- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
válasz
Geri Bátyó #10 üzenetére
Seasonic Prime fanless 450W 80+Platinum (PX-450)
www.plugloadsolutions.com .pdf
Silverstone verzió is lesz szerintem. Valamelyik csak ideér nemsokára.
Computex 2019
www.eteknix.com
Az ezüst színű a mostani verzió a fekete rövidebb lehet az új Seasonic. -
MeszesKPT
őstag
Az 500W fanless már nagyon jól hangzik.
-
-
törölt tag
"Ennél lényegesen több embert érdekelhet az új, szintén 80 Plus Titanium szintű, passzív hűtésű Prime TX sorozat, amelynek legnagyobb méretű tagja már 700 wattos."
A többi tagja mekkora teljesítményű? Illetve ez a korábbi Titanium Fanless átnevezése, vagy egy új sorozat? (A 600-as Titanium Fanlessről tudtam eddig.)
(#8) MMIX:
-
MMIX
addikt
válasz
Geri Bátyó #3 üzenetére
450W
lab501.ro -
M@cika
őstag
válasz
Geri Bátyó #3 üzenetére
Mennyi ennek a reális ára? 30-40k?
-
ralfee106
tag
árban vajon mire lehet számítani?
-
Televan74
nagyúr
Nekem a 700 -as nagyon tetszik, jövőre úgy is lejár a EVGA -m garanciája.Lehet veszek egyet.
-
A Prime PX-500 már egész jó. Pont nemrég írtam ,hogy a platinum minősítéssel már passzív tápokat lehet csinálni ezen a teljesítményszinten (Mondjuk 400-450-ről beszéltem, de ez mát majdnem annyi). Igazából nem lep meg, hogy a Seasonic lépte meg, hiszen volt 400-as passzív gold tápjuk is (ha jól emlékszem).
-
Több, mint egy éve már egy Seasonic Prime Fanless 600-as tápot használok. Nem volt olcsó, de a 12 év garancia, a garantáltan néma működés (nincs coil whine) és a Titanium hatásfok miatt nekem megérte és bátran ajánlom mindenkinek.
Ezek az új 700-as és 500-as kivitelek is biztos jó választások lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair RM850X 850W Gold Moduláris Tápegység
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest