- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dreamdancer #39 üzenetére
Hipólotyó 5.0-nak kell is az erőforrás. Sokat pörögtök az erőforrás témán, de ezen itt nem kell. Saját köreiben igen igen jól megy. Droidéknál kell millió ram meg CPU mert laggol valami. Jah meg képstabis előlapi kapcsi a szelfi picsáknak. Ezt mindig le akartam már írni most le fogom: Bnőm se véletlen maradt ennél a vonalnál, mérnökként kell valami rendes "telefon".
Megakadt a fülem azon amikor mindegy ki, de megkérdezte, hogy ugye jó az előlapi kamera? Szelfihez kell a jó minőség miatt.
Tomi_Ohl! Droidos tumblr érdekes módon 1:1 képarányba menti az ottani cuccokat.
Kicsit azért tartok attól, hogy bedől a cég és ismét választani kell, de egyik sem tetszik. Driod volt nálam sajnos kellett vele foglalkozni, wp-m volt, nem bírtam eladtam. IOS még olyan sokat nem pörgött a kezemben, de nem vonz, hogy elmenjek kipróbálni. Passportnál vonzott annyira, hogy elmásztam tesztelni.
-
oszi666
őstag
válasz
dreamdancer #39 üzenetére
Ezt sose értettem, hogy nincs pénz dizájnra. Hát ha felmegyek guglira (vagy bingre, ha tréfás kedvemben vagyok) és rákeresek, annyit noname dizájner jobbnál jobb formaterveit okádja elém, hogy végig se tudom nézni. Ennyire nehéz egy szép készülékházat megtervezni? Ennek a hátlapja olyan bűn ronda, hogy csak szántszándékkal lehet ilyen ocsmányra tervezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest