Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibabo
tag
válasz
Szajbee
üzenetére
Én is kipróbáltam játék alatt és elég lett neki bőven az 1000. Nem ment a karim 48 fok fölé (legalábbis eddig csak egy játékban, többre még nem volt időm). Most nekem is az összes venti szilikonnal van rögzítve, mint R1200GS kollégának, az utlosó gyári is kikerült a gépből és most nagyon csönd lett. Levegő hang van csak, semmi zörgés. Most már elégedett vagyok.
Azt hiszem majd nyáron lesz szükségem igazán a magmák vadállat légszállítására, amikor a gép körül 38-40 fokot mérek. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Azt hiszem majd nyáron lesz szükségem igazán a magmák vadállat légszállítására, amikor a gép körül 38-40 fokot mérek.