Aktív témák
-
SomAti
csendes tag
Ja igen, én személyesen is ismerem fLeSs-t, úgyhogy én már gratuláltam neki :)
Sokat melózott vele, de most ne várjatok tőle válaszokat, mert a héten nem lesz.
Ja és még valami: ebből a kártyából sosem lesz sikertermék, hiszen ebben az árkategórában az FSAA és az AF alapkövetelmény, amit ez a kártya soha nem fog tudni megfelelő gyorsasággal futtatni az SSAA miatt. Az XGI meg nem fogja olcsóbban adni, mert az előállítás így is drága. -
SomAti
csendes tag
A neten szvsz ez az első olyan teszt, amiben tényleg részletesen le lett mérve a kártya tudása, az eddigiek, amiket láttam, mindben 3DMark/Aquamark/Q3 és UT van AA és AF nélküli mérésekkel, képminőségelemzés nélkül.
A HWOC tesztje sem hetekkel ezelőtti, max 3-4 napos lehet, legalábbis 21-dikén még biztos, hogy nem volt kint az oldalukon.
1ébként nézzétek meg 1-2 file készítésének dátumát (dec. 15-ei az összes driveres kép).
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest