Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
Remekelek28 #47 üzenetére
Akkor ajánlasz valami profit a szolgáltatóktól? Köszi. (Gondolom az a hozzáértő, aki Xiaomit, meg a többi dzsunkát veszi. Mindig ez megy a fórumban. Mert ezekhez marha nagy hozzáértés kell.)
-
törölt tag
válasz
Remekelek28 #15 üzenetére
Tárhelyből biztos nem.
-
Ricardo
titán
válasz
Remekelek28 #47 üzenetére
Van. Próbálok segíteni, de még ennek ellenére is van aki ilyet választ.
Ennek ellenére az eladások jelzik, hogy ez az irány nem jó. -
-
Ricardo
titán
-
Fejvadi
nagyúr
Biztos van rá kereslet, ha képesek ilyeneket kiadni.
-
mjani1172
addikt
válasz
Remekelek28 #33 üzenetére
Az F6 (Ami egyébként tényleg nagyon jó) még drágább is volt mint 60 ezer.
-
dutrás
őstag
válasz
Remekelek28 #36 üzenetére
Csak reagáltam a hsz-ed egy részére.
-
dutrás
őstag
válasz
Remekelek28 #33 üzenetére
Attól hogy kínai piacról esetleg magyar kereskedelemben szerezted meg a kínai telefont attól még alternatíva. Ha te fizetni akarod a majdnem használhatatlan kategória szervizét hát tedd.
-
Matada2.3
veterán
A kérdés adott: Miért nem tudnak a neves gyártók 50-80 ezer forint között normális középkategóriás készüket kiadni?
-
Remekelek28
őstag
Az a baj,hogy még mindig a 40 ezres ársávban keressük a középkategóriát és ezért szóljuk le a most 40 ért kiadott telefonokat. Holott az a kategória,ami akkor az f6 volt,már felcsúszott a 60-70 ezres sávba. Pl nemrég kezeltem samsung J5vöt,ami 60 körül van és tök jó telefon. Kamerában sebességben teljesen jó. Csakhát már nem 40 ezer.
Aki pedig a kinaiakkal jön,hogy 40 ért milyen telefont vett,az ne egy LG topicba irjon. Itt azért a normális szervizszolgáltatást is meg kell fizetni. -
Az F6-ot akinek odaadtam családon belül, mai napig azt használja. Még mindig megy. És azt mondta hogy a következő kütyüje ha lesz Lg szeretne. De nem mernék neki ajánlani ebben a kategóriában semmit az LG háza tálján. És most igen lehet szidni. De előbb rendelnék neki, Redmi 3S Primot.
A többivel egyetértek veled.
-
DS39
nagyúr
válasz
Luck Dragon #28 üzenetére
jaja, az F6 egy szép telefon volt, durva azért hogy 3,5 évvel később, egy akkori középkategóriás LG-nél, egy mai belépő szintű LG nem erősebb tudásban. (a design az kinek mi kategória)
valahogy néha az az érzésem mikor megnézek egy edigitalos mobiltelefon listát a belépő szinten, hogy megállt az idő (ebben a Samsung is benne van sajnos), miközben a felső kategória nagyon durvát fejlődött ugye. -
Most sírom vissza az F6-ot mint dizájnban és tudás terén egyaránt.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
janeszgol #25 üzenetére
Mert mondjuk DS39 egy reális helyzetet vázolt fel, mire te behoztad az iPhone-t, ami meg a skála másik felén található. Rossz példa.
Ennyi erővel az iPhone-okban is felesleges, mert azon táborban sincs mindenkinek mobilnete. Sőt, megkockáztatom az ellenkezőjét. (Aztán vagy igaz vagy sem.)
Na ez az, ami rossz felvetés. A többségüknek biztos van, mert olyan előfizukkal lehet kihozni olcsón a telefont.
-
DS39
nagyúr
értem az álláspontod, de itt egy "ilyen" telefonon van a hangsúly, nem a technológián.
tehát egy 1/8-as telón, ahol a szabad tárhely max 4-5 GB, mit tudsz letölteni amihez kell a sebesség, egy 300 MB-os sorozat részt? ahogy abban a hsz-ben is írtam, aki egy belépő szintű telót vesz, nem fog 1000-1500-at költeni havonta gigás mobilnetre, olcsó szolgálgatói előfizetésben meg kap max 200 megát. nem tudod kihasználni, és ha nem opera minivel netezel néhány nap alatt fel is használod, és ha t-nél vagy marad a lassított net, de ha nem, akkor még ez sem. szóval én nem látom reálisnak az élethelyzetet ahol egy 20-25k-s belépő telefonba az lte kihasználható lenne.janeszgol: hát iphone-t szerintem a legtöbben szolgáltatónál veszik, amihez eleve olyan csomag van, ami 8-10k havonta, és tuti van benne mobilnet. de elhiszem hogy van aki függetlenül veszi és csak azért sem fizet elő mobilnetre egy iphone-nál, de az biztos nem mondogatja, hogy legalább LTE-s
nekem is 4G-s telefonom van, mobilnet nélkül, és totál feleslegesnek tartom a 4G-t benne, lehet hogy a lefedettség miatt fontos, de amikor hívást kezdeményezek, akkor egyből visszavált ugye 3G-re és sok helyen 2G-re, tehát technológiai pazarlás. (persze ha a szolgáltatók fejlesztenének és lenne hangalapú kommunikáció is.. de majd 10 év múlva amikor már 6G lesz, talán lesz 4G-n beszélgetés.)
-
DS39
nagyúr
a K8 és a K10 már középkategóriába szánt teló, én a K3-ról írtam ebben a hsz-ben.
ezek kell hogy szépen menjenek azért. függetlenül attól hogy 1,5 helyett lehetett volna 2 giga ram benne.de az áruk sok a hardverhez mérten, ok, ne ehte kínaival mérjük össze, van egy középkategóriában Samsung J5 2016, és A3 2016, ezekkel van árban egy szinten a K8-10. azért a Samsung ajánlata mindkét esetben erősebb.
-
Ricardo
titán
válasz
janeszgol #12 üzenetére
"Mi kell még?"
Normális ár. Az X Cam árát elnézve elég vastagon fog a ceruza.
Mindamellett a belépő szinten is el kellene felejteni az 1-1,5 giga ramot
Alap kellene legyen a 2 giga.
DS39
"szóval mire is kell az LTE egy ilyen telefonba? mert ugye BESZÉLNI max 3G-n lehet".Ha le szeretnék szedni valamit nem árt ha normális sebességgel tudom megtenni. Sok helyen nincs 3G, mert alapból a 4G-t telepítették.
A gyors net nem azt jelenti hogy el kell használni az összes adatkeretet egy nap alatt. -
Quqesz
nagyúr
1.a k8 és k10 szépen megy, van ismerősömnek, aki telefonál v navizik max, esetleg néha böngésző. Jól lettek optimalizálva(engem is meglepett).
Jók és tetszenek a xiaomik, de sokra nincs global dev multinyelv, tákolt romokkal v webes romokkal van magyar nyelv. Ha nem egy-két magyar boltban veszed felárral, gari intézés nehézkes(tudom van a spanyol szervíz min 1 hónapos átfutással) míg lg-t beviszed a váci útra és nagyon korrekt szervíz. És lehet az lg-t szolgáltatónál kapni részletre is!(nagyon sokaknál fontos tényező)Ráadásul az android fejlesztése is a kevesebb ramterhelés fele megy, ok a gyártók még mindég tele tudják rakni feleslegesen....
-
DS39
nagyúr
válasz
janeszgol #12 üzenetére
amúgy ezt sokszor látom írva, mint pozitívum hogy de legalább van LTE.
meg szabad kérdezni, hogy de minek?
vesz vki egy 20-25k-s belépő szintű telefont, mennyire reális élethelyzet, hogy havi 1000-1500 Ft-ot fog elkölteni mobilnetre? ha meg előfizetéshez kapná ezt a telót és abban van 100-200 MB net havonta, LTE sebességgel meddig is lehet ezt elnetezni? 1-2 óra? ha odafigyelsz talán 1 nap.
szóval mire is kell az LTE egy ilyen telefonba? mert ugye BESZÉLNI max 3G-n lehet.
a 4G az adatkommunikációra van. -
dutrás
őstag
válasz
Remekelek28 #11 üzenetére
Ja! 4.5 colon meg android 4.4 el.
A nougat alapból megeszi majd a ram háromnegyedét. -
DS39
nagyúr
válasz
Remekelek28 #11 üzenetére
de azon nem Nougat van. a legújabb android lehet önmagában megeszik 1 gigát, egy gingerbreades telón elég lehet az 1 giga böngészni is.
janeszgol: ma már egy mobil weboldal tele van reklámmal, giffel, beágyazott videóval, ehhez kell proci és elegendő ram is.
a Google nagy hibája hogy 2017-ben még mindig nem húzott egy gyártóknak szánt kötelező hardveres minimumot.
mindenesetre bármennyire optimalizálják jól ezt a gyenge hardveren futó szoftvert, egy hasonló árú kínai teló körbehugyozza. és még lehet minőségibb is lesz. az hogy nincs benne közelségérzékelő, nem is értem, ilyen alap dolgot kihagyni egy okostelefonból.
-
janeszgol
félisten
A K az belépő szint. Nem értem, mi nem tetszik DS39-nek pl a K3 2017-en. IPS, 4.5 col, arra ez a felbontás oké. S210, ennek nem örülök annyira, lehetne S410 vagy MT6735, mint a K4-ben. 1/8, azaz a 4 gigás telefonoktól az LG esetében elbúcsúzhatunk. Ja és LTE, Marsikával. Mi kell még?
Remekelek28, szerintem is van az a használati mód, ahova elég az 1 giga ram. (Sms, hívás, net, ebook, fotózás, kisebb játékok.)
-
Remekelek28
őstag
Itt van mellettem egy lg l70 mindenre jó. Nem rekordbajnok,de akár a teljes weblapos port .hu t is betölti. Akinek 20 ezernél nincs több pénze rá annak jó. És el lehet vele lenni. Kb fél éve volt utoljára ujrainditva,a felkiáltójel ott lóg mindig,h a memoria megtelt. De igy is teszi a dolgát.
Szerintem kevered a kinai gagyifonokkal. -
Ricardo
titán
Nem értem a K széria lényegét. Kik tartoznak a célcsoportba? Mi ezekkel a telefonokkal a szándéka a gyártónak? Komolyan azt hiszik, hogy ezek népszerűek lesznek?
-
DS39
nagyúr
-
Zsoltinho24
tag
Nekem a flex szèria hiànyzik.
-
Reinkz
senior tag
ahol bemutatkozik majd az az LG G6, amelynél valószínűleg nem a modularitáson lesz a hangsúly, de a G5 legjobban sikerült részleteit megtartja.
Akkor majd talán G7-nél újra rájönnek hogy G4/V10 kéne a népnek.
-
Csapoati
nagyúr
Ritka gyenge egy széria ez, nem hiszem, hogy fordítana az LG pénzügyi helyzetén. A K3 és a K4 instant kuka, 2017-ben egész egyszerűen el kell felejteni az FWVGA felbontást, főleg 4,5 és 5 hüvelyken. A K8 egész jó... lehetne, ha nem 2100-as akksival vágnák agyon. A K10 félő, hogy drága lesz az MT6750 SoC-hoz képest. Ugyanez igaz a Stylus 3-ra, ott mondjuk az akksi már teljesen jó, de tartok tőle, hogy nem fogják olcsón adni. A formatervet meg nem értem, hátulról azt hittem, hogy a Redmi 3 Note-omat látom. Miért kell minden évben más formatervvel kijönni az LG-nek? Vagy ha nem nagyon akarnak változtatni, megmaradthattak volna a 2013-2014 körüli, szerintem tök jó dizájnnál (hátlapi gombok, stb.).
-
janeszgol
félisten
"... Ken viszont hangsúlyozta, hogy bár belépőszintű eszközökről van szó, az anyaghasználatra és az összeszerelés minőségére nagy hangsúlyt fektettek, a készülékek közelítenek a G-széria szintjéhez."
Jujj, ez táptalaj a fikához. A Stylus 3-at akarja az LG a középkategóriába tenni? Nem lesz kevés?
-
rdt89
addikt
Ez a Stylus 3 egész kellemes kinézetű. Szerintem vagy lehetett volan FHD-s vagy 5"-os a HD-hoz, de ha jó árazása lesz ez is elnézhető simán neki. Akkumulátor terén valahogy ne makarnak a 3000 és akörüli érétktől elszakadni, valamiért nagyon belerögzült a LG-be ez a telep és +/- 10%-os variációi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A K3, a K4, a K8 és a K10 mellett a Stylus 3-mat is meg lehetett nyomkodni Las Vegasban.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest