Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
a 4870 1GB egy kuriózum volt, az 512 volt a ref.
persze, jól teljesít, nem is erről van szó. hanem arról, hogy ha újonnan párezerrel olcsóbban kapni kártyát kb fele/harmada fogyasztással, akkor miért venne bárki is abban az árban egy sokéves kártyát? CM690 meg azért nem szellőzik rosszul, volt olyanom
. -
ESP
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Nos nekem a régi gépemben, talán 2008 végén lett összerakva bár nem vagyok benne biztos van egy Sapphire Féle 1GB-s referenciapéldány. Proci oldalról egy Phenom X4 9850 BE@3.2Ghz gondoskodik.
Öcsém használja már a gépet, 1680*1050-ben egészen jól el van vele. Ami pedig nagyon meglepett hogy a kártyát újrapasztáztam most hétvégén meg kiszedtem belőle a szőnyeget és teljesen elcsendesedett.
Far Cry 3 alatt ilyen 65c-n jár és a ventit szinte nem is hallani
cm 690-ben.Eladni már nem fogom azt a géped mert elég húzós ára volt akkoriban.
-
proci985
MODERÁTOR
viszonyításképp: hugomnak akcióban másfél hónapja 7770 1GBt vettem 23 körül, újonnan, Far Cry 3 bundlevel.
a 4870esek jórésze 4+ éves. nagyon fogyasztó -160W TDP- volt porszívó (a VRMek miatt jellemzően nehezen cserélhető) hűtéssel, emiatt a kártyák valamennyire melegen jártak és érzékenyek voltak a házhűtésre.
teljesítményre lehet nem rossz, de szerintem még 13kért is bődületesen rossz vétel. főleg, hogy olyan 18k körül újonnan van 6670 OC hasonló teljesítménnyel (helyi árakat nézem). ami halkabb, hűvösebb és valamint friss ropogós.
-
föccer
nagyúr
Ma gyöngyszem

keresek piaci áron alul, 128-256gb ssd-ket
márka megkötése nélkül,
asztali géphez, laptophoz
a gyengébbek kedvéért: a piaci ár nem azt jelenti hogy bolti bruttó áron alul, hanem a ph-n szereplő használt árakon alul...ha leteszteltük és működik akkor kp-val fizetek érte, garancia előnyt jelentEl nem tudom képzelni, hogy honnan találják ki ezeket a szövegeket

üdv, föccer
-
Yutani
nagyúr
Az még nem is annyira vad, ez viszont igen: egy Gainward HD 3850 kártyát árul egy 4 napos újonc 10k-ért:
Eladóvávált régi PC-m cuccai külön lesznek feltéve minden van ramot kivéve azt már eladtam. Infó a vga ról: 512mb memória 256memory bus GDDR4 elvileg mert ha gddr3 mas lenne nem ment volna a just cause 2...
Nem is tudok mit írni, akkora f@szság...

-
föccer
nagyúr
Kell valakinek egy HD 4870 512Mb GDDR5 15k-ért? Most láttam

üdv, föccer
-
csibe1
addikt
"120mm premium fans!!!!!"
Aláírás:
"CSAK KOMOLY ÉRDEKLÖDŐK ÍRJANAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Mit ne mondjak,nagyon komolynak tűnik ez a hirdetés.

A hirdető szerint kell is ez.
-
Cucuska2
addikt
Cserélném, El windows ra

-
djculture
félisten
Egyre több a használt játékot hirdető emberke aki elfelejti közölni hogy ha már egyszer leregelte a játékot origin vagy steam fiókra akkor miként akarja eladni. Adja hozzá a fiókját is vagy mi?
-
csibe1
addikt
Megnéztem a hirdetést,a modi vagy 30db hsz-t törölt.Nem is értem miért.

A konfig kissé már régi,ráadásnak a linkelt videókon nem látszik a felbontás,meg mindegyik csak single részből van,abból is elég kevés.A BF3 már a 2GB RAM miatt meghalna multiban,oda nem árt a 8GB.
Azóta átfogalmazta a hirdetést az extreme duo-t kivette belőle. -
Mr X
veterán
Valódi Gamer pc!!! olcsón Videóbizonyítékokkal!!! Dual 2x3GHZ 8800GTX!
Eladó egy hibátlanul működő frissen összerakott, Windows 7 Operációs rendszerrel ellátott, erős gép játékra!!! Driverek felrakva, vírusírtóval, 100/100 as tesztelt winchesterrel és memóriával, hűtőzsírozott procival. Csak be kell dugni és működik.
Röviden: Core 2 nem csak simán Duo, hanem erősebb, új technológiás intel!!! erősebb,mint
a legerősebb extreme duo utolsó képen megnézheted!!! 2x2990MHZ, 2GB DDR2 Dual
channel RAM, Geforce 8800Gtx 768mb 384Bit!!!, Sata II-es Winchester, 7.1-es hangkártya,
DVD író, Cooler Master Hyper TX2 processzorhűtő, Gigabyte ház, 400W Táp!!!
VIDEÓ BIZONYÍTÉKOK ERRŐL A GÉPRŐL, A LEGÚJABB JÁTÉKOKRÓL, HOGY HOGY FUTNAK HIGHON MAX GRAFIKÁN!!! -
Cucuska2
addikt
Usb stickes wifis routert keresek.
tmobos netet akarok osztani
usb wifis cserelheto antennas router kellenear,tipus kell
Majdnem biztos vagyok benne, hogy wifis routert keres, amihez járjon ajándékba USB-s vevő.
-
djculture
félisten
Játékgyilkos HP Geforce GT 130 típusú videokártya megkímélt állapotban. Tökéletesen működik! A mai játékok is szépen futnak vele. (Hitman Absolution,COD Black OPS II,Far Cry 3 stb...)
Ja én meg az Edinburgh hercege vagyok...
-
-
djculture
félisten
Na ebből silabizáljátok ki mit akar eladni:
Eladó egy 500GB Hibás winyó (nem rég lett véve) eletronika belűl kívűl tökéletes (CSERE IS VAN!)
eladó egy SAMSUNG HD501LJ
(500GB/7200rpm/16M)
alig volt használva
összefoglalva ha valakit érdekel előre írom más hibája nincs . -
-
Oliverda
félisten
válasz
hoffman_
üzenetére
Megvárom hátha észreveszi magát. Annyira amúgy sem szeretek beszámítgatni.
Mondjuk aki nem írja oda a pontos típust, az valószínűleg annyira nem is ért hozzá. Ergo nem is nagyon tudja, hogy mit vesz, hogy kell beszerelni, támogatja-e az alaplapja, stb. Általában ezekből később problémák születnek: nem megy, elrontja, biztos már rosszan küldtem, cseréljem ki, csináljuk vissza, stb. Nem éri meg a sok b@szkódást.
-
Oliverda
félisten
Ti mennyiért számítanátok be?

-
mickemoto
őstag
Nyitni kellene egy olyan topikot ahova a tuti jó üzleteket lehetne belinkelni.Dupla haszna volna.Egyszer segítene a potenciális vevőknek megszűrni ezt a tengernyi sok fos hirdetést, másodszor meg csak jó lenne.

-
zolee5016
őstag
VIDEOKÁRTYA GAINWARD GTX 580 ...ez eddig oksa.....de az ára 2 évvel a fénykora után......85k

A legvadabb 580-ast most szereztem be...... cseréltem 2 gtx 460 -ra...+ egy kis kp....kb 65-be van....és az ROG meg stb,,na de ez túlzás..és nem 3 gb-s,még véletlenül sem,hogy mondjuk egy kicsit feláras legyen...... -
föccer
nagyúr
Sapphire ATI Radeon X1650 512M DDR2 VGA
12.000helyett 10.000
Az odáig oké, hogy az AGP-s kártyák jóval drágábbak, mint a tudásuk mutatnák, de azért ennyire nem

üdv, föccer
-
csibe1
addikt
Összefutottam egy érdekes emberkével.
Dvd-t vettem volna tőle,de inkább kihagytam a lehetőséget,és webshopból rendeltem.
Privátban írtam neki,linkelve a hirdetést,ahogy kell.
"VERBATIM DVD-R 5800Ft/100db!!! BP - LEGOLCSÓBB!!"Kellet volna cd is pár db,visszaír mennyi lenne,posta mibe fájna.
Utána jöttek a számomra fura dolgok:
Adjak emailt,adtam,sokra nem megy vele,akad még pár amúgy is,max megy a spam-be ha hülyeségek jönnek.Következő üzenet:
név,számlaszám, Tárgymezőbe ezt írd:könyvekAkkor elegem lett a hülyeségből és rákérdeztem,hogy miért nem jó az itteni privát,és miért írjak könyveket a közleménybe,titkolózik valaki elől?

Ezen be is sértődött,elkezdte emlegetni a hirdetési hsz-eket,hogy miből gondolom azt,hogy bárkit is átvert volna; meg az értékeléseit,ami a phmegbízhatósági oldalon kemény egy db pozitív,mit ne mondjak.

A pláne,hogy sehol nem írtam,hogy bárkit is átvert volna csak szerettem volna tisztázni a dolgokat.
Jó árban lett volna a cucc,de inkább nem rizikóztam,meglett webshopból,kb 5Ft-al drágábban darabja+posta; de onnan legalább biztosan megjön,nem kell aggódnom miatta.
Elgondolkodtam rajta,hogy írok egy hsz-t az "Akikkel jó vigyázni üzletelés során! " topikba,hogy figyeljenek rá, mert nekem elég erős fenntartásaim vannak az üzletelési szokásaival,illetve a lebonyolítással kapcsolatban.
-
bullseye
addikt
Nem itteni, de olyan kedves, hogy megérdemi...
THQ bundlet árulja, 4000+szállítás
eredeti ára kb. 6 dollár, Steam kódot adnak érte, és még kapható 5 napig
De egyik ákcijós oldalon is volt valami szuper androidos játéktablet 8x000 helyett 4x000 forintért. Igaz, előtte 3 nappal még 6x000-ről árazták le máshol (de ugyanattól a forgalmazótól), és valószínűleg egy JXD klón, ami kb 80-150 dollár.
-
csibe1
addikt
"Kedvező árú" négymagost tessék:
"ELADÓ Q9550 LGA 775 Quad 2,83 Ghz Beszámítás
NProcessor Number Q9550
# of Cores 4
Clock Speed 2.83 GHz
L2 Cache 12 MB
stb.
Beszámítok kisebb LGA775-ös procit 10k-ig, PCI-E VGA-t 10-12k-ig, 500W körüli minőségi tápot 10k-ig!"Csekély 37 pénzért a tiéd lehet,tutira megéri!

-
mickemoto
őstag
Csak egy szempillantást vetettem az apróra és máris felszabta az agyam.GTX 460 1GB 30k

Gyorsabb kártyát veszek boltban 28k-7770.
Több mint 1.5 éve adtam el egy ilyen kártyát 32k-ba.Nem értem.Hogy lehet az hogy egy darab épkézláb hirdetést nem lehet találni.Egy ötletem van: ami reális áron megy azt fél óra alatt elkapkodják ami marad az meg olyan is.
-
Cucuska2
addikt
Gamer félkonfig
.
.
.E6750 + 2 GB Geil RAM + 8800GT
Szerintem a Geil miatt gémör.
-
kenwood3
addikt
Még sosem írtam ide, de most megteszem.
T-mobile-nál Samsung Galaxy S Advance dominóba, netes rendelés esetén, 58491ft. Erre ezt a telót majdnem mindenki 60 fölött hirdeti 0 percesen (sőt még használtan is), amivel nem is lenne gond, ha független lenne, de persze 99%-a nem az.
Nem értem kinek akarják eladni

-
csibe1
addikt
Újabb érdekességek az apróból:
"Tabletet vennék 2012.12.10. Körül. MAX 16.000ft
A cím adott.
Előnyök:
Budapesti átvétel csekkolási lehetőség!
8GB ROM
512 RAM Vagy nagyobb!
1.2GHZ Proci
Mali 400 GPU
Wi-Fi 802.11 b/g/n
Gyári rom 4.0 felett.
Kijelző Karc mentesség.
Doboz papírok garancia.A cím is mutatja 10. körül tudnám át venni Budapest területén.
A legjobb ajánlatot keresem, a bolti ár nem játszik köszönöm, és a használtan 1% kedvezmény sem.
Az első hsz:
Nem reális ajánlatokra, és unatkozó embereknek nem válaszolok."Nemrég találtam egy hasonlót:
"Kérdés adott, ki tud beszerezni 3db Goopad minit karányonyig, normális áron.
Kitétetek:
- nem érdekel az olyan hoyg fizetek és megrendeled nekem kinából..ezt én is meg tudom tenni!
-csakis uj érdekel.aki tud kérem jelezze priviben árral együtt!"
Amikor rákérdeztem miért nem rendeli meg ő,akkor azt írta,hogy biztosra akar menni.
Így biztos nem neki kell a vámot fizetni ha megfogják a csomagot. -
Yutani
nagyúr
Mai szösszenet: árulok egy S3 kártyacsomagot komoly pénzért. Ma jelentkezett egy 1 napos újonc, hogy őt érdekelné a cucc: el kéne neki postáznom, és a mindent letesztelt, akkor utalná a pakk árát. Mondom neki, hogy csak a teljes összeg előre utalása után vagyok hajlandó postázni a csomagot. Válaszban érkezik, hogy 5k-t tudna előre utalni, többit a tesztelés után.
No way.

-
törölt tag
én mostanában attól kapok agyf*szt, amikor kiírják hogy xy termék zz áron, aztán megnyitom a hirdetést, és kiderül, hogy igazából egyszerre 100 féle terméket hirdet, a címben szereplő már elfogyott, de egyébként sem azon az áron adta. Szívlapáttal...
-
föccer
nagyúr
Hirdetek egy gépházat. Feltettem 12 db képet róla. Privátban jön a kérés, hogy készítsek róla néhány fényképet... :-/
Oké, válaszolok neki, hogy mit szeretne, hogy miről készítsék még képet, emrt akkor direkt arra rámenyek, hogy biztos megfeleljen neki. Persze kérdésemre máig nem kaptam válasz...

üdv, föccer
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Oliverda
üzenetére
gondolom legalább annyi fogalma volt a hirdetés tárgyáról, mint a magyar hejjjesirtás szabályairól. nagyon megbízható, tempós vinyók a raptorok, a második széria meg már nem volt annyira brutálisan meleg (42-45fok egy 120as ventivel megtámogatva!) és hangos (seek közben a 2000rpmes 120x38as UltraKazet túlharsogta), mint az elsők.
amikor cserélem az első szériás 36ost tavasszal egy SSDre pár napig szoknom is kellett, hogy nem hallom a seeket, pedig gumibakon egy többszörösen lezárt fiókban ücsörgött.
djculture: ó, a 9600gt/8800gt olyan, mint a socket775
. de lassacskán kb eljutunk oda, hogy ezek a kártyák már bőven kevesek lesznek. -
djculture
félisten
Birom hogy még húsz év múlva is 10k-ért árulják a 9600gt-ket... 2éve 6k-ért adtam el, már akkor se ért semmit, witcherek még kis felbontásba is kivégezték.
-
Marci79
senior tag
Best of 2012?:
"Autót Vennék!
Ami fontos még, hogy csak ügyvédi, közjegyzői szerződéssel tudom átvenni, részletre.
Ami még fontos:
-2006-os vagy ez utáni
- klíma
- Ezüst, vagy fekete, esetleg fehér
- Vagy kombi, vagy ferdehátú legyen
( Esetleg az is jó, ha van olyan vállalkozó szellemű, aki szerződéskötés mellett, ad nekem kb másfél millió forintot, amit havonta részletekben fizetek visza)
Ajánlatokat/ötleteket PŰ-ben várok, okoskodó hozzászólásoktól kíméljetek."

-
föccer
nagyúr
-
csibe1
addikt
Az Írható CD/DVD/BD rovatban olvasgatva találtam egy hirdetésnél:
A termékek a magántulajdonomat képezik és az árat nem a bolt szabja meg hanem én.
Akinek drága az lapozzon és ne írjon üzlet rontó hozzászólást! Ellenkező esetben moderátorral,töröltetni fogom valamint kitiltatom innen és a prohardverről a szabályzatnak megfelelően.Ennek mennyi valóságtartalma?
Fura,mert ilyesmit nem találtam az apró szabályzatában.
Kicsit fura,hogy egyesek kitiltással fenyegetőznek a hirdetésükben.
-
föccer
nagyúr
Ma feladták az 1673.(!) "Keresek" című hirdetést is.

