- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone X - vissza a jövőbe
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Teljesítményben is igazi titán az iPhone 15 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bemutatkozott a Polestar Phone
- Mobil flották
- Volkswagen ID.7 menetpróba
Hirdetés
-
Bemutatkozott a Polestar Phone
ma Ami nem meglepő módon a Meizu utolsó készülékének átbrandelt verziója.
-
Nagy mennyiségben is gyártja új V-NAND dizájnját a Samsung
ph A kilencedik generációs fejlesztősből egyelőre a TLC-s verzió érhető el.
-
Marvel Rivals - Középpontban Loki
gp Az ingyenes hero-shooter elsőként csak PC-re érkezik, de pontos dátumot még nem kaptunk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
"a marhának általában jót tesz, ha 12-24 órát tölt lefóliázva, a sous vide-gép társaságában a víz alatt"
Ez marha nagy hülyeség, már elnézést. Már 3óra alatt simán eléri a hús(mindegy milyen) a kellő hőmérsékletet, akármilyen nagy is. Ha azt elérte utána tovább nem fő és az ég világon nem történik vele semmi, csak tartja a hőfokot, nem fő túl és ki se hűl.
Még konkrétan egy receptet se láttam bármire is, ami több lenne mint 4óra és 3éve Anova-t használunk. (Elektrolux megvette őket amúgy. ) -
nagyúr
Óh! Ügyes volt a lux, hogy megvette őket.
Így gyártás és szervíz dolgában sem lesz probléma.
Érdekes amúgy hogy míg ez a technika nem mai, nem volt senki aki ezt így egyben összefogta volna. Ez ugyanis nem képzelhető el csak a vaákumos egység és a főzővel.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
vicze
félisten
válasz szentkuti11 #3 üzenetére
Teljesen értelmetlen, ha egyszer eléri a hús belül a hőfokot átalakul a fehérje, akkor ott kész vége, nem föl tovább nem változik. Lehet benne tartani bármeddig napokig is semmit nem fog változni.
A szegyet azért többnyire füstölik napokig nem főzik.Erediti recept 50perc szegyre. Ha csak nem 20kg-t csinálsz akkor ez bőven elég.
Akkor van értelme hosszabb ideig, igen akár 12óráig főzni, ha sok a kötőszövet és az le akarod bontani annak kell idő. De színhúsnál pusztán idő és energia pazarlás.
-
Šolaire
veterán
Akit komolyabban érdekel, egy kis olvasnivaló a témához. [link]
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
vicze
félisten
-
Sunabouzu
csendes tag
En is eleg regen hasznalok anovat, es termeszetesen van ertelme, a magasabb höfok igy is elegge meggyorsitja a szövetek bomlasat, ez föleg akkor lenyeges, ha kötöszövetben gazdag húst akarsz megpuhítani. Szaraz husreszeknek valoban teljesen felesleges tul sokaig fürdetni, de az olcsobb reszeknel eg es föld a különbseg.
Schnauzbart ist horizontale Aufrufezeichen!
-
vicze
félisten
Elnézést még egyszer, ki lettem oktatva(mármint itthon), hogy nincs ízlésem és száraz szart eszek.
Egyáltalán nem gondoltam az elég alacsony 50C-s főzésre, ami tényleg igényli a sok időt, mert jóval lassabban mennek végbe így a fehérje átalakulások.Igen a kötőszövetet írtam, hogy annak sok idő kell egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- A TikTokon marakodik Trump és Biden, betilthatja az USA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 3
- Motoros topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Monitor hiba topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung S-Pen több féle színben! Samsung laptophoz, tablethez, ultra telefonhoz
- ÚJ ÁR - Samsung Galaxy S24 Ultra Smart View Wallet gyári tok + 35 W PD power duo töltő (bontatlanok)
- ONYX BOOX tok TAB ULTRA billentyűzettel, fekete
- Gyorstöltők, kábelek, adapterek 2 év garanciával, 90 napos visszaküldéssel - Domshop
- BONTATLAN, zsír új ZAGG Pro Stylus 2 érintőceruza, 2 év garanciával!