoan.
Ezek után mindenki láthatja hogy ez a gép a kategoriáján belül egy igazi szörnyetegnek tekinthető, és mindezt összevásárolva nem kevés pénzről beszélhetünk. -
föccer
nagyúr
válasz
westcoastog
üzenetére

üdv, föccer
-
zolee5016
őstag
Házon belül:
Prohardver-hdd-ssd kategória.....üsdd a keresőbe gamer szót...keres...első találat olvas....kommentek is...
(gamervinyó) -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Rypejakten
üzenetére
"Takarogy", így? Az munka.

-
djculture
félisten
válasz
Rypejakten
üzenetére
Én nem csodálkozok rendesen kiosztották az illetőt kb hülyét csináltak belőle még aznap így most a durcás óvodást játssza.

-
zolee5016
őstag
Na de hogy igazságos legyen....ez pl korrekt a 80k-hoz
IGÉNYES Asztali számítógép konfig.
Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz •4x2,83 GHz
•L3 Cache 8mb
XFX nForce 790i Ultra 3-Way SLI
•4GB
•DDR3
2 x NVIDIA GeForce GTX 280 1024MB SLI-ben
Samsung HD753 LI
•750 GB
•7200rpm
LG DWD-RW
600 Watt
CoolerMaster CM 692
Szabványos Intel processzorhűtő
Windows 7 Ultimate 64 bit -
zolee5016
őstag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Megvan a hirdetés....király a csávó....
Szabadnapos vagyok,és gondoltam végignézem a vakerát.....hát többet röhögök mint egy humorfesztiválon.....akkora hülyeségek,dumák vannak,hogy az hihetetlen....
De van kifogható hal is....
Na mindegy..ezt ide bököm... amitől hülyét kapni...A házat belinkelhetném..valami noname borzalom.....na de a duma....
komplett PC, telepített XP SPÉCI ház+lap!!!
PC ház, nagyon spéci
1 db 80 Gb IDE winyó, (kérésre bővítem, illetve bármennyit, bármekkorát teszek bele)
1 db CD olvasó
Codegen 400W ATX táp
10 db USB port!!!! 2 elöl, 8 hátul
4 db IDE csati !!!!
5db db PCI , 1 db AGP csati
3 db DDR1 csati
Memória jelenleg 3*256 Mb (kérésre bővítem)
lap:
MSI 845 Ultra-ARU (kimondottan servernek szánt)
Proci:
intel Pentium4 1.8 GHz
IGAZI ERŐGÉP, szinte korlátlan bővítési lehetőségekkel
külön kívánságra, akár használt, akár új monitort, billentyűzetet, egeret, hangszórót is adok, ára, minősége megbeszélés tárgya, mindenre nyitott vagyok! -
BITBOYS
addikt
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
hm, akkor most adjam el ezek szerint a 7850eimet és vegyek 280akat?
napi poén: 4890 + 4gb ram + x2 BE 6400+ elég mai napig maxon játszani. egy olyan táppal, ami szerintem a fur+primetól lehet nem kapcsolna le, de ebben nem vagyok 100% biztos.
-
föccer
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére

üdv, föccer
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Akkor minek vett másikat?

-
Cthulhu Dawn
őstag
Vaterás gyöngyszem: GTX 280 ár alatt, "csak" 23-ért.
"Kizárólag olyanoknak ajánlom ,akik minden mostani játékkal játszani akarnak,amit a gyártók a piacra dobnak!
Szép állapotú videókártya !
Működésileg és esztétikailag kifogástalan!
Az 512 Bites sávnak és az 1 Gigás ramnak köszönhetően, kenterbe veri a mostani, 50-60 ezer forintos kártyákat!
Ram : 1024 MB 512 BIT
Asus hűtés,ami az egyik legjobb!
Nem bánod meg ,hidd el!
Eladásom oka az ,hogy vettem egy másikat,de egyébként megtartanám pótkártyának!" -
horush
addikt
Függő Galaxy Ace (1) 28k-ért, cserélni is lehet, de csak a piaci ár alatti értéken. Ha szerencsém van, becseréli 1:1-ben az Ace 2-met.

