Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
De gondolom ha már Bluetooth akkor használható lesz minden Bluetooth kompatibilis eszközzel, vagy ha nem akkor nagyon hülyék, hogy nem nevezték el máshogy, lesz még itt kavarodás rendesen. Képzeldd el, hogy elolvastam figyelmesen, de továbbra is tartom az előző véleményem!
-
n6230i
tag
Egérnél díjaznám, ha csak évente kellene elemet cserélni
-
8nemesis8
veterán
Hát nem tudom mobilokba nem túl sok mindenre lehetne használni. Hatalmas üzemidőt kapunk ,de cserébe ne nagyon használjuk
Hát nem tudom...
-
Laci.M
senior tag
Ez a fejlesztési sebesség ugye nem csak nekem tűnik nagyon nyögvenyelősnek? Pedig lenne még mit fejleszteni rajta.
-
-
Integra
titán
még 3.0-t se láttam soha..
-
GALARDO
addikt
Már várom!
-
Begi
senior tag
Hát nem tudom... Néhány byte?
Oké hogy jól lehet kódolni dolgokat, de a jövőben szerintem néhány byte nem sok mindenre lesz elég...Egy elirás: 1 megabit (128 bkyte)
-
vsgaborr11
tag
Ennek a szabványnak mobileszközökben nem lesz sok esélye - már ha használni fogja. Természetesen az egér gyártók befogják vetni,meg az iparban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 Plus 3. Gen Kijelző Új
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest