- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Google Pixel 6/7/8 topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
Ingyenes az Epic Store-ban a Town of Salem 2 és a The Big Con
gp A jövő hét folyamán az Industria és a LISA: The Definitive Editiont kapjuk meg ajándékba.
-
AMD Radeon undervolt/overclock
lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...
-
A TikTok Lite is igen káros lehet a gyerekekre
it 24 órát adott az EU a ByteDance-nek, hogy kockázatelemzést adjon ki a TikTok Lite kapcsán, mert az is káros lehet a gyerekekre.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
"a marhának általában jót tesz, ha 12-24 órát tölt lefóliázva, a sous vide-gép társaságában a víz alatt"
Ez marha nagy hülyeség, már elnézést. Már 3óra alatt simán eléri a hús(mindegy milyen) a kellő hőmérsékletet, akármilyen nagy is. Ha azt elérte utána tovább nem fő és az ég világon nem történik vele semmi, csak tartja a hőfokot, nem fő túl és ki se hűl.
Még konkrétan egy receptet se láttam bármire is, ami több lenne mint 4óra és 3éve Anova-t használunk. (Elektrolux megvette őket amúgy. ) -
nagyúr
Óh! Ügyes volt a lux, hogy megvette őket.
Így gyártás és szervíz dolgában sem lesz probléma.
Érdekes amúgy hogy míg ez a technika nem mai, nem volt senki aki ezt így egyben összefogta volna. Ez ugyanis nem képzelhető el csak a vaákumos egység és a főzővel.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
vicze
félisten
válasz szentkuti11 #3 üzenetére
Teljesen értelmetlen, ha egyszer eléri a hús belül a hőfokot átalakul a fehérje, akkor ott kész vége, nem föl tovább nem változik. Lehet benne tartani bármeddig napokig is semmit nem fog változni.
A szegyet azért többnyire füstölik napokig nem főzik.Erediti recept 50perc szegyre. Ha csak nem 20kg-t csinálsz akkor ez bőven elég.
Akkor van értelme hosszabb ideig, igen akár 12óráig főzni, ha sok a kötőszövet és az le akarod bontani annak kell idő. De színhúsnál pusztán idő és energia pazarlás.
-
Šolaire
veterán
Akit komolyabban érdekel, egy kis olvasnivaló a témához. [link]
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
vicze
félisten
-
Sunabouzu
csendes tag
En is eleg regen hasznalok anovat, es termeszetesen van ertelme, a magasabb höfok igy is elegge meggyorsitja a szövetek bomlasat, ez föleg akkor lenyeges, ha kötöszövetben gazdag húst akarsz megpuhítani. Szaraz husreszeknek valoban teljesen felesleges tul sokaig fürdetni, de az olcsobb reszeknel eg es föld a különbseg.
Schnauzbart ist horizontale Aufrufezeichen!
-
vicze
félisten
Elnézést még egyszer, ki lettem oktatva(mármint itthon), hogy nincs ízlésem és száraz szart eszek.
Egyáltalán nem gondoltam az elég alacsony 50C-s főzésre, ami tényleg igényli a sok időt, mert jóval lassabban mennek végbe így a fehérje átalakulások.Igen a kötőszövetet írtam, hogy annak sok idő kell egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kétféle tájolással munkára fogható, ITX-es ház jött a Sharkoontól
- AI-gyártású celebpornóval küzd a Facebook
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sorozatok
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- UAG U Lucent PowerBank MagSafe Kickstand, black - 4000 mAh
- UPdate 2024.03.30. Új aktiválatlan sim kártya marketing számok Yettel Telekom Vodafone
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- iPhone 14 Pro Pitaka MagEZ, Apple tokok