Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Láttad az Asus kialakítását? Nem véletlen a felső üres rész és ehhez ragaszkodik NV a megfelelő Max-Q hűtés kialakításában. tehát a GPU keretek között szabályozható, de feltételekhez kötött a hűtés kialakítása.
Itt az MSI nél alul ugyan ez, csak alulról kialakítva.Ők már fogták a kezükben, olvasd el a véleményeket . Biztos, hogy lesz korlát, mint ahogy van a normál MXM 1080 nál is,de ez valószínűleg így is elegendő teljesítményt nyújt ahhoz, hogy a leggyorsabb és legvékonyabb laptop legyen egyben, Biztos vagyok benne, hogy nem fognak 1060 teljesítményre lebutítani egy 1080 GPU-t.[link]
-
Kérhet. vagy pedig igénybe veszi az új hűtést , ami lehet , hogy működőképes lesz és nem kell, hogy eldobáljon bármiféle órajelet az alap vastagságú laptopokénál jobban.
most se éppen a legolcsóbb kategória ez és nem azok a gyártók nyomják az 1080 gamer laptopokat, akik erről híresek, hogy 1080 néven 1060 teljesítményt kínálnak. Ha meg igen, az legyen az ő saruk, ne az NV é.
NV nél hardver szinten nem szoktak nagyon rizsázni és mellébeszélni az utóbbi időben.....A például " kérdésedre pedig nem válaszolok, csak olvasd vissza a kommenteket , hányan érzik így még rajtam kívül.
-
De viccet félretéve :
Nincs már kedvem vigyázni magamra, úgy érzem eléggé elkötelezett híve voltam évekig az oldalnak, de ez már kezd egy kicsit sok lenni.Aki akarja, úgy is NV fan sírásnak fogja fel, aki meg így látja, mint páran feljebb már kommentelték az nem ok nélkül érzi és látja az egészben ezt a dolgot. Nincs nekem gondom az AMD vel, gondom az álcázott " korrekt" tájékoztatással van. -
Abu ezt miért hagyják neked? hogy lehúzó stílusban írj egy cikket ? miért te írsz egyáltalán bármilyen NV , Intel, Nintendo hírt, mikor sugárzik az egészből a negatív magyarázkodás,a rávilágítások és kikristályosodás mindenféle pozitívból negatívba hajló észrevételekkel?
ja tudom üldözési mániás Nv fan vagyok és te csak a tényeket írod le. Ne csináld már ezt állandóan. Kérlek a közösség nevében. Persze nem AMD hitvilágban létezőkében." Ebből egyébként az is következik, hogy a Max-Q nélküli, ugyanolyan típusjelzésű hardverrel szerelt notebookok, azonos grafikai beállítás mellett, 2-3 percnél hosszabb terhelés esetén gyorsabbak is lehetnek, akár sokkal, de persze jóval vastagabb váz mellett ugye."
Igen és ez így van két tök azonos vastagságú vázzal szerelt laptopnál is, aminek különböző a hűtése. semmit nem tudsz még a hűtés minőségéről, hatékonyságáról. Amiket felvázolsz az minden laptopra igaz lehet évek óta, hiába van bennük azonos GPU.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD/Chrome OS
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 1 TB M.2 NVMe SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- HP Chromebook 14a-na0006nl :Intel Pentium Silver/8GB/128GB eMMC/14"HD LED/Chrome OS
- HP Elite Dragonfly G2: i7-1165G7/16GB/512GB NVMe SSD/13"3 FHD,IPS,TOUCH/Win11 pro
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest