- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
Külalakra nekem a Q10 nagyon tetszik, és azt írják, festett fémkeretet és üveget használtak. Méretben, és súlyban is nagyobb a Bold-nál, ahogy szeretném. Egyedül a hátlap nem tetszik. Azt írják carbon mintás műanyag. Igaz nem zsírosodik annyira. Ami még fájó pont az OMAP4 45nm-el. Igaz a 4470-est (kihajtva 1.8MHz) notebookokban is használják, és az integrált PoverVR 545? erős pozitívum. Kezeli a kb.2000X1000 felbontást. Kíváncsi lennék a DAC-jára. Hasonló OMAP volt az N900-ban elsöprő gyors basszussal. A 9900-nak is nagyon szép meleg hangja van sokkal jobb térleképzéssel, mint az iPhone-é. Szintén elképesztő a 2GB RAM ami párhuzamos műveletek futtatására képes.
A billentyűs modell új felhasználókat is bevonz, nem csak a régieket tartja meg. Soha nem érdekelt a Berry, ennek ellenére volt pár QWERTY-s telefonom. Fujitus-Siemens, Palm, Assus525. Ha mégsem adnák ki a Q10-et, ráfanyalodnék a Z10-re mert nagy potenciált látok a QNX-ben, feltéve ha a BB is foglalkozni fog vele, és nem támaszkodik teljes egészébe az Androidra. Itt a platform kibővítéséről is beszélek. A Ford már biztos licencelni fogja, Merci F1 reklámozza, itt meg egy Bentlyben fut. -
lezerpiramis
őstag
Hát ez nekem nem tiszta teljesen... A BIS fiókon belül be lehet állítani Gmail-cím esetén a kontakt- és naptárszinkronizációt (natív, nem külön app), és ez szerintem csak akkor megy, ha van BIS-ed.
A Google Sync és Google Mail alkalmazás más tészta, ezek mentek normál mobilnettel is, de ezeket már tudtomml lelőtte a Google.
-
zord01
senior tag
Nem tom, csak kérdezem, hogy a BIS nem tud titkosítást?
Azt pl máshol nem kapod meg.Amúgy meg azt tudom, hogy a BIS meg a BES nem ugyan az, azt is, hogy a BES (Enterpise) üzleti cucc. Tudom, hogy nem sok közük van egymáshoz, de a kommentemet arra értettem, hogy BIS egyes szolgáltatásai elcsoroghatnak a BES szerverek szabad kapacitásán. Talán. Vagy nem. Meglátjuk.
-
Praetorianus
aktív tag
Nem tudom miért fáj neked az a bis, ami valahol (T) már 690 Ft-ért fél giga adatforgalmat ad. Te az a fajta hardcore user lehetsz, aki villog a méregdrágán vett csodatelefonjával, de ha út közben jut eszébe megnézni a mailjeit, akkor esélytelen, mert sajnos a falu főutcáján nincs wifi... Az adattömörítés, a Protect, a csatolmányok előnézete, az összes RIM-es program, mind-mind csak bis-sel működik. Amikor a 3 napos szerverhiba volt a RIM-nél, akkor majdnem kardba dőltem, mert szinte semmit sem tudtam kezdeni a telefonnal bis híjján. Szóval ha valaki annyira fillérb@szó, hogy sajnáljon párszáz Ft-ot egy szolgáltatásra, az ne vegyen okostelefont. Ajánlom a Nokia C100-ast, épp olcsó a Tesco-ban...
-
SÖ
addikt
Minden nev a piacon komoly technikai hatteret uzemeltet. Apple server park. ITunes okoszisztema - synk, backup, ota frissitesek, zene film alkalnazas uzleti kapcsolasa. Mid ezt egy alkalmazason belul es gyorsan jol mukodik. A frissitett world nagy rossz rendszer a mostani formajaban - budos es a felepitese sem optimalis. Probalok nem elfogult lenni. A 70k appot en sem talalom. Amiket igen azok ios minoseguek. En a q10-et varom de ha addig megszelloztetik a tobbi modellt meg valtozhat. Szeptemberben jottek az elso bb10-es videok. Akkor megmondtem hogy siker lesz, es annyira megtetszett a bb10 hogy beleugrottam egy 9900-ba mert nem tudtam kivarni.
.Ost akkor kovetik el a legnagyonn hibat ha hatradolnek. Rettento sok munka all elottuk hogy felzarkozzanak. Egy itunszhoz hasonlo univerzalis bolt amit el is kezdtek, joval surubb frissitesek, vagyis suport minden terem. A bes-re meg lehet tamaszkodni a vallalati szferaban ha vissza akarjak szerezni amit a WP/droid elszipkazot jogosan. Mert az idaig mukodo OS7 katasztrofalisan elavult. Ios-rol jottem ezert annyira szembetuno. .ar szeptemberben meg mondtam hogy 5 even belul piacvezetok egyike lehet a bb ha most nem dolnek hatra.Laserpira$i
Azt meg is hogy? Egyes tipusoknal fizess masnal nem? Ez kb olyan jogtalan mint az Apple JB elleni pere ahol a birosag kimondta hogy a felhesznalonak joga kihasznalni a telefon tudasat.
-
zord01
senior tag
Nagyon nem vagyok szakértő, és most csak spekulálni fogok, lehet, hogy teljesen hibásan.
De mivel a Google is hatalmas infrastruktúrát tart fent, nem tartom lehetetlennek, hogy a BIS ingyenes lesz. (Vagy legalábbis egyes részei). A google esetén a reklámokkal fedezik magukat, a BIS árát beépíthetik a BES-be. Úgy értem a BES infrastruktúrát túlméretezik, és a szabadon maradt kapacitást használná a BIS.De ez csak egy vad spekuláció. Lehet minden teljesen másként lesz. Meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest