Új hozzászólás Aktív témák
-
a.sebi
őstag
azert lett ekkora siker mert a 3gs tulajoknak akik megvettek anno a már kiforrott 3gs uket lejárt a huseg idejuk a szolgáltatonal....es várták az iphone 5 ot amihez igertek sok kutyut....meg egy evet nem fognak várni ....de a kovetkezo iphone valoszinuleg hatalmas dobás lesz ...es a mostani i 4 tulajok azt fogják levátani i 5 re....mindig 2 generácios ugrás van a huség idok lejárta miat......szerintem ezert is csusznak a modellek megjelenései...hogy a huseg idok lejárjanak...sosem evente jonnek ki hanem kb 13 havonta.....szerintem 4 rol kevesebben tertek át 4s re mint 3gs rol....
-
Ricardo
titán
"Mert ugye a Zte Blade is egész gördülékeny. Egész addig, amíg mellé nem raksz egy Iphone-t.
( Asszonynak megvettük a 4S-t, nekem Blade-em van, de ezek után nem sokáig )"
Komolyan azért akarod eladni mert mellé tettél egy 4S-t és rádöbbentél hogy az jobb?Két kérdés?
1. Eddig ezt nem tudtad?
2. Ha meg tudtad akkor miért nem vettél alapból iPhone-t?Joey: Valahogy furcsa, hogy pont a prémium termékekből nem tudnak soha eleget gyártani. legyen az telefon, autó, vagy bármi.
Pont attól is lesz ennyire kapós hogy nehezebb hozzájutni, így azt az érzést kelti, hogy nehezebben elérhető tehát értékesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest