Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco M3 - felújított állomás
- iPhone topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Yettel topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
Keresek psp töltött
Mivel legyen megtöltve?

-
föccer
nagyúr
Ezt direkt nem akartam írni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként meg nem értem azokat a felhangokat, akik folyamatosan azt fikázzák a HA-ban, hogy mennyire szar, meg eladhatalanok a cuccok itt. Feltettem 4 cuccot 1 nap alatt el volt adva mind. Lap, cpu, mem, meg egy hibás vga. Volt amire 5 jelentkező is volt...
Bennem van a hiba, vagy én el is akartam adni a cuccot?

üdv, föccer
-
Viktor77
titán
8K-ért 8600GT. Biztos elkel még ma.
-
gban
veterán
Láss csodát, én voltam a bunkó tájékozatlan.
De ráhibáztam, hogy a fotó miatt van ez így, csak kiderült, hivatalosan.
Mentségemre legyen mondva, nem hiszem hogy túl sok nem-fotós hallott már róla.
Olyan ez, mint amikor az ismerős bediktálta a címét, hogy Madzsar József utca, és leírták hogy Magyar, gondolták simán csak paraszt szegénykém. -
gban
veterán
Villanj körte szett
Mindez 3x így leírva a hirdetésben.
Fotós hirdetés, lehet ezért kell villannia?
-
Ma is betalált egy emberke.
Privátban írja, ha egy 5850-es kártyát cserélné a konfigomra 1:1-ben. Írom neki, hogy nincs egy értékben a kettő, rá kellene fizetni. Válasza: így már tárgytalan.
LoL
Saját hirdetés, az érzékeltetés miatt linkeltem

-
Mai PÜ:
Szia,
Kellene 2db. Van még?Persze van. Mindenből van kettő.

-
-
mickemoto
őstag
Ez se kutya.(Persze adatlapon lakóhely szerepel.)

-
Oliverda
félisten
-
Yutani
nagyúr
Csávó árulja a hibás 4890 kártyáját 14k-ért. Ha javítható, akkor a javítás 5-6k. Ez együtt annyi, mint egy hibátlan 4890 kártya ára. És azt gondolja, megveszi valaki ennyiért. OMFG!

-
Oliverda
félisten
Szinte minden napra jut legalább egy "okos", aki az eladó mobil processzorát az "Egyéb processzorok" kategóriába rakja.

-
gban
veterán
"AKCIÓ 1 óra ingyen masszázs" stb.
Link megadva, hölgyről fotó.
"(ui.: erotikus szolgáltatás kizárt)"
De akkor a képen minek van "köldökig" kigombolva az ingje?
-
föccer
nagyúr
-
Yutani
nagyúr
Napok óta privizek egy gyerekkel, megvenne tőlem egy cuccot. Kértem a telefonszámát, és írtam neki, hogy az én számomat az adataimnál találja. Két privivel később kéri a számomat. Írom enki, hogy az ADATAIMNÁL MEGTALÁLHATÓ, de azért meg is adom a priviben. Ma írja, hogy ha csepeli lennék, akkor itt is találkozhatnánk. DE B***MEG A KERÜLET BE VAN ÍRVA AZ ADATAIMHOZ!!!
És nem tegnap regisztrált, hanem egy 1100 napos újonc.

-
djculture
félisten
"Eladó asztali gépbe való keveset használt 80gb-os hdd ,Sentinel szerin100/100%os "
Annyi infó van még róla hogy csendes és gyors.Meghirdetek már egy gépet hogy csendes és gyors, az hogy mivan benne majd a vevő kibarkóbázza.. Ez a divat.
-
kmisi99
addikt
Ez nem épp HA de megér egy misét.
"hd4550 gamer videokártya"
"tőkéletesen műkődik a legtőbb játékot full grafikán visszi ár 4 ezer fix" -
DeFranco
nagyúr
6érdeklődő van a tápra. Ennek örömére 3000Ft ra emelem az árát, hogy ne kelljen ennyi ember közül döntenem. Akinek így is kell, írjon, vagy hívjon. A számon nyilvános. Sajna ez az elavult zs kategóriás hardverapro egy emailt nem képes küldeni ha üzenetem jött, és egész nap nincs időm ezt a szart bámulni. Atveheto Budapeten több helyen is, rugalmas vagyok. Képet többen kértek, holnap kapnak. Köszönöm a megértést.
Erősen modker pozitív egyébként

Ellenben meglepően jó a helyesírása

-
djculture
félisten
Jó hogy ilyen hulladék házért még valaki pénzt is akar kérni... Remélem a csavarok is fele is hiányzik minimum meg az oldallap se az eredeti rávaló. Úgy az igazi.
-
DeFranco
nagyúr
Ilyen alakban és az alaplap mögé mi porol?
(Most hogy jobban megnéztem, nekem is gyanús, de a fenti kérdés miatt nem vagyok biztos)
@föccer: hát, ha por, akkor lyukra futottam. Nekem első ránézésre biztosnak tűnt, hogy ott a füst jött ki a gépből, de ezek szerint tévedtem. Van ilyen

-
DeFranco
nagyúr
LOL, kicsit túl lett húzva valami azt hiszem
(szintén hirdetésből): [link] -
DeFranco
nagyúr
4000 ft egyben maa nezbe
Űdv eladó egy maxtor 80gb hdd tökéletesen mükődik és egy ati radeon 9550 kari 256mb os piros 4000 ft a 2 db +posta kölcség 2000ft ba esik dbja szerintem megéri sinán nekem csak porosodik mert nincs gépem :-S irj privátot vagy hivj 0630*******
Azt az iskolázatlan surmó szuhaj mindenedet te kisegítőszökevény... (mondta a medve a rókának ofc).
A név sokatmondó lenne, de inkább nem linkelem, mert kérték...
-
Yutani
nagyúr
válasz
djculture
üzenetére
Szerintem 10k-nál nem is szabad többet adni értük, de inkább 9k.
Az a baj, hogy a 10k alatti sávban nagyon összetorlódnak a régebbi kártyák, és csak sebesség alapján lehetne őket beárazni, de nagyon sok elvadult árral lehet találkozni. Nyilván mindenki a legtöbbet szeretné kapni a cuccáért, aztán csodálkozik, hogy hónapokig hirdeti és nincs vevő rá. Tényleg, ezek olyan hülyék, hogy nem jönnek rá, árcsökkentés lenne szükséges?

-
djculture
félisten
Western Digital VelociRaptor 150GB PC merevlemez alig 25ezerért meghirdetve, alul ecsetelve hogy a ssd-knél kevesebbet fogyaszt és jobb..
Egyesek madárnak nézik a vevőket. -
djculture
félisten
HASZNÁLT 250-500GB-os merevlemezt keresek!!!!!
3000 ÉS 2000Ft KÖZÖTT KERESEK KÜLSŐ HDD-t !!!
Ennyiért a házát meglehet kapni kb

-
mickemoto
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Az igen, én majdnem két éve adtam itt el egy 60 vagy 80 GB-os majdnem 100%-os vinyót 2000Ft-ért.(elektronika miatt vették meg azt is)
Persze nem vehet mindenki új gépet, mert akkor mi lenne a sok használt cuccal, de akkor legalább legyen a használt holminak reális ára.
-
djculture
félisten
válasz
mickemoto
üzenetére
Cégeket se kell félteni, egyik havernak tönkrement a 20 gigás maxtor vinyója rajta jópár fényképpel ami ugye pótolhatatlan. A marhája nem mentett persze.
Elhozta megnéztem neki, csak a panel hibásodott meg...
Bement szolnokra az egyik nepper cég adott el neki használt ugyanilyet 7 rugóért.
Végül is a mentés sikerült, de ilyen árat elkérni egy 20 gigás 11 éves vinyóért enyhén szólva is brutális. -
gban
veterán
Másik kedvencem a Kingstone...
Több van belőle mint a Kingstonból
-
gban
veterán
Amit sosm tudtam hova tenni, azok a cipő hirdetések.
Tényleg megvesz valaki egy használt cipőt
Szinte új, 2-3 hetet hordtam csak, stb.
-
válasz
Kassadin
üzenetére
Főnök? Hol? Mert akkor kezdjünk melózni!
A tápnak utána kéne olvasni, hogy mennyire jó bolt is ez.
De irányként 0 perces 350-es FSP 9K boltból amit megéri megvenni. Ez alatt nincs.A 2x2 800-ra meg keress rá! Rengeteg van belőle, én ár alatt tenném ki, vagy ismerősi körben sütném el.
(#1016) DeFranco: Fogalmam sincs, de vicces.
-
DeFranco
nagyúr
Az miért van, hogy apróban ugyanannyiba kerülnek az SSD-k (~1k a különbözet megbízható boltokhoz képest), mint a boltokban? Ennek ellenére mégis viszik, mint a cukrot kéz alól. Ugyanennyiért megkapná boltban névre szóló számlával, garanciásan.
Miért van ez?
(természetesen az új, bontatlan, garanciásként hirdetett "kereskedői" hirdetésekre gondolok, nem a használt példányokra)
-
föccer
nagyúr
Hirdetés címe:
Internetes gép eladó

üdv, föccer
-
DeFranco
nagyúr
320 gb samsung hdd
Legjobb ajanlat viszi. Kep es rajta adatok lenn. Hdd sentinelt hasonlokat nem tudok csinalni. Adok ra kiprobalasi garit.
Na mi van? Nem indul be, kiskancsó? Vagy több rajta a bad sector, mint Thökölyn az úthiba?
-
Kassadin
addikt
X4 965-t mennyiért áruljam vajon?
-
mickemoto
őstag
válasz
üzenetére
Próbálni lehet, de eladni nem.De akkor minek ez a sok hirdetés.
Lehet tényleg jobb lenne ha fizetős lenne az apró.Kevesebb lenne :_ a csak unatkozok és felrakok egy hirdetést röhejesen magas áron hátha akad egy marha és megveszi, ha nem az se baj._
Az ilyen és hasonló hirdetések tönkreteszik az aprót. -
törölt tag
mikor jön el már az az idő, amikor a kommersz (e7xxx, e6xxx) 775-ös konfigokat már nem próbálják magasabb áron eladni, mint a boltból újonnan kihozott, őket keresztbe lenyelő 1155-ös konfigokat

-
gban
veterán
Megvan a mai nap Einsteinje.
Bárki írhat neki aki itt bármit hirdet.
A hirdetés címe: Keresek számitógép cuccokat!!!!!!!!!!!Keressetek rá, érdemes.
-
válasz
strike-force
üzenetére
25K a 120-as Agility 3, ha mákod van, hibátlan.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Bar lehet csak a helyzet adta az athallast.