- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
válasz
enginev3.0 #96 üzenetére
THX!
Nem volt kedvem vissza olvasni.
-
BeLucZ
addikt
válasz
enginev3.0 #90 üzenetére
Elég a veszekedésből!
Inkábbb valaki segítsen hogy hogy a vérbe tudom megvenni steamen, eléggé sürün változnak az árak, délután még 15 euro volt most estére 20 lett, azért nem mind1, otps master carddal gondolom meg lehet venni, irnám be az adatokat mindent kitöltöttem helyesen, erre a végén betolja hogy hiba történt, később probálja meg ujbol, mi lehet a gond? nincs elég kes a karimon, ezt egyből tudná?! vagy steamen szoktak lenni ilyen szarakodások vagy vmi okos ifjú, aki már vásárolt digitális tartalmat steamen bankkarival, kérem tárja elém az igazságot
-
BeLucZ
addikt
válasz
enginev3.0 #39 üzenetére
de nekem nem az a verzios csém van hanem a régebbi, de probáltam már az ujabbat is csak azzal nem enged fel sehova, ott oké a multi core render, de az is csak 2 magot használ és ott sem kielégitő a teljesitmény
-
Mukorka
addikt
válasz
enginev3.0 #14 üzenetére
Nem játszanának vele offline versenyeket ha ennyire rossz lenne a hitbox. Persze mindenhol lehetnek hibák de a fegyverek szórnak, van hogy nem adja de ez nem a hitbox hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest