- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezzel egyetértek, meglátjuk mit hoz a jövő.
Nem vagyok akkora gamer, de a múlt héten gyakorlatilag keresztet vetettem a PC-s játékra. Amióta OLED tévém van, a játék is átköltözött a nappaliba, mert nincs számomra olyan monitor, ami megközelítené az élményt. A nagyobb teljesítmény miatt ehhez is akartam PC-t építeni, de csapnivaló lenne a UX, sok helyet foglalna a bútorban, a pontot az i-e pedig a Windows HDR implementációja tette föl.
Vettem egy XSX-et, jön mellé PS5, és játszom ezeken. Egy közepes PC pedig marad az íróasztal mellett, ha egy FPS-t, stratégiát el akarnék indítani, vagy bántja a szemem a konzolos 30 FPS egy régebbi címnél. 1080p és integer scaling a cél (2160p@120-s monitoron), de nem izzgulom túl mert a céljaimhoz akár egy Ryzen G sorozatú Ryzen is elég lehet nekem.
-
törölt tag
Azért az marha egészségtelen, hogy a bányászok hatalmas fogyasztói többletet realizálnak, miközben a piacon egy elég tartós hiány alakult ki a kártyákból.
Egy csomó profittól elesik a gyártó is azzal, hogy nem emel árat (akár két-háromszorosára, vagy amennyin beállna az egyensúly), csak valószínű, hogy ez PR-katasztrófát eredményezne és ezért nem lépik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Láncfűrész topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Synology NAS
- Cyberpunk 2077
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest