Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tixem

    addikt

    válasz csobi1 #20 üzenetére

    Itthon óriási divat a kukoricadara, ezzel spórolnak. Normális maláta helyett ezt nyomatják, olcsó de legalább szar sör lesz belőle és nem szégyellik 200 Ft vagy még attól is drágábban adni. Nyernek rajta rendesen.

    Amelyikbe meg nem raknak csirketápot abba meg a lehető legminimálisabb malátát teszik, abból is a vacak minőséget, hogy olcsó legyen az előállítása. Komlóból meg maximum kivonatra futja. Így lesznek olyan fenomenális termékek, mint a nulla testtel bíró Dreher Pale Ale ami olyan mintha szódát inna az ember, szárazanyag tartalom a béka segge alatt. Vagy komlókivonatos Soproni IPA/APA vacak malátával. Borzalmasan műízű löttyök.

    Nevetséges amúgy, ugyanezek az anyacégek (Heineken) máshol képesek értelmes nagyüzemi "kraftsört" gyártani és nem is kell a csehekig menni. Lengyelországban a Zywiec a Heineken tulajdona, olyan IPA-t árulnak, hogy megszólal. És az még nem is a legjobb Ale ami náluk létezik.

    Siralmas ami itthon megy

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)

Új hozzászólás Aktív témák