-
Nem is ellenvetésnek szántam, csak jeleztem, hogy van, aki városra szűrve keres.
Egyébként volt olyan adásvételem is, hogy be volt írva Pécs és Budapest, majd kiderült, hogy a Budapest úgy értendő, hogy odaadja Pécsen egy mozdonyvezetőnek a cuccot, és tőle át tudom venni a Keletiben, a mittoménmien vágánynál.
Jeleztem, hogy nem élnék a lehetőséggel. -
Yutani
nagyúr
Csak erősíti az általam írtakat: hiába írja be Budapestet a bivalybasznádi f@szparaszt, ha oda csak postai úton tudja eljuttatni, így is mindenképpen bukja a bizniszt, mert te csak személyesen vagy hajlandó vásárolni.
Aki városra keres, annak szinte kizárólag a személyes átvétel jöhet szóba, legalábbis a logika azt sejteti. Persze ne keressünk az emberek viselkedésében logikát, mert az nem sok van benne.

-
Én például csak városra szűrve szoktam keresni, mivel csak személyes átvétel útján üzletelek (megjegyzem, nem túl sűrűn).
Ahol több város van (és nincs leírva a hirdetésben, hogy ezt hogy kell értelmezni), vagy nincs város, vagy van város, de az nem Bp, akkor eleve kuka számomra. -
Yutani
nagyúr
Úgy látom, makacsul tartja magát az a szokás, hogy a baromarcú bejelöl minden várost, ami eszébe jut.
Tényleg nem lehet azt felfogni, hogy a város bejelölés azt jelenti, hogy ott személyesen tudom átadni a cuccot, egyébként meg a Posta bárhova elviszi ebben a szájbalökött országban a csomagot???
Azzal ne jöjjön senki, hogy ezt azért csinálják, mert városra szűrve belbukkan az baromarcú hirdetése! Ki az, aki eleve városra szűr? Bullshit!
Uff!
-
.HUman
tag
Tudom mit akart, jó ideje van hozzájuk magyar- .. fordítóm. De gondolom azt is tudod, hogy jött volna a segély/családi után kifizetem duma, mint ez többször is előfordult velem a múltban. Jelen esetben is. Aztán vagy-vagy..
Én a múltban mindenkiben megbíztam, naív, jólelkű, segítőkész emberként tudtam volna anno bemutatni magam. Igen az voltam, válogatás nélkül mindenkiben megbíztam, közöm nem volt az előítélethez, mindenkinek segítettem akár anyagi ellenszolgáltatás nélkül.. és mégis ide jutottam. Vajon én vagyok a hibás, hogy 180 fokos fordulat lett úrrá rajtam? Nem folytatom, mert az itt szankciókkal járna..
-
djculture
félisten
Ajjaj:
Gépház: Krun fekete elől usb + hang és mikrofon csatlakozó
Táp: Coolermaster 600 W
Alaplap: Asus M5A78L usb3.0 (core unlocker, AM3+)
Processzor: AMD Fx Bulldozer 6100 (6 mag magonként 3,4 Ghz, 14 MB total cache) és ami ezt hűti: Thermaltake Spinq VT CL-P0554D.
Memória (RAM): 12 GB Kingmax 1333 Mhz (3x4 Gb)
Videókártya: ATI Radeon HD 4890 1 Gb (Gddr5, 256 Bit, 900Mhz, erre még plusba rávan dugva a tápról 2 áramcsatlakozó a megfelelő áramelátás érdekében.)
Merevlemezek: Elsődleges: rendszer számára fentartott: Samsung Basic SSD 120GB SATA3 (120 Gb, 256mb cache 6Gb/sec)
Másodlagos: Adatok tárolására: Western Digital Caviar Green 1TB (1TB, 64MB cache, 7200rpm, 3GB/sec)
Ja és van benne egy DVD író is amit nem használtam még csak 1x a rendszer telepítésekor.
Garanciás papírok, dobozok kellékek minden megvan a géphez. Postai utánvételel is megoldható!
Ha megkéne venni a boltban ezeket akor kb 250-270 ezer Ft jönne ki persze ujjanon én ezért adom enyiért mert használt, de hibátlanul müködik.Most jön a csattanó irányárnak megvan adva 190 ezer

-
zolee5016
őstag
Beszélni magyar?????? nem értem,nem értem,nem értem....a hirdetés:
DFGT 1.5honapos 1.8 hó gari kiprobálva volt nem volt használva az után.
G25 veszek
nem értem,nem értem,nem értem.én vagyok a hülye.de nem értem...........
-
csibe1
addikt
Hat és fél mátyásért:
"Elado nagyon jo videokartya!
Termek tipusa: -Gigabyte HD 5450
Termek tulajdonsagai: -model neve : GV-R545D3-1GI
-AMD Radeon HD 5450/PCI-E 2.1
- 1GB DDR3
-64 bit
-DVI-I/HDMI/D-Sub
-DirectX 11 -OpenGl 3.1
Termekhez jár: -Garancia !!! vasarlasi ido: 2012.02.07 -a garancia ervenyes 2015.02.07-ig
-eredeti telepito CD + eredeti hasznalati utasitas+ eredeti doboz
A Termekrol:- a videokartya soha nem volt terhelve vagy tulterhelve !! -kimondottan csak netezesre volt hasznalva
-most hogy eladasra kerult, jatekok telepitese utan megmutatta teljesitmenyet a kovetkezo jatekokkal: Crysis2,Crysis3,Tomb Rider(utolso),Assasins Creed 3, Fear3- Jo kis kartya,
vedd meg es szeretni fogod te is!"A lényeg,hogy telepítsd a legújabb játékokat a gépedre,mert különben kihasználatlan lesz
a "szeretgethető" 5450 által nyújtott hatalmas videóteljesítmény.

A hirdető szerényen 16 napja regelt a Ph-ra,érdekes névvel.
-
cskamacska
addikt
SSD hirdetések között:
Hibátlan rit
:kép egy Intel logós SSD-ről:
Gh
30000-ért? Kettőt kérek.

Becsületére legyen mondva, egy hozzászólásban van két Intel Toolbox kép az adataival, de na.

-
DeFranco
nagyúr
válasz
zolee5016
üzenetére
Cím: ^^^^^^2ˇˇˇˇnézz be!ˇˇˇˇˇ2^^^^^^
Hirdetés: Jó kis játékos gépem eladóvá válhat. Szuperül visz mindent. Érdeklődni PÜ-ben, konkrét ármegjelöléssel, ár nélküli PÜ-kre nem válaszolok, ezt itt nem olvasom csak a PÜ-t. A gépről képeket postán tudok küldeni, mert szuperül működik, csak anyu elvette a tápkábelt a teleházból meg kitiltottak. Fizetés csak előre utalással, de bármilyen hozzászólást szivesen meghallgatok.
Komolytalan ajánlattevők kíméljenek, biznisz az biznisz, pénz & sárm van, de csak PÜ-ben ajánlattal. Ha nem ajánlasz komolytalan vagy. A gép jó. Játékos. Jó ajánlat esetén eladó lehet. Komolyan. Ha apu tényleg nem fizeti ki a Pisti apukájának a tévéjét amit összetörtem.
Hely [nincs megadva]
Ár [99.999.999 Ft]#1: ezt itt nem olvasom, ne is írj ide, tilos, csak PÜ!
ilyenre gondoltál?
-
zolee5016
őstag
Videokártya hirdetés.....eladóvá válhat....irányár nyista, mi az ára nem tudni:

Eladóvá, illetve cserélhetővé válhat GTX295-ös kártyám.
Röviden: Bitang erős 2 magos szörnyeteg, a mai kártyákkal is felveszi a versenyt, gond nélkül fut vele minden!
"mennyit kérsz érte" kezdetű leveleket nem kérek, mondj egy szép árat, és megegyezünk
Érdeklődni: Pivátban!5 ezer bazzeg!5 ezer!nekem szép ár!
És tudod mit..meg se kérdezem mennyi az ára!!! -
Cthulhu Dawn
őstag
"Az ár nagyjából fix."

-
.HUman
tag
Erről jut eszembe: ismerősöm egy hasonlóan "értelmes" családnál op.rendszer/progik telepítése után megkérdezte a családfőt, hogy "Mit tegyek az asztalra?", lévén a család tagjai csak az ikonokra való kattintással tudtak elindítani 1-1 programot..Az egyik gyerek megszólalt: "Há' szalámit!". Okcső. Azóta 1 kuncsafttal kevesebb. Sajnos a fazon engem is megtalált egyszer, pénégyes "adatlapot" keresett, 1vágásos rammal (mi ez disznó b+?). Mondtam neki, hogy olyanon nincs sajnos, és nem is szokott lenni.

-
Yutani
nagyúr
Volt már nektek úgy, hogy egy biznisz lebeszélésekor megszólalt az agyatokban hátul a riasztó?
Nekem most volt egy ilyen. A sztori röviden:Egy többszáz napos regisztrációval (néhány apróhirdetéssel) árulnak egy alaplapot+CPU+hűtő kombót, nőnemű felhasználói névvel.
- Írtam neki, hogy érdekelne a cucc, működik-e?
- Állapot hibátlan, újabb cuccra cserélték.-
- Hol lehetne átvenni?
- Írta a helyet, én mondtam egy másikat, ami rendben is lett volna, a párját tudja küldeni, mert ő 3 hetes kisbabával van otthon.
- Mondom akkor telefonszámot kérnék.
- Az nincs se neki, se a párjának, mert nem tudtak rátölteni, és kikapcsolták.És itt szólalt meg a csengő. Gondolkodtam még olyan ajánlaton, hogy felét odaadom átvételkor, másik felét átutalom tesztelés után, ha minden okés, de inkább nem. A hölgy nevére rákerestem fészbúkon, de a legtöbb találat kisebbségi fotókat hozott, így mondom hagyom a fenébe az egészet. Tavaly egy váci cigánygyereknek hagytam magam bepalizni, nem akarok több támogatást fizetni.
-
djculture
félisten
Erre mondom azt hogy vagy 7 éven át került 10-15 ezerbe egy 3200+ amd barton proci

Most ugyanez a móka van a s775 core 2 quad procikkal, egy q8300 ott kezdődik hogy 16ezer egy q9 sorozatú proci meg 20k felett. Az a vicc hogy az intel honlapján mászkáltam a múltkor és egyes s478 celeronokat mai napig gyártanak s775-böl is van gyártás alatt a honlapjuk szerint persze a leggyengébb .
Egyes boltokba fel is bukkantak ezek úgy hogy évek óta nem láttam ezekből újat most meg van 10-20db...
Mi van inteléknél betévedtek egy rég elfeledett raktárba és átírták launchedre a end of life feliratokat az árlistában?
-
csibe1
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Nem csak itt,vakerán is akad jópár próbálkozó,de ott is lehet találni normális eladót.
"Még szerencse, hogy nem nagyon veszik a szoftvereket..
"Ballmer szerint nem baj ha nem tiszta a szoftver,de akkor is inkább Win legyen a gépen.

-
cskamacska
addikt
Mondtam, ilyennel van tele a fórum.
Még szerencse, hogy nem nagyon veszik a szoftvereket..

más: Gianni27 barátunk miért hirdet álnéven az aprón mostanság? Problémás garancia ügyei mindig voltak, ahogy a cuccok legalitása is néha kérdéses volt. No de így volt ez 5 éve is, hogyhogy most veszem észre, hogy hivatalosan eltűnt, nem hivatalosan meg visszatalált?

-
csibe1
addikt
Köszi,akkor jól tudtam.
Ez se rossz:
"Microsoft Windows 7 Professional Cserélném bármi értelmesre
English ROW VUP DVD 32/64 Átvehető szegeden posta nincs.2 lemezes 32/64bit.Bontott
Cserébe jöhet
Egykezes súlyzószámitógép,telefon,monitor,5.1 hangfalrendszer...stb
Alufelni 13col 4x100 gumikkal együttBolti ára 70fölött"
A VUP az csak frissítő lemez,ilyen verzió van Win8-hoz is,hogy a Win7-es rendszert lehessen frissíteni.
A 70-et nem tudom honnan vette.
-
csibe1
addikt
"Sosem aktivált Windows 7 Professional 32/64 bit maatrica eladó 19.990,-.
DVD nincs, csak matrica."
"Windows 7 pro oa" "Lehet telepíteni vele 32 és 64-bitet is."
Ez így szabályos?
A matrica ér valamit magában, a telepítőlemezek stb. nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), anno én is azt hittem ritkaság, de lomizós korszakomban aztán rettenet mennyiségűt sikerült kikerülgetnem. Kb 96 körül számítottak különlegesnek, aztán lemosta őket a 2D/3D kártyák tengere, mentek a Trio mellé árban és használhatóságban.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. azaz:

...