üdv, föccer
-
Oliverda
félisten
-
Yutani
nagyúr
Hülyegyerek már elég régóta árul egy ADA3000DAA4BP processzort az AM2 rovatban, belinkelve egy noname oldalon a procit. Én megnéztem önszorgalomból, ez egy S939 proci. Írtam a gyereknek a hirdetésben, hogy mi van, linkeltem a CPU World oldalát. Erre az ostobája ugyanazt a fentebb linkelt noname szar oldalt belinkelve kiröhög, hogy ez bizony AM2 proci.
Végül linkeltem neki az AMD hivatalos oldalát, remélem megjön az esze. Ha nem, akkor kívánom, hogy hirdesse még évekig a fosát.

-
DeFranco
nagyúr
Gunnar Optiks MW3 számítógépes szemvédő szemüveg
Limitált szériás MW3 gamer szemüveg.
Pár alkalommal használt teljesen új.
Megvédi a szemet az erős monitor sugárzástól, nagyítja a képernyőt és növeli a kontrasztot.ár: 23 000 Ft
asdasdasd trololololo peersze
nem megy a szemedbe a repesz, mi? -
proci985
MODERÁTOR
shift2 is kizárt, hogy medium felett menjen 720pbe (ha nincs ordasnagy cpulimitje, ami sanszos), f1nek megintcsak négymagos proci kell, hogy rendesen menjen.
ilyenkor egyébként mindig elgondolkodok, hogy ez mégis mitől gamer, a gyenge teljesítmény/fogyasztás mutatótól, vagy mert turbina hangja van?
-
föccer
nagyúr
Jópofa marketing:
Eladó hibátlan gamer pc!!
-ddr2 2gb 800mhz
-400w-os mercury táp
-dvd rw 2év gari
CPU típusa: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz 4200+
-ati radeon hd5670 sapphire 1gb ddr5 videokártya(doboza megvan)
Alaplap neve: J&W JW C61S/V/P(T)
-most vettem bele egy 8cm-es ledes ventit!!
amilyen játékokat max grafikán visz:
-nfs shift2
-f1 2011 a tizenkettőt még nem próbáltam
-gta IV
erősseb ddr3-as konfigra ráfizetek!
a pü-t hamarabb észre veszem
üdv, föccer
-
gban
veterán
Ez már tényleg erősen pofátlanság, már bőven benne van a felháborító kategóriában:
Eladó 4 db hibás 2,5-ös HDD:
- Seagate 250 GB ár: 5000
- Seagate 160 GB ár: 4000
- Toshiba 250 GB ár: 5000
- Western Digital 640 GB ár: 7000Ilyen esetben nálam semmi nem minősülne üzletrontásnak, bárki bármit ír, az sima, jogos felháborodás.
-
törölt tag
"Elcserélhetö Ferrári Force Feed Bach-os kormány"
Elcserélhetö ferráris kormányom pedál nélkül mert az költözésnél valszónileg ell veszett. meg halgatok minden értelmes ajánlatot a komány szép álapotban van kérésre küldök képet! irj privátba, hamar válaszolok! amugy a bolti ára 15 ft

========
Linket kiszedtem.üdv, föccer
[ Módosította: föccer ]
-
gban
veterán
Szerintem semmi baj nincs az ilyen kérdésekkel.
Segítenek eldönteni az eladónak hogy "megvan-e még", meg hogy szeretne-e közelebbi kapcsolatot (meg majd később problémát: rossz ez, he...) a vevővel. -
^Clown
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
engedel meg rakol, epic

-
^Clown
addikt
Kedves vevők sem viccelnek, az egyik hirdetésben találtam:
"hello meg van ?menyi amit engdele?képet rakol?"
No comment

-
föccer
nagyúr
256MB 100 Mhz-s! SD ram 2500ft

üdv, föccer
-
gban
veterán
Hirdetek egy 775i65g alaplapot.
AGP, DDR, C2D ready.Jön a kérdés, olyan természetességgel, mintha azt kérdezné, hogy hány ramfoglalat van rajta, vagy épp milyen procikat kezel:
Az alaplap hogy birja a tuningot?
Ha 1200-ra állitom az fsb-t stabil?Mintha mindenkinek ez lenne az első amit kipróbál, sőt, lenne is hozzá olyan cucca, amivel ki is lehet ezt próbálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.
cm 690-ben.

N

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)