- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gülredy
tag
Eléggé halott ez a topic de hátha valaki erre jár s még tudja mondani.
GL-02B-OP házam van és az előlapot szeretném leszedni de nem tudom hogyan kell. A nagy kör alakú műanyagot tudom hogy össze kell nyomni viszont a kis lyukas göm alakú rögzítővel nem tudom mit kezdjek. Pedig ahogy próbáltam feszíteni úgy látszik az is fogja. -
Gülredy
tag
Akinek van ilyen háza, tapasztalt olyat, hogy az előlapi panel megfagyott?
Már az elejétől kezdve időközönként magától sípolt egyet és resetelődött. Mindig újra be kellett állítani a hőfökot meg az időt rajta.
Tegnap este minden sípolás nélkül megállt és meg sem nyikkan se rövid se hosszú gombnyomásokra se.
Próbáltam már áramtalanítani egy órára (lekapcsoltam a tápot és ki is húztam a kábelt) de ez sem segített semmit.Valahogy nem lehet resetelni ezt a panelt?
-
phanzetomox
őstag
Az előlapján lehet főzni is, vagy minek van rajta villany tűzhely?
-
törölt tag
válasz
rocketry23 #21 üzenetére
Egyrészt van, aki igen. Másrészt meg pl sokcsatornás ventilátorvezérlők, I/O bővítések és így tovább mehet egy rekeszbe. Mondjuk ebbe még egy radiátor sem igen fér el.
-
Ezzel minden rendben van az ára is jó a ház meg nem különben. Hozták a szokásos formájukat.
-
hash99
senior tag
Én azt nem értem ha alapból ilyen előlappal adnak ki házat ami ugye rohadtul nem tud szellőzni a teteje viszont rácsos és a cikk szerint mégsem lehet oda ventit tenni ennek így mi értelme?
-
tatararpad
őstag
válasz
rocketry23 #21 üzenetére
Nem is feltétlen az optikai vagy a floppy meghajtót hiányolja ilyenkor az ember, hanem ezek amolyan szabvány 5,25" és 3,5" bővítőhelyek voltak, amikbe lehetett tervezni hasznos és kevésbé hasznos kiegészítőket.
-
DraXoN
addikt
válasz
rocketry23 #21 üzenetére
múlthéten írtam CD-t ... egy régi számítógépet telepítettem újra ami nem tud USB-ről bootolni..
megszenvedtem vele.. a lemezből is csak a 3. volt jó neki... és rendszert is nehezen találtam ami egyáltalán akar működni a géppel.... de nagy-nehezen össze lett hozva...de van pár játék programom ami CD/DVD-n van (eredetiek). nincs belőlük steam accountomon digitális változat... esetlegesen egyiket-másikat néha-néha "megkívánom" és telepítem (ha fut egyáltalán win10en). De mondjuk van egy külső USB-s optikai egységem is, így az se lenne gond ha az új gépemben nem lenne ilyen meghajtó... ténylegesen ritkán használom ... pont múlt héten fogyott el az utolsó írható CD-m ... úgy tíz éve vettem kb. 50dbot utoljára...
..
-
Bejövős szemből és oldalról is, de felülről csak elmegy. USB Type-C meg terjedhetne gyorsabban a házakon!
-
bencze
senior tag
kevés a led és túl olcsó
-
törölt tag
És ha akkor volt? Abban a házban ~4-5x annyi anyag volt. Ennyivel nem lett drágább az acéllemez. Azt már meg sem említem, hogy a belső elrendezése is moduláris volt, külön vinyó és ventilátorkeretekkel. Bonyolultabb volt legyártani is.
Ezen maximum az üveglap ami drága, esetleg a ventilátorszabályzó. Ezeket leszámítva egypálcikás ház.
-
Pöttön
őstag
Szerintem ezért az árért teljesen korrekt ajánlat.
Aki komolyabb házban gondolkodik valószínűleg nem 25k-ért venne házat. -
maximusoc
csendes tag
Unalmasak már ezek a házak, mióta bejött az edzett üveg mánia kb ugyanazt a designt kidobta már minden gyártó legyen szó házról vagy ventilátorról, semmi újdonság nincs. Ugyanaz a papírvékony acél, 0 minőség, üveg meg rgb.
-
PC-rev-RM
tag
Gyerekek, az a kijelző... tiszta 2004. :-D
-
törölt tag
A Chieftec házai régen a masszivitásukról voltak híresek. Erre előállnak egy ilyen papírházzal.
-
Arnold2
őstag
Hűű, megvan az új házam! -
vaakuum
addikt
Már majdnem megörültem... Fele ekkorában azonnal ...
-
zetor2000
őstag
Ennyiért szerintem nem rossz vétel. Type-C lemaradt, de szerintem ez még nem nagy baj. A ma szokásos elemeket hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TV antenna és jelerősítés
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0! - elkelt Corvin021 kollégána, értékelésre vár
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- FSP HYDRO M PRO 800W
- MO-RA3 4x180 Lt White radiátor eladó
- Thermaltake Ceres 330 TG white+ Lian Li szeretetcsomag egyben!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest