- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android Autót minden mobilra!
- Egészségmegőrzés és extrémsport az új Samsung órák fókuszában
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
őstag
-
Alarikman
senior tag
Poco X szériához viszonyítva ez kevés. Tudom, nem hivatalos beszerzés(sajna), de akkor is...
-
hcl
titán
MicroSD-t a CMF Phone 1-be is lehet rakni, a többi stimmel. Nekem egyedül a nem levehető hátlap nem túl szimpi a 2 Pro esetében, egy esetleges akksicsere esetén talán kevésbé lehet elbarmolni a hátlapot az 1-esnél. Az NFC engem speciel hidegen hagy, úgyhogy én egyelőre nem váltok Pro 2-re, marad az 1-es (és backupként egy HMD Fusion
)A sima műanyag ragasztott hátlapokat nem olyan nehéz levenni, max. nem lesz szép, de nem szokott törni (meg akkuval együtt lehet azt is venni, nem drága).
Viszont ha helyből levehető, az még jobb
-
szimi57
őstag
MicroSD-t a CMF Phone 1-be is lehet rakni, a többi stimmel. Nekem egyedül a nem levehető hátlap nem túl szimpi a 2 Pro esetében, egy esetleges akksicsere esetén talán kevésbé lehet elbarmolni a hátlapot az 1-esnél. Az NFC engem speciel hidegen hagy, úgyhogy én egyelőre nem váltok Pro 2-re, marad az 1-es (és backupként egy HMD Fusion
)Igen, raktam bele egy 32 gigásat, mert találtam itthon. Eredetileg 2 Prot akartam venni, de szembe jött velem bontatlan gyári csomagolásban egy Phone 1, 60 ezerért. Azonnal lecsaptam rá. Pedig arra élveztem, hogy az önkiszolgáló kasszánál, vagy épp máshol, lazán odatartottam a Xiaomi 12X-et és csiribí-csiribá.
-
lezerpiramis
őstag
Az elod NEM jobb vetel, mar csak azert sem, mert nincs benne NFC. Aki bankol es fizet a telefonjaval, annak bizony megeri az extra 30 ezret. Nem beszelve a microSD tamogatasrol, minimalis, de letezo cseppallosagrol, jobb kijelzorol, hosszabb tamogatasrol...
Ha meg csak az ar szamit, akkor barmelyik 50 ezres telefon jobb vetel ennel. Persze hasznalhatosagban nem, de arban mindenkepp...MicroSD-t a CMF Phone 1-be is lehet rakni, a többi stimmel. Nekem egyedül a nem levehető hátlap nem túl szimpi a 2 Pro esetében, egy esetleges akksicsere esetén talán kevésbé lehet elbarmolni a hátlapot az 1-esnél. Az NFC engem speciel hidegen hagy, úgyhogy én egyelőre nem váltok Pro 2-re, marad az 1-es (és backupként egy HMD Fusion
) -
judas13
veterán
Előtte kellett volna tán elolvasni. Nem utólag.
Marad ilyenkor a szokás, a topic témájához történő kedves figyelem felhívás.
Nem én rugózom még mindig az NFC-n, ezt a továbbiakban meghagyom neked.
-
mhydas99
addikt
Az elod NEM jobb vetel, mar csak azert sem, mert nincs benne NFC. Aki bankol es fizet a telefonjaval, annak bizony megeri az extra 30 ezret. Nem beszelve a microSD tamogatasrol, minimalis, de letezo cseppallosagrol, jobb kijelzorol, hosszabb tamogatasrol...
Ha meg csak az ar szamit, akkor barmelyik 50 ezres telefon jobb vetel ennel. Persze hasznalhatosagban nem, de arban mindenkepp... -
giroud199
senior tag
-
judas13
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
Olvasd vissza a szálat, mert a CMF 1-esről IS beszélgettek épp ők.
Ezt elolvasás után észre lehet (lehetne) venni. Nem biztos, hogy a legjobb megoldás egymásnak esni. Inkább szövegértelmezés.Tudom, front van.
"Megvettem volna én is ha nem hiányzik belőle ez a két dolog. Nagyon eredetinek tartottam a hátlapi kiegészítőket, már akár az NFC-t is elengedtem volna, hisz ott lett volna pótlásként a gyári kártya tartó. Nem sokon múlott.
"Na kiemelem, miből lehet tudni, hogy miről van szó.
-
giroud199
senior tag
Milyen filmet nézel?
van bent NFC nem egyszer lett leírva
-
judas13
veterán
Volt nekem akku eddigi legjobb volt.Nagyon szép a kijelzője, kézben fogni is jó volt a telefon.Az a fránya hangszóró csak
El is hiszem bakker.:/
Megvettem volna én is ha nem hiányzik belőle ez a két dolog. Nagyon eredetinek tartottam a hátlapi kiegészítőket, már akár az NFC-t is elengedtem volna, hisz ott lett volna pótlásként a gyári kártya tartó. Nem sokon múlott.
-
judas13
veterán
-
szimi57
őstag
+1. Nagyon fura nekem hogy egyesek ennyire képesek kiakadni teló hangszórón. Mi az az élethelyzet ahová "jó" teló hangszóró az ideális? Max telefonálást tudok erre elképzelni, de arra korrekt CMF-be rakott mono hangszóró mind fülhöz tartva a telót, mind kihangosítva.
De zenét, podcastet, bármit sokkal jobb bármilyen teló hangszórónál valami külső eszközzel hallgatni, BT-s füles, hangszóró.
Esetleg valami extra lusta szituációt tudok elképzelni, ágyban tiktok pörgetés vagy ilyesmi, de ahhoz pont mindegy a hang minősége.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hcl
titán
+1. Nagyon fura nekem hogy egyesek ennyire képesek kiakadni teló hangszórón. Mi az az élethelyzet ahová "jó" teló hangszóró az ideális? Max telefonálást tudok erre elképzelni, de arra korrekt CMF-be rakott mono hangszóró mind fülhöz tartva a telót, mind kihangosítva.
De zenét, podcastet, bármit sokkal jobb bármilyen teló hangszórónál valami külső eszközzel hallgatni, BT-s füles, hangszóró.
Esetleg valami extra lusta szituációt tudok elképzelni, ágyban tiktok pörgetés vagy ilyesmi, de ahhoz pont mindegy a hang minősége.
Én pl. amikor valami offline helyen akarok hallgatni valamit, akkor hallgatok podcast telefonról, nem fülesről. Telefon a zsebben, és szól. Beszédet értem, nagy minőség se kell.
Meetingbe szoktam néha telefonról menni, amikor könnyebb hurcolni magammal, de nem akarok fülesezni.
Ezekhez tök elég a telefon hangszórója. De zenéhez...
-
hardver1985
tag
Kár hogy nem sztereó hangszórós.
Pontosan. Idáig olvastam úgymond a cikket. Ez (meg az NFC) nincs egy készülékben ahogy - itt egy elődje kapcsán korábbról már bőven volt szó - nekem ingyen sem kéne már. Valaki meg nem semmi, gondolkodás nélkül lecsap rá. Ez a szép ebben a világban, hogy mások az ígényeink és főbb elvárásaink mondjuk ugyanazon termék kapcsán. És aki több komprumisszumra hajlandó az veheti és már viheti is.

