Hirdetés

2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Oppenheimer


Oppenheimer
(PH! kedvence)

Lesz még ebből a Nokiából valami ha így folytatják! A WP8-asaik ütni fognak!

Magic: http://youtu.be/awyDAekUc_8

(#2) Plazmacucci válasza Oppenheimer (#1) üzenetére


Plazmacucci
(PH! nagyúr)

+1

Meg ha a WP8 frissítést kiszórják a mostani Lumikra!

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#3) ronaldo válasza Plazmacucci (#2) üzenetére


ronaldo
(őstag)

Ajánlom nekik :D

(#4) Jadro válasza Oppenheimer (#1) üzenetére


Jadro
(PH! kedvence)

Rájuk férne és nekünk felhasználóknak is jó lenne. Mondjuk ez a csempében navigálás kicsit viccesen hangzik, de felületes információnak persze elég lehet. :)

Samsung Galaxy S10 black

(#5) marcok81


marcok81
(újonc)

Én is nagyon remélem, hogy lesz a Nokiá-ból még valami. A barátnőm most cserélte le a Galaxy Mini-jét egy 710-es Lumiá-ra. Hááát...ég és föld a különbség. Persze a hardver jóval komolyabb, a 7.5-ös Mango nagyon sokat dob rajta, és szerintem az egyik legegyszerűbb és "legfelhasználóbarátabb" felület, amivel találkoztam. Android után pedig külön felüdülés volt számomra is! Jahh, és nem akad, soha... Hamarosan én is leváltom a Galaxy ACE-emet egy 800-asra. Bízom abban, hogy a WP8-as rá fog menni majd ezekre, mert akkor szerintem nagyot kaszálhatnak vele, másrészt pedig a felhasználók is maximálisan ki lesznek szolgálva. A navit pedig csak tessék fejleszteni, így tovább!

[ Szerkesztve ]

(#6) Lars válasza marcok81 (#5) üzenetére


Lars
(őstag)

Remélem én is, hogy marad az irány, csak picit felgyorul a dolog. Egyébként kb 1 hónapja váltottam ACE-ról Lumia 710-re. Hasonló a véleményem, mint neked. Szerintem nem bánod meg a 800-ast sem. ACE-tulajdonosok szépen egyedül lettek hagyva a 2.2-es androidjukkal. Semmi fejlesztés, lehet buherálni. Ez meg működik. És sosem akad.

(#7) Gylard


Gylard
(újonc)

Én android párti vagyok... szerintem a NOKIA ott rontotta el, és került ki a komoly nyereséget hozó piacok közül h ő azt mondta hogy neki nem kell droid... és én megmaradok "különcnek"... eddig ez bevált a Nokiának... de ezzel most sokat buktak...

Nekem bolt már a kezembe lumia... több is... a sebesség tényleg jó... sőt... de ami kiábránditó hogy annyira "megunható" a kezelőfelület amennyire csak lehetséges... a droid ebből a szempontból sokkal "felhasználóbarátabb". Aki egyszer látott egy Windows-os mobilt, látta az összeset... és ez így is van... de na felejtsük el hogy ezért penge sebességet kapunk... ez a kompromisszum...

Az S II Galaxymat semmi pénzért nem adnám egy ilyenért... de ez szubjektív... :) kinek mi a fontos...

Ami vizsont igaz h a nokia Maps ritka jól teljesít... a régi sem volt rossz, kíváncsi vagyok a fejlesztés mit tud majd...

[ Szerkesztve ]

(#8) Maateeo válasza Gylard (#7) üzenetére


Maateeo
(fanatikus tag)

Kinek mi a felhasználóbarát.. keresgélni egy ikont a sok színes között, vagy tudni hol a csempe és rögtön megtalálni? Próbálj meg meggyözni, hogy az elöbbi egyszerübb..

Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!

(#9) Jadro válasza Maateeo (#8) üzenetére


Jadro
(PH! kedvence)

Miért kellene keresgélni a sok színes ikon között? A csempe tulajdonképpen egy widget a főképernyőn. Ez androidon is ugyanígy kitehető, sőt akár csempe is lehet az az ikon. Kinek mi tetszik. A főképernyőn nincs kint az összes program, az egy másik rendszer, de ott is lehet csoportosítani.

Amiről Te beszélsz, az az alkalmazás lista. Sok színes ikon rendezve valami szerint, de akár csoportosíthatod, ami nem kell elrejtheted, sőt launchertől függően különb fülön láthatod ami fut vagy akár azt amiket utoljára használtál. Ez sem macerásabb mint a csempézés.

Samsung Galaxy S10 black

(#10) egykori


egykori
(őstag)

Hadd kérdezzem meg, hogy ezek az új Nokia GPS-es fejlesztések - gondolok az Offline lehetőségre is - lehetővé teszik a navigációs kütyü kiváltását itthon és az európai országokban?

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.