Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacuzziéknál a háttérben volt egy orgona is
-
doooo
veterán
válasz
DjFlanker #18 üzenetére
Nem, az itteni épületek mediterrán stílusa miatt még európaibb, mint a keleti-parti környékek. Ilyen ködös, nyirkos, hideg, esős idő (ilyen "ismerős"-nek ható környezetben) pedig különösen ritka. Mármint földrajzilag az, főleg Kaliforniában. Így ennek az egésznek az ötvözete az, ami egyedi, és ami simán elmehetne egy észak-olaszországi, észak-spanyolországi környéknek is, ilyen időjárásban, ezért mondtam, amit (mindehhez még hozzásegít ez az egyszerű, dokumentálós stílusú videó is, ami realisztikusabb, mint TV-s és filmkamerákon keresztül látni valamit, mondjuk egy ilyen egyedi vidéket). Tudom, hogy nem úgy tűnt, de nem azért mondtam azt, amit mert fogalmam sincs Amerikáról, épp ellenkezőleg.
Ja és BÚÉK.
-
K82
őstag
A BART kicsit olyan mint amikor Bp-en az ember a négyes metróról átszáll a hármasra (és ez igaz volt magára a városra is). Houston és Las Vegas után érkeztünk mi SF-be, de már a terminálban fura szagok uralkodtak; amint megtaláltuk a BART-ot és befutott a szerelvény, jött a következő pofon: még nagyobb bűz és kosz. Ahhoz képest h mondogatják NYC-nek jellegzetes szaga van, ott nem éreztünk semmit, ellenben SF egésze olyan volt mint a bulinegyed egy meleg nyári hajnalon: húgy- és hányásszagú.
-
doooo
veterán
Soha nem láttam még Amerikát ennyire "európainak"... Érdekes.
-
Dilibolygó
újonc
miau...
-
janeszgol
félisten
válasz
pusszycat #13 üzenetére
Neeem, nem cserélem. Csak azért írtam, hogy triggereljem Alice-t.
A madár nálam a szabadság, az öröm jelképe. Hárman vagyunk tesók, az én ágyam volt mindig az ablaknál. Korán fekvős, de korán kelős típus voltam mindig, már ovis koromban is 6-6:30 fele már ébren voltam, a madarak pedig ekkor csiripelnek a leghangosabban, szóval gyakorlatilag az életem 34 évig madárcsiripelésben éltem le. Most az albiban a fővárosban sajnos elig hallom őket. De ha olyan helyen megyek el, ahol hallom a madárcsiripelést, azonnal elkap egy jó érzés, a megszokottság érzése. Ezért is emlegettem itt is a teszteknél a hangfelvevés fontosságát. Ha nézek egy videótesztet, és netán erdőben teszteli a kamerát az illető ez az első, amire figyelek, annyira fontos nekem.
Szóval a madár marad.Szerk: maximum kutyára cserélem, de egyénire, mivel a kutyámra cserélném csak le. Csak sajnos mostanában is voltam figyelmeztetve, meg büntetve, így kitolódott ki tudja mikorra. Majd az unokám cseréltet.
-
atosan
veterán
válasz
bollokcs80 #11 üzenetére
-
janeszgol
félisten
Őszinte leszek, engem az alkohol sosem érdekelt. Majdnem annyi alkoholt iszom, mint egy csecsemő. Évente azért befigyel 1 pohár bor. De van olyan év, amikor ennyi sem.
De a videó klassz volt. Megyek lecserélem az avatarom valami macskásra. -
bollokcs80
Korrektor
Remélem azért nem így kóstoltatok: https://www.youtube.com/watch?v=IgIRm2cbV1o
-
atike
nagyúr
" AliceWake egyrészt talált egy cicát, és ez nála láthatóan triggerel bizonyos viselkedésformát"
-
Sombrerokid
tag
AliceWake ùgy ivott, hogy közben "" nem nèzett a pohár fenekère"
-
Schuler888
senior tag
A fiuk kidoltek, Brigi meg elmegy borozni es kozben dolgozni, zseni
okes, elotte ahogy szallast fogott, elaludt, de ez akkor is tetszett
-
-
DjFlanker
aktív tag
"és ez nála láthatóan triggerel bizonyos viselkedésformát,"
-
Mr.Silkó
veterán
Kíváncsi leszek, hogy milyen tapasztalatokat szerez Bog a Google székházában és úgy általában a Szilícium völgyben.
-
törölt tag
Eddig tiszta gasztronómia, az embernek összefut a nyál a szájában.
Személy szerint én is a Merlot-ra szavazok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Update 05.22 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest