- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Johnny
senior tag
Sis eddig csak azt bizonyította be, hogy NEM foglalkoznak a drivertámogatással. XGI meg a Sis grafikus részlege.
Lehet csodára várni, én mindenesetre erősen meglepődnék, ha fél éven belül 2 drivernél több kijönne a kártyához, azon meg pláne, ha jelentős sebességnövekedést is produkálna a kártya.
A másik szomoró dolog, hogy jelenleg - úgy néz ki - erősen ''optimalizált'' a kártya a populárisabb bench-ek felé (3dMark2003, Aquamark). Ezt (és a pofátlan tagadást) legalább eltanulták a nagyoktól :(
Te - jó szívvel - biztatnál bárkit is, hogy megvegye a kártyát ? Nem hiszem.
Jelenlegi helyzetben én azt érzem, az XGI pofátlanul olcsón adhatja a chipeket, hogy megszerezze a gyártókat. Ezzel és a felturbózott 3dMark eredményekkel megpróbál evickélni és megszerezni nagyobb szoftveres/hardveres tapasztalatot. Meg talán egy kis időt. Nem túl bíztató. -
Csak a magam nevében:
1) A Volarit temettem, nem az XGI-t.
2) Ötpontnullás driver és a következő kártya akkor lesz, ha megéri az XGI-nak.
Ha EZT nem veszik ( és eddig még semmi ok rá, hogy vegyék ), akkor nem sok értelme lesz drivert fejleszteni hozzá. A jobb pozícióból és nagyobb piaci részesedéssel bíró ATinak is kínszenvedés volt, míg kiizzadott magából egy Catalyst kvalitású drivert, de ugyanez vonatkozik az nVidia-féle UC körüli nehézségekre is... és szvsz a Volarihoz már csak a duálos működés miatt is nehezebb jó drivert írni ( szinkronizálás, stb. ). Nem csak az a kérdéses, hogy az x-edik driver revízió mennyit fog hozni a teljesítményen, hanem hogy megjelenik-e hozzá x driver...?
L3zl13:
Nem erre a konkrét esetre mondtam a több GPU-s dolgot, hanem általánosságban. Persze AGP buszon ez elég nehézkes ( Rgae Fury Maxx, valaki? )... nem tudja valaki, hogy vajon a PCI-X esetében mi a helyzet?
[Szerkesztve] -
Első? Ez nem XabreII-nek indult eredetileg? :F
Brand építéssel kapcsolatban az az egyik aggályom, hogy ennek a kártyának az EGYETLEN igazi különlegessége az, hogy két chip van rajta. Slussz, ennyi, kifújt. Semmi új feature, semmi új AA vagy AF technológia ( sőt, előbbiből kifejezetten elmaradott, utóbbi meg egyenlőre NINCS )... azt nem látom, hogy egy fejlesztőnek miért érné meg Volarira fejleszteni, optimizálni? Mi az izgalmas ebben a kártyában, ami miatt megérné szemet hunyni a teljesítmény felett?
Másik példaként, az nVidia is egy monstre kártyával kezdte építeni az ''FX'' brandet, aminek ''áldásos'' hatását még a mostani kártyák is nyögik... hiába jó pl. az NV36, az nVidia még mindig sokaknak csak az a lassúforrózajoscsalófos. Az első benyomás nagyon sokat számít, és én még mindig nem tudom megérteni, hogy ezt a mostani bemutatkozást miként lehet ''nem is olyan rossz''-nak felfogni. :F
De kívánom, hogy ne legyen igazam, és legyen Volari2, ami elfeledteti ezt.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mobilinternet
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest