- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Club
őstag
Találtam valamit:
Videokártya Club3D XGI Volari Duo V8 Ultra 256MB VIVO 350/400 30,742 Ft,- 38,428 Ft,-
:Y:Y:Y
Azé ez durva:DDD
Olcsóbb mint a 9600XT.
És megmondom őszintén a kiváncsiság nagyon hajt:P
Lehet hogy iylet kellene venni?:U -
Club
őstag
Komolyan mondom nem ismerek rátok.
Eddig azt hittem hogy a PH-n sok olyan emberke van aki szeret újítani, tuningolni stb stb.
És erre mit látok?
Csőlátás mindenfelé.
Ati Ati ATi!
Ennyire belétek nevelte a propaganda hogy az atinál jobbat senkisem csinálhat:))
Ez egy bemutatkozás volt a kátyacsaládtól, s mivel az XGI nemhiszem hogy annyira profi lenne MÉG!!! a videókártyák terén, ill. a fejlesztések terén mint az Ati, ezért gondolom el kell valahonnan indulniuk.
Ha jól emlékszem annak idején(csak hogy egy nagyobb céget említsek) az Intel, és az AMD között is megvolt ugyanez, mint jelen esetben a videókártyák között.
Jött valaki, ugyan nem győzőtt, de JELEN VAN!
És ez a fontos.
Idővel majd fejlődik, idővel belátják(remélem)hogy nem lehet iylen árakon eladni ezeket a kártyákat!
Én csak szurkolni tudok az XGI-nek!:)
Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EAFC 25
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Gmail
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- NIOH
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest