- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Volkswagen ID.7 menetpróba
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
A Xiaomié lehet a Snapdragon 8 Gen 4-es elsőség
ma Több másik kínai telefon követheti ugyanezzel a chippel az év végéig.
-
Hosszabb bemutatót kapott a Steel Seed
gp A PC-re és konzolokra szánt teljes kiadás valamikor idén debütál, pontos dátumot még nem kaptunk.
-
Középkori építgetést preferál az új Arc meghajtó
ph A 31.0.101.5445-ös, WHQL aláírással rendelkező csomag egy hibát is javít.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
"a marhának általában jót tesz, ha 12-24 órát tölt lefóliázva, a sous vide-gép társaságában a víz alatt"
Ez marha nagy hülyeség, már elnézést. Már 3óra alatt simán eléri a hús(mindegy milyen) a kellő hőmérsékletet, akármilyen nagy is. Ha azt elérte utána tovább nem fő és az ég világon nem történik vele semmi, csak tartja a hőfokot, nem fő túl és ki se hűl.
Még konkrétan egy receptet se láttam bármire is, ami több lenne mint 4óra és 3éve Anova-t használunk. (Elektrolux megvette őket amúgy. ) -
nagyúr
Óh! Ügyes volt a lux, hogy megvette őket.
Így gyártás és szervíz dolgában sem lesz probléma.
Érdekes amúgy hogy míg ez a technika nem mai, nem volt senki aki ezt így egyben összefogta volna. Ez ugyanis nem képzelhető el csak a vaákumos egység és a főzővel.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
vicze
félisten
válasz szentkuti11 #3 üzenetére
Teljesen értelmetlen, ha egyszer eléri a hús belül a hőfokot átalakul a fehérje, akkor ott kész vége, nem föl tovább nem változik. Lehet benne tartani bármeddig napokig is semmit nem fog változni.
A szegyet azért többnyire füstölik napokig nem főzik.Erediti recept 50perc szegyre. Ha csak nem 20kg-t csinálsz akkor ez bőven elég.
Akkor van értelme hosszabb ideig, igen akár 12óráig főzni, ha sok a kötőszövet és az le akarod bontani annak kell idő. De színhúsnál pusztán idő és energia pazarlás.
-
Šolaire
veterán
Akit komolyabban érdekel, egy kis olvasnivaló a témához. [link]
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
vicze
félisten
-
Sunabouzu
csendes tag
En is eleg regen hasznalok anovat, es termeszetesen van ertelme, a magasabb höfok igy is elegge meggyorsitja a szövetek bomlasat, ez föleg akkor lenyeges, ha kötöszövetben gazdag húst akarsz megpuhítani. Szaraz husreszeknek valoban teljesen felesleges tul sokaig fürdetni, de az olcsobb reszeknel eg es föld a különbseg.
Schnauzbart ist horizontale Aufrufezeichen!
-
vicze
félisten
Elnézést még egyszer, ki lettem oktatva(mármint itthon), hogy nincs ízlésem és száraz szart eszek.
Egyáltalán nem gondoltam az elég alacsony 50C-s főzésre, ami tényleg igényli a sok időt, mert jóval lassabban mennek végbe így a fehérje átalakulások.Igen a kötőszövetet írtam, hogy annak sok idő kell egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyorstöltők, kábelek, adapterek 2 év garanciával, 90 napos visszaküldéssel - Domshop
- Apple Pencil 1 / Pencil 2 - vadi új, bontatlan
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- Mous S24 Ultra Limitless 5.0 - MagSafe Speckled Fabric - AJÁNDÉK Spigen üvegfólia & Mous wireless
- Samsung S-Pen több féle színben! Samsung laptophoz, tablethez, ultra telefonhoz