- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dsert
tag
Na ez az amivel nem értek egyet.
Faluba lakok, van itt olyan család, illetve szülő akinek 5 gyereke van, kicsik. A szülők kb. 27 évesek. Ez mind nem is lenne baj, nagy családot akart fene bánja, de nem iigy van. Csak a férj dolgozik, de az is csak minimálbérért. Már ha dolgozik mer mindenhonnan kirúgják ahonnan nem, onnan meg elmegy.
Na egy szó mint száz: 5 gyerekes 27 éves szülők akiket az önkormányzat tart el ( az önk. fizeti nekik a vizet, a villanyszámlát, stb. az én adómból) mégis van nekik 200eft-os mosógépük, 1 laptop, 1 asztali pc, meg minap mit láttam az egyik kezébe ?? nem tán egy 100 eFt feletti telefont, amit most nem nevezek meg. Érdekes nemde ?
Az infókat biztos forrásból tudom, illetve többől is.
Hát ez Mo.......Tudom ez most nem teljesen kapcsolódott ide, de.....
-
imisomogyi
aktív tag
Ezen a kijelentésen mindig elmosolyodom. Nyilván van olyan ember akit a tudás érdekel csak, de amikor a tudást egy gördülékeny kezelőfelülettel karöltve kapod, az azért mégis jobb. Persze egy iPhone4,4S, egy SGSII is rendben van ebből a szempontból, semmiképpen se hasonlítsuk őket össze egy [45k:75k] árkategóriájú telóval. Hidd el egymásmellé téve őket, ég és föld.
-
Xero
nagyúr
Persze, hogy nem. Miért tennék?
Anno a 3G-t elhoztam 30e-ért, most pedig a 4S-t elhoztam 70e-ért. Közben pedig vidáman használom az előfizetésemet.Tőlünk nyugatra, mondjuk egy 16-os modell független ára egy normálisabb fizetés 20%-a maximum.
Nekem speciel teljesen mindegy, hogy mennyire fogy a 4S, de van egy olyan sejtésem, hogy a Q1-nek még piszok nagy lökést fog adni a karácsonyi időszak!
(#24) darkpower: Szemellenzőt le és akkor tessék most kicsit átgondolni a dolgot. Más iparágakban is jelen van ez a szemlélet. Én is azért ragaszkodom az Apple termékekhez, mert 10 év után tudom hogyan kezelik ha gondom van. Fel tudok mérni egy átlagos minőségi szintet, ami elvárható az irányukból. Ez ilyen egyszerű. Hajlandó az ember több pénzt kiadni egy bizonyítottan jó minőségű termékért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest