Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Vannak persze, a matematikai axiomak ilyenek

Azt legalabb fel is lehet hasznalni normalisan, sok helyen

En oszinten bevallom, sokszor nem tudtam az elozo orai anyagot, ha az nem volt erdekes, es csak a lexikalis tudast kertek vissza. Ha meselni kellett, az ment, -es hiaba voltam jo matekos- a tavolsagok, meg evszamok megjegyzesevel hadilabon alltam.Oszinten, google nelkul, tedd fel a kezed, ha meg tudod mondani a Fold-Hold tavolsagot.
En nem tudom .Az aranyokat, azt nagyjabol. -
tildy
nagyúr
válasz
üzenetére
No igen, ezert van ennyi savanyodott magyar ember, mert ha poenosan ki akarja magat vagni valaki, akkor lehuzzak. En azt mondom, az eletben egyszer belefer, hogy egy ilyet ne talpas egyessel dijazzanak.
Es mindezek mellett a magayr oktatas a lexikalis tudasra epit. Evszamokra, kilometerekre, teruletekre, helyekre, nevekre.
Meg nem mondanam mar , hogy melyik arpadhazi kiraly mettol meddig elt. Azt nagyjabol tudom, mit csinaltak, de hogy mettol, meddig , meg evszamok? FELESLEGES. Kipotyog az ember agyabol. Foldrajzot is, es tortenelmet is , nem beszelve az irodalomrol, (ahol nem az a leneyeg, hogy melyik mu milyen iroi lelkivilagot tukroz, es ez hogy kapcsolodik az eletehez, hanem az a lenyeg, ki volt a szerelme, mikor hol jart blabla) nagyon maskepp kene tanitani.
-
tildy
nagyúr
válasz
Szten Márs
üzenetére
Dehogynem. Csupán kiemeltem pár dolgot

Ha tanár lennék, csak amiatt kettest adnék rá, mert megnevettetett, de mondanám neki, hogy ez volt a első és utolsó ilyen alkalom
Mármint amikor ilyenért kettest kap. -
tildy
nagyúr
De milyen messze? Nem tökmindegy?

Mindig cska a lexikális tudás.
Na bumm, én sem tudom milyen messzi van a Hold, de azt sem, mekkora a Föld kerülete.
Na bumm.Amúgy jó pár hibát nem javított a tanár.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

En nem tudom .Az aranyokat, azt nagyjabol.