Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • osztraksajt

  őstag

  Én rohadtul nem állok ki a multikulti mellett. Van, volt és lesz ahol rohadtul nem működik és soha nem is fog pl Palesztína, Kurdok, Mianmar stb, de van ahol pedig a világ egyik legerősebb országát teremtette meg pl USA, aminek ugyan a céljait és ideológiáját lehet vitatni de tények attól tények maradnak.

  És mily meglepő én is le merem írni hogy történelmi léptékű hibának tartanám többmillió iszlám vallású beengedését Európába, csak éppen elfogadom ha alaki másképp gondolja és látja, lehet neki van igaza. Pl 100 éve még nálunk sem mehetett ki vidéken asszony fejkendő nélkül az utcára, vagy éppen 50 éve is Angliában kémiailag kasztrálták a melegeket. A II. világháborúban (és még él az a nemzedék jópár tagja aki részt is vehetett akár benne tehát nem volt olyan rég) ideológiai okokból komplett népcsoportokat irtottak ki, de a délszláv háború sem volt éppen piskóta amit ott műveltek. És akkor még nem is mentem vissza 200 évet amikor még boszorkányokat égettünk.

  Én éltem anno a Szovjetúnióban, bejártam egész Észak-Afrikát, voltam Szudánban, Kenyában, sok időt töltöttem az amerikai kontinensen is (és nem csak USA-t értem a kontinens alatt mielőtt nekem ugrasz), távolkeleten is megfordultam, szóval láttam egy-két dolgot a világból, és van rálátásom nem arra alapozok amit a hazai média fosik ki magából hogy itt már mindenki társadalomtudós migránsszakértő lassan akármelyik oldal is legyen.

  És gondolom azoknak is legyen kuss akiket meg az irritál ami a lakájmédiából ömlik 0-24-ben akár teljesen megalapozatlanul pl fészbuk kommenteket forrásként kezelve. De te leírhatod a véleményed mert az szerinted jogos, akinek meg más a véleménye annak nincs joga leírni mert téved.

  Szerintem meg meg kellene hallgatni a másikat és nem elhallgattatni, lehet az előrébb vinné az országot.

  Szívesen folytatom veled privátban, értelmes gondolatokra nyitott vagyok.

Hozzászólok Aktív témák