Volt nekem akku eddigi legjobb volt.Nagyon szép a kijelzője, kézben fogni is jó volt a telefon.Az a fránya hangszóró csak
-
julius666
addikt
-
hcl
titán
Pár éve már csak azt használok NFC-t, kártya otthon is marad. Ahhoz tényleg nem szükséges, de zenéhez nekem érzetre legalábbis kell már. Én sem vizsgálom a stereo hatást csak ha van már akkor nálam ez valahol már alap lett.
martonx
Értelmezd a leírtakat. Az NFC hiányát - én legalábbis - az elődjére értettem ezért is tettem zárójelbe, utalva rá mekkora adok-kapok is ment annno az NFC "hívők" és anélkül is vígan élők között. Itt végre már van ahogy írod te is. Itt a mono hangon akadtam ki.
[link]Zene egy telefonhangszóró méretű dolgon úgyis halott
Vagy jó füles, vagy rendes hangcucc akkor. -
judas13
veterán
Pár éve már csak azt használok NFC-t, kártya otthon is marad. Ahhoz tényleg nem szükséges, de zenéhez nekem érzetre legalábbis kell már. Én sem vizsgálom a stereo hatást csak ha van már akkor nálam ez valahol már alap lett.
martonx
Értelmezd a leírtakat. Az NFC hiányát - én legalábbis - az elődjére értettem ezért is tettem zárójelbe, utalva rá mekkora adok-kapok is ment annno az NFC "hívők" és anélkül is vígan élők között. Itt végre már van ahogy írod te is. Itt a mono hangon akadtam ki.
[link] -
judas13
veterán
Vágom. Igen azért is mondtam a más felhasználási szokásokat. Nálam pölö sosem csörög csak rezeg meg ugye az óra is jelez. De zenét, podcastocat tolom rajta simán vagy fülessel..
-
martonx
veterán
Pontosan. Idáig olvastam úgymond a cikket. Ez (meg az NFC) nincs egy készülékben ahogy - itt egy elődje kapcsán korábbról már bőven volt szó - nekem ingyen sem kéne már. Valaki meg nem semmi, gondolkodás nélkül lecsap rá. Ez a szép ebben a világban, hogy mások az ígényeink és főbb elvárásaink mondjuk ugyanazon termék kapcsán. És aki több komprumisszumra hajlandó az veheti és már viheti is.

Mielőtt hülyeséget beszélsz, legalább nézz utána, hogy nem-e hülyeség. Ugyanis NFC van benne (végre).
-
hcl
titán

Egyáltalán nem használok NFC... Hang is kb. podcast hallgatáshoz kell meg telefonálni. Ekkora méretben amúgy is hót' mindegy, hogy egy vagy két hangszórót hallasz.
-
Graphics
Jómunkásember

Engem relatíve azért nem érint a hang kérdése, mert nem használom erre a készüléket, csörög és füles.
Emiatt sem egyformák az igények.
-
Bagoly01
őstag
-
judas13
veterán
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Kár hogy nem sztereó hangszórós.

-
julius666
addikt
Az, hogy nem elég polgárpukkasztó, a márka saját, hangzatos kommunikációnak szól
Én a polgárpukkasztást nem érzem a marketingjükön, inkább a trendekkel (némileg) szembemenést. De rendben. Mit kellett volna tudjon ez a teló, hogy polgárpukkasztó legyen?
ma mindenesetre még nem lehet a Nothingra kijelenteni, hogy évek távlatából olyan megbízható marad terméktámogatásban, amit több bejáratott márka már bizonyított.
Ez teljesen valid, most nagyon patent a szoftver rajta, de bármikor elcseszhetik, semmi garancia nincs azon kívül, hogy le lesz szállítva x verzió meg y évnyi patch.
Viszont: úgy istenigazából melyik bejáratott márka bizonyított már ilyen távú supporttal? Főleg ebben az árkategóriában. Apple meg a Samsung csinálja talán elég ideje a long term supportot, de ez náluk is sokszor verzióról verzióra lassulással jár, főleg az alsóbb szegmensekben. A többiek meg... Googlet istenítik sokan mint az Android fejlesztőjét, hát volt szerencsém a Nexus széria kezelését végignézni, volt szerencsém a Pixel 4a életét végigkövetni (itt van most is a fiókban mint pótteló, immáron LineageOS-sel, mivel az utolsó kötelező! frissítéssel teljesen tönkrevágta a Gugli a készüléket), páromnál gyakran látom Pixel 8-ra milyen fasza a szoftver...
Ez a teló meg továbbra is csak 100 rugó. Ha csak 2 évig friss meg ilyen patentül működő rajta a szoftver, már full jó vétel volt a konkurenciához képest. Sokszor még magasabb árkategóriával szemben is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gyúrósok ide!
- Fali konzol lapos tévékhez
- Autós kamerák
- Honda topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Motorola G54 5G DS Power Edition 12/256GB Midnight Blue eladó
- ELADÓ APPLE WATCH ULTRA 2 GPS+CELLULAR 49mm TITANIUM
- PHILIPS EVNIA 49M2C8900 240Hz/ 0.03ms / Ambilight
- Intel Core i7 13700K/ GeForce RTX 4070 Ti 12GB/32GB DDR5 RAM/ 2TB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy Tab S7+ Book Cover Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.Skill Ripjaws Z 2133Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Asus Tuf B760M i5 14600KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB Zalman P30 Enermax 750W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995

)

van bent NFC nem egyszer lett leírva
Vagy jó füles, vagy rendes hangcucc akkor.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)