- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercel
senior tag
Nekem ma volt szerencsém a BlackBerry Classic-hoz, és ugyan azt tudom mondani -kell!
Egy jobb procit én se bánnék, de nem a kakaó hiányzik a Z10-nél sem számomra hanem a jobb energiafelhasználás. A Z10 Óta nem éreztem ezt, úgyhogy második telefonként ez lesz az iphone utódja. A Z10 nálam nagyon bevált, részemről amíg nem lesz utódja addig használom.. -
papatyitibor
csendes tag
Igen. A classic már hasonlít azokhoz a régi Blackberry telefonokhoz, melyek már messziről eleganciát sugalltak. (Ez pedig a legtöbb embert vonzza) A Classic annyira mondjuk nem izgat, mivel a Z10 után kicsinyellném valószínűleg a kijelzőjét, de ki tudja? Lehet, hogyha a kezembe fogom, akkor megváltozik a véleményem. Sógorom 9900-asát is ha megtapogatom elégedett vagyok, de már arra nem lépnék "vissza". Talán a Classic engem is elcsábítana, de ezt tényleg a Passportra tartogatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest