Hirdetés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Idén ki támogatta az utazást? Nem látom a cikkben a szponzort megemlítve. Gondolom nem Bog csengette ki a fejenként hét kilót az utazás összköltségére.
-
csipuka
senior tag
Goverment shutdown van, szoval remeelem valamennyire elkerulik a NP-okat, mert nem az igazi.
Amugy azt irtak, hogy Lake Tahoe a kovetkezo allomas, de a hetvegere hovihar lesz, szoval remelem tudnak tovabb menni, mert a holanc arrafele ilyenkor kotelezo, de a 4x4-esekkel elnezobbek. -
akosar
tag
SF már csak ilyen. A képek alapján éreztem a masszív fűszagot az orromban.
Azonban szerintem tök eu-i nagyváros feelingje van, nekem 1-2 utca olyan volt, mintha az Andrássy-n lennék.
Pier39 megvolt az elefántfókákkal? Yosemite nemezeti park/Grand Canyon volt/lesz?
Egyénként vicces volt, amikor egy barátommal sétáltam ‘San Fransisco utcáin’ (a Lombard steet környékén), és egy kb. 40 fős csoport állta el előlünk az utat. Én meg elkezdtem zsörtölődni, hogy hülye nyugger turisták, össze-vissza állnak. Aztán hallottam, hogy magyarul folyik az idegenvezetés, épp a cable car mechanikájáról mesélt az idegenvezető... mondtam is, hogy: upsz...
Magyarok mindenhol.Las Vegasban (félig békéscsabaiként) találkoztam egy békéscsabai manussal az egyik kaszinóba menet...
-
-
Milyen autóban utaztok? A képek melyik telefonnal vannak lőve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kalifornia második legismertebb városa kompaktabb, barátságosabb és élhetőbb, mint a gigantikus Los Angeles, de lehet itt is egy lépéssel rosszabb negyedbe tévedni.
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Nintendo Switch
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen TV-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Google Pixel topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest