- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Gear S3 - második kör
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
Hoppá, meglepetés. Nagyon vártuk!
-
daninet
veterán
A céglogó ízléses elhelyezése szvsz még mindig nem az erősségük.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
kolosanyi
veterán
Hát nem tudom. Nem rossz, nem rossz, de kicsit sokallom az árat. Talán esik valamennyit és akkor nem lesz rossz vétel, de azért ez így sovány.
-
sasa134
addikt
60k az emag-nàl
Avanti Roma
-
kbyte1024
veterán
Hát Heloka a Z30-ban van rádió!! Még ilyet....jaja 60 ropiért van az kezdetnek nem rossz. A portfólió meg valóban lehetne nagyobb.Ezt már kifejtettem régebben is.
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
ctvagyok
őstag
A készülék szélességébe becsúszott egy hiba .72,8 helyett 172,8 van a cikkben.
Amúgy ára egész korrekt ahoz képest hogy BB. Lehet mégsem mennek csődbe?
Kamera kicsit gáz , de amúgy nagyon renben van, főleg 60k pénzért.
Esetleg egy HD kijelző még belefért volna.[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
Az a gumírozott hátlap jó lenne a Z30-ra is...
-
margithid
veterán
Olvasgatva a tesztet, nem bántam meg, hogy Q5-öt választottam és nem ezt.
Azért az érdekes, hogy ugyanez a processzor dolgozik a Q5/Q10 párosban is és ott szerintem teljesen jó a sebesség.[ Szerkesztve ]
-
Lambach
tag
"Az androidos olvasók most valószínűleg a szívükhöz kaptak"
És ténylegNow its too late/I bite I suck I empty you/Theres no escape/You have to follow me into/Into the empire of the vampire/Where dreams turn into fright/Into a land called transsylvania/Where life begins at night
-
GeryFlash
veterán
Hosszú idő után az első tisztességes ajánlat (mármint nem a BBtől, úgy az elmúlt hónapok mobilfelhozatalaiból is kvázi).
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
sasa134
addikt
Továbbra sem értem, miért kevés, ha egy gyártó másfél év alatt kihoz 6 különböző telefont: Q5, Q10, Z10, Z30, Z3, Passport. És egy hónap múlva itt a Classic. Ez miért kevés?
Amúgy kár, hogy a Z3 nem kapta meg a Z10/Z30 kameràjàt. Ázsiában jobb áron van, mire bejut az Eu-ba ennyi a vége sajna.
Avanti Roma
-
kolosanyi
veterán
Igen, olyan félfinom, mint a krumplileves.
(#5) Steve1207
Nekem tetszik, mert a valóban fontos dolgokban (hangminőség, üzenetkezelés, üzemidő) igen jó, viszont egy picivel jobbnak kellene lennie multimédiában, hogy ajánlott modell legyen. Ugyanez a felbontás mondjuk 4,5 hüvelyken és a mostanában divatos 13 megapixeles - egyébként egész vállalható - Sony kameramodul nem hiszem, hogy nagyon megdobta volna az árat, de mennyivel jobb lenne már.(#6) sasa134
Hoppácska, kezd érdekelni. -
stamas80
tag
"140 x 172,8 x 9,3 mm" Na ezt hogy rakjam zsebre?
-
Csapoati
nagyúr
60-70-ert szerintem kimondottan jo alternativa azoknak, akik nem szeretik a WP-t es/vagy az Androidot.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
kbyte1024
veterán
válasz Praetorianus #18 üzenetére
Ne rontsd itt a levegőt nem kicsi az biztos
-
Pearce
aktív tag
A kamera elég nagy negatívum illetve az egyszeri megröccenések is érdekesek. Az üzemidő viszont kellemes meglepetés.
-
batai15
félisten
Sajnálom sok dologban elég gyér lett.
-
hemaka
nagyúr
Az uzemido peldas, de a sebessege es foleg a kameraja miatt nem kellene.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
oszi666
őstag
öt col.... pedig nagyon felkaptam a fejem, régóta kacérkodok egy Blackberry-vel. A Z10 is meg a Q10 is nagyon bejön, remélem fennmaradnak amíg eljön számomra a váltás ideje
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
consono
nagyúr
Nekem bejön a Z3, egyedül a mérete az, ami egy kicsit aggaszt...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Csapoati
nagyúr
válasz dreamdancer #22 üzenetére
Hát igen, viszont az meg már kifutó készülék, nem? Aki BB-t akar kb. ennyiért, annak már csak a Z3 marad újonnan, hiába jobb a Z10. Ja meg a nagyobb kijelző is vonzó lehet sokaknak, még ha a Z10-é jobb felbontású is.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
consono
nagyúr
válasz littlelion21 #26 üzenetére
Szerintem igen, miért ne lenne? Nagyon viszket az ujjam, de előbb el kellene boltolni a Q5-öt...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Crafter32
őstag
Nah igen, házon belül ott a Z10. Lehet már nincs hivatalosan, de biztos találni még.
Már most van 60-ert, mint ahogy írtátok, akkor fél év múlva egy jó ajánlat lehet bárkinek.
Én azért maradok Qwerty párti, mégha jóval drágábbak is.Egyébként tetszik a cikk. Szerintem még a kemény mag sem szólhat semmit. A bevezető kimondottan jó. Élvezem az olvasást. Jöhet a Passport teszt!
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Minden telefon tesztnél, ahol van rádió óda írjátok, hogy az csak fülessel működik. Most kérdezem én, hogy van olyan telefon aminél anélkül is megy?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Schmidi
tag
Esélyes volt nálam ez a telefon, de türelmetlen voltam és hónapokkal ezelőtt vettem inkább egy Nokiát. A teszt alapján sem érzem úgy, hogy rosszul döntöttem volna.
Szerintem is kevés a BB készülék. Nem a Samsung útját kéne követni, de évente 4-5 készülék a különböző kategóriákban nem lenne rossz. -
legiaap
félisten
válasz littlelion21 #31 üzenetére
És most komolyan egy őskövület miatt kell kiírni minden alkalommal...
Nyugodtan el lehetne hagyni a megemlítését.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Gusztáv
addikt
A Z10 tényleg egy nagyon erős ajánlat volt, kár hogy már nem gyártják. Nem rossz ez a telefon, cégesnek tényleg bőven megfelelő, csak nem tudom ma meg lehet e élni csak a céges vásárlókból.
Laci
-
ripla
addikt
75k-ért vettem márciusban a z10-emet, a legutóbbi árakat nézve már majdnem egy húszassal olcsóbb lett.
illetve minden negatív hozzáállás nélkül mondhatom, hogy felüdülés volt az android, és az iphone után.
elsősorban azért mert veszett gyors, és nem akad meg akkor sem, amikor a háttérben megy egy youtube videó, miközben épp felváltva nézem a twittert, a blackberry messengert, és közben képeket töltök fel a netre.
másodsorban meg azért, mert tud futtatni androidos *.apk fájlokat, úgyhogy annyira nem egy elveszett mobil ez.
valószínű a következő telefonom is blackberry lesz, de egyelőre még tökéletesen elvagyok a z10-el.
ráadásul hamarosan jön a 10.3-as frissítés, színes ledekkel a különböző alkalmazásokhoz, iphone5-höz hasonló lassított videó szerkesztés funkciókkal, bug javításokkal, optimalizáltabb oprendszerrel. szóval... nekem nagyon megérte.[ Szerkesztve ]
-
pengwin
addikt
Mert a
7060 ezres androidos kategóriában annyira jellemző a HD? Ja, hogy nem...
Az 1GB RAM-os, Snapdragon 400-as telefonok (L90, G2 mini, M2, Ace 3-4, Idol 2 mini S, Ascend G6) mind-mind qHD (vagy kisebb) felbontással jöttek ki. Ezen az árszinten csak a Moto G 2014 és az Idol 2S nyújt magasabb felbontást 5"-ig.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
macskea
őstag
Rendre megemlítésre kerül, hogy a Z30-ban nincs sem FM rádió sem Miracast támogatás. Nos ez nem igaz, kérlek benneteket javítsátok! Köszönöm!
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
gabor72
aktív tag
Sok külföldi teszt és video végigböngészése után vettem egy ilyet.
Volt már Z10-em, Q5-öm és Q10-em is, de amiben sokkal jobban szeretem a Z3-at az a méret. Nem veszik el a kezemben, számomra ez a rendes méretű a kijelző, kényelmesen tudok rajta írni mert kellően széles.
A Z10-et rommá alázza akksiidőben, az nálam délután kettőre lemerült, ebben még este 10-kor 20-30 százalék van.
Amire használom: Gmail, Exchange, BBM, Whatsapp, telefonálás, és ezekre tökéletes. Minden másra ott van nálam a Galaxy S5, ami tényleg egy másik galaxis minden szempontból, viszont az üzenetkezelés sokkal jobban megoldott a Z-n.
Ez egy nagyon jó célszerszám, HUB forever. -
macskea
őstag
válasz kbyte1024 #47 üzenetére
Q5-ben meg nem. Ez nem lehet az oka. Amit még el tudok képzelni, az a három napos üzemelő, amennyit a Q5 szerintem még a hálózatról lekapcsolodva sem tudna elérni, de a kettőhöz is hétvégének kell lennie. Lehet a fogyasztás csökkentés oltárán áldoztak be némi erőtartalékot. Nyilván döccen, ha már leírták, de hogy ez nem az S400-on múlik, az is biztos.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
margithid
veterán
válasz kbyte1024 #47 üzenetére
Szerintem nem, Q5ben is hasonló proci van és nem akad meg. Sőt, a classicban is valami hasonló lesz ha jól tudom!
macskea
Q5 nálam 3 napot megy, pedig netezek, zenét hallgatok rajta.
Szerintem meg pont a Q5 bírja tovább mint a Z3. Képpontok száma megegyezik, de míg ez 3.1" az 5".
Ahogy hallom Z10 üzemideje a gyenge, de Q10/Q5 üzemideje átlagosnál jobb.
Arról ne is beszéljünk, hogy Q5ben van NFC és LTE, Z3ban ezek sincsenek. Igaz ez feljebb pozicionált eszköz volt mikor megjelent, 100k körül is volt az ára ha jól tudom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA V
- Witcher topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Formula-1
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- APPLE Iphone SE 3 (2022) 128gb KÉK akku 83%
- APPLE Iphone SE 2 (2020) 64gb SZÜRKE akku 81%,84%,85%
- APPLE Iphone 12 64gb FEKETE akku: 86%
- BONTATLAN Új Iphone 12 64-128GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL ÁTVEHETŐ.
- Apple iPhone 15 Pro 1TB - Makulátlan, Apple grancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest