- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagy akkumulátorral és Zeiss teleobjektívvel készül a Vivo X300e
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- A Samsung megszólalt a Galaxy S26 Ultra vörös kijelzős hibájáról, jön a javítás
- iPhone topik
- Hivatalos: feladja a OnePlus Európában és Észak-Amerikában
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Az EU finomít, nem mindenben lesz kötelező a cserélhető akku
- Nő az eSIM-ek iránti igény
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
GaborKt
csendes tag
-
GaborKt
csendes tag
2,5 éve van már meg egy aksi cserén már túl van. Továbbra is szépen teljesit főleg a Warzone alatt. Azért a hozzá való hütés is felvan rakva pluszba, és vigyázva van a telóra. Eddig nem okozott csalódást.
-
Occon adom
aktív tag
BsMacro zöld ikon jelent meg a kijelző tetején, nem tűnik el, uninstallni sem llehet, nem értem miért.
-
Occon adom
aktív tag
Többszörös megkeresés után a support volt kegyes a tavaly 06.hó frissítést számomra elérhetővé tenni, érthetetlen okokból a BS5, ami majd ugyanaz mint az enyém annak a szoftverét nem. Illetve a Google frissítésekből kaptam végre párat, nagyon fura ez így!
-
Occon adom
aktív tag
Sziasztok. Mennyire éri meg egy ilyen telefon? A Pro verzió most 190.000, egy kb. 20.000 értékű fülhallgatóval, amit ingyen adnak. Nfc működik? Frissítések jönnek? Terméktámogatás?
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok. Mennyire éri meg egy ilyen telefon? A Pro verzió most 190.000, egy kb. 20.000 értékű fülhallgatóval, amit ingyen adnak. Nfc működik? Frissítések jönnek? Terméktámogatás?
-
rozsomak123
csendes tag
Ilyen töltéssel non-stop játék időt lehet elérni, "veszélyes" a pihenésre nézve

-
Occon adom
aktív tag
Többször nyomtam rá frissítésre a biztonságira, de semmi... fura, 1 hónapja vettem..
A Black Shark 2-re tavaly szeptemberre ígérték az Android 11-t, jelenleg se jött meg, a 10-l fut,
Joyui 11.21.11.05, biztonsági frissitése 2021.09.01-s.
Google play frissítés 2022.jan.01. -
fabokf
tag
Jelenleg sincs frissités a Black shark 4-hez, a Joyui 12.5.21.04.14 van rajta,
Biztonsági frissités !! 2021..03.01. !! Nem is foglalkozik vele a gyártó, szerintem.Ez fura...az enyémen is Joyui 12.5 van fenn de az 2021.08.27es dátumú, és az utolsó biztonsági frissítése is tavaly július elseji...azért a négyre ennél többnek kellene jönnie...mondjuk a szoftverfrissítés se nekik, se a Nubiának nem az erőssége, soha nem is volt az
-
Occon adom
aktív tag
Kíváncsi vagyok hogy jött be, az aksija jobbnak tűnik az 2-től bár nagyobb a kijelzője is.
Gondolkodtam 2-n az aksicserén, de eléggé macerás illetve a vízállóságnak annyi, ha cserélném. Márkaszervizbe aksi nincs, de 5eftba kicserélik a szakemberek ha hozok újat, Aliaxpessen láttam gyárit. [link]Jelenleg sincs frissités a Black shark 4-hez, a Joyui 12.5.21.04.14 van rajta,
Biztonsági frissités !! 2021..03.01. !! Nem is foglalkozik vele a gyártó, szerintem. -
Occon adom
aktív tag
Igen tudom...minimális előrelèpés de a cégem lusta volt egész héten kiadni a munkáltatóimat, így a részletre vásárlás ugrott
amúgy jól néz ki, csak a 10es Android felületét kell majd megszoknom...de holnap úgyis átbuherálom, miután mindent átpakoltam rá, amit kellett. Azt meg majd meglátom, mi lesz az utódja a jövőben...ki tudja, lehet addigra emberi ára lesz a ROG Phone szériának is 
Kíváncsi vagyok hogy jött be, az aksija jobbnak tűnik az 2-től bár nagyobb a kijelzője is.
Gondolkodtam 2-n az aksicserén, de eléggé macerás illetve a vízállóságnak annyi, ha cserélném. Márkaszervizbe aksi nincs, de 5eftba kicserélik a szakemberek ha hozok újat, Aliaxpessen láttam gyárit. [link] -
fabokf
tag
Gratula, ha sikerül, de igazán az is a 870-s szintű proci [link] a 870 a tuningoltabb kiadás. (Snapdragon 865). A beígért frissítéseket se a BS2 Se a BS4 nem kapta meg, a Black Shark 4 a tavaly márciusi szoftverrel megy manapság is a biztonsági szintje is régi, és ahogy a külalakján is látszik csak a neve hasonlít az első és második kiadásra, gyakorlatilag a 10mm-s telefonvastagság is durva manapság. Szerény véleményem szerint leállítják ezt a szériát, nagy változás nincs bennük a SM8450 samsung gyártásban melegedni is fog, amellett elvileg a számokban emelkedett a teljesítménye...
Igen tudom...minimális előrelèpés de a cégem lusta volt egész héten kiadni a munkáltatóimat, így a részletre vásárlás ugrott
amúgy jól néz ki, csak a 10es Android felületét kell majd megszoknom...de holnap úgyis átbuherálom, miután mindent átpakoltam rá, amit kellett. Azt meg majd meglátom, mi lesz az utódja a jövőben...ki tudja, lehet addigra emberi ára lesz a ROG Phone szériának is 
-
Occon adom
aktív tag
Megmondom az őszintét, a sima 4-es külleme nekem nagyon "semmilyen" lett...anno nekem külön bejött az extravagánsabb kinézete a korábbi modelleknek (ezértnis vettem a sima Black Shark helyett 2-es modellt 3 éve), de ez nálam nagyon beolvadt a tucattelefonok közé (szigorúan a külsejét nézve...a legszemetebb, hogy az egyetlen variánsa, amit kapásból megvennék bármennyiért, az a limitalt Gundam Edition, ami viszont csak Ázsiában honos
)
Ehhez képest a Pro mintha picivel jobban bejönne....de mindegy is, mert találtam egy global szoftveres Black Shark 3-at, és holnap megyek érte
remélhetőleg az 5 visszatér küllemben is a 2-3 vonalához és akkor 2-3 év múlva majd az váltja...ha nem, akkor így jártam
Gratula, ha sikerül, de igazán az is a 870-s szintű proci [link] a 870 a tuningoltabb kiadás. (Snapdragon 865). A beígért frissítéseket se a BS2 Se a BS4 nem kapta meg, a Black Shark 4 a tavaly márciusi szoftverrel megy manapság is a biztonsági szintje is régi, és ahogy a külalakján is látszik csak a neve hasonlít az első és második kiadásra, gyakorlatilag a 10mm-s telefonvastagság is durva manapság. Szerény véleményem szerint leállítják ezt a szériát, nagy változás nincs bennük a SM8450 samsung gyártásban melegedni is fog, amellett elvileg a számokban emelkedett a teljesítménye...
-
fabokf
tag
Szerintem a 870 cpu jobb a 888-nál. Gyorsabb és stabilabb a kapcsolati rendszere, nekem a Xiami Mi11i elég xarul működik, az egyszerű Pokemon Go-t nem tudja ikerben megjeleníteni, egy fos az a CPU. Szerintem az alap jobb.
Megmondom az őszintét, a sima 4-es külleme nekem nagyon "semmilyen" lett...anno nekem külön bejött az extravagánsabb kinézete a korábbi modelleknek (ezértnis vettem a sima Black Shark helyett 2-es modellt 3 éve), de ez nálam nagyon beolvadt a tucattelefonok közé (szigorúan a külsejét nézve...a legszemetebb, hogy az egyetlen variánsa, amit kapásból megvennék bármennyiért, az a limitalt Gundam Edition, ami viszont csak Ázsiában honos
)
Ehhez képest a Pro mintha picivel jobban bejönne....de mindegy is, mert találtam egy global szoftveres Black Shark 3-at, és holnap megyek érte
remélhetőleg az 5 visszatér küllemben is a 2-3 vonalához és akkor 2-3 év múlva majd az váltja...ha nem, akkor így jártam
-
Occon adom
aktív tag
Tud valaki arról, hogy vajon a mostani Pro verzió is elérhető lesz a hazai boltokban az előrendelősdi végeztével, ahogy a sima is? Lehet megpróbálnám kihozni részletre, ha ezt is értékesiteni kezdik és akkor addig megpróbálnám életben tartani a Black Shark 2-met...sajna hó végén nincs annyim, hogy elő tudjam rendelni.
(ha 1 héttel később történne, akkor esetleg menne
)Szerintem a 870 cpu jobb a 888-nál. Gyorsabb és stabilabb a kapcsolati rendszere, nekem a Xiami Mi11i elég xarul működik, az egyszerű Pokemon Go-t nem tudja ikerben megjeleníteni, egy fos az a CPU. Szerintem az alap jobb.
-
fabokf
tag
Tud valaki arról, hogy vajon a mostani Pro verzió is elérhető lesz a hazai boltokban az előrendelősdi végeztével, ahogy a sima is? Lehet megpróbálnám kihozni részletre, ha ezt is értékesiteni kezdik és akkor addig megpróbálnám életben tartani a Black Shark 2-met...sajna hó végén nincs annyim, hogy elő tudjam rendelni.
(ha 1 héttel később történne, akkor esetleg menne
) -
Occon adom
aktív tag
black shark 4 esetén lehet klónozni a pokemon go játékot?
Nagyon fontos lenne egy korrekt válasz, vásárlás előtt. -
haypro
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
-
pepe792
tag
Sziasztok, egy kis plusz információ, egyenlőre a Global verziónál nem elérhető az NFC, és csak Bluetooth 5.0 támogat a telefon. Álítólag augusztusban lesz hozzá frissítés, de ki tudja... Sajnos én megrendeltem, de hála, visszakaptam a pénzem. Csak az "apróbetűs" részt nem olvastam az Aliexpress honlapján. Csak azért írok hátha valakinek ugyan anyira fontos az NFC, mint nekem.
aliexpressről telefont?

-
bimbi10
csendes tag
Sziasztok, egy kis plusz információ, egyenlőre a Global verziónál nem elérhető az NFC, és csak Bluetooth 5.0 támogat a telefon. Álítólag augusztusban lesz hozzá frissítés, de ki tudja... Sajnos én megrendeltem, de hála, visszakaptam a pénzem. Csak az "apróbetűs" részt nem olvastam az Aliexpress honlapján. Csak azért írok hátha valakinek ugyan anyira fontos az NFC, mint nekem.
-
Schuler888
senior tag
Az azsiai alkatreszek hagyjan. De a VW csoport markai nagyon szeles skalan mozognak, ming a xiomije egy eleg keskenyen
Telefonokon belul, prestige-skalan, a VW csoportnak skodatol elkezdve egeszen a akar a bentleyig le van fedve a piac
-
bostone
addikt
Elcsavarodtunk a témától, erre utaltam a sorok között.
Sőt, nyomatékosítottam is az utolsó mondattal.
Azért köszönöm, hogy helyretettél.
Most már tudom, mit szabad és mit nem. -
hallerlaller
addikt
Xiaomi márkanév alatt ~100 vállalat termékei kaphatóak, lásd Mijia, Roidmi, Amazfit, Smartmi, Roborock, Yeelight stb. Ezeket a termékeket más vállalatok készítik a Xiaomival együttműködésben. Sokban résztulajdonos is a gyártó. Ilyen cég a BlackShark is.
A Xiaomi maga csak az okostelefonokat (Xiaomi Mi, Redmi és Poco márkák) tervezi és gyártja (gyártatja pl. a Foxcon-nal is, mint az Apple)
Xiaominak vannak gyáraik is, pár éve volt hír hogy Indiában nyitottak, ott gyártják a tv-ket is.
-
joey04
titán

-
haypro
senior tag
Szerencsére senki sem kötelez, hogy olvasd a topikot, sőt kommentelj. Most mondjam, hogy engem nem érdekel, hogy téged nem érdekel?
Bezár, továbbgörget, arébb kattint stb
-
bostone
addikt
Közben rájöttem, hogy engem nem érdekel milyen kapcsolatban áll a black shark a xiaomi-val.
Meg az sem, hogy melyik részlegen gyártják és ott mit gyártottak előtte, az előző műszakban az átállás előtt.
Az autóipar sem.
Sem Kennedy, sem Brezsnyev halála, mielőtt rá terelődik a szó.
-
haypro
senior tag
Az azsiai alkatreszek hagyjan. De a VW csoport markai nagyon szeles skalan mozognak, ming a xiomije egy eleg keskenyen
Mit értesz azalatt, hogy keskeny skálán mozognak?
TV-k, hűtők, telefonok, fogkefék, rollerek, törölközők, cipők, ruhák, zárak, nemsokára elektromos autók... Lassan nem tudunk olyan termékkategóriát mondani, amit ne kínálna a Xiaomi.
-
Schuler888
senior tag
-
bostone
addikt
Fuuu. Na ez nagyon rossz pelda..
az autos peldak amugyis ruhellni valok a telco uzletagban, mint sokszor bebiznyosodottNem volt szándékom senkinek a szívébe taposni.

Bár lassan az európai autók is tele ázsiai alkatrészekkel… -
Schuler888
senior tag
-
haypro
senior tag
Hát, nem tudom. Nehéz elhinni, hogy ha a hardver Xiaomi, a szoftver Xiaomi, maga a telefon mégsem Xiaomi
Xiaomi márkanév alatt ~100 vállalat termékei kaphatóak, lásd Mijia, Roidmi, Amazfit, Smartmi, Roborock, Yeelight stb. Ezeket a termékeket más vállalatok készítik a Xiaomival együttműködésben. Sokban résztulajdonos is a gyártó. Ilyen cég a BlackShark is.
A Xiaomi maga csak az okostelefonokat (Xiaomi Mi, Redmi és Poco márkák) tervezi és gyártja (gyártatja pl. a Foxcon-nal is, mint az Apple)
-
bostone
addikt
Hát, nem tudom. Nehéz elhinni, hogy ha a hardver Xiaomi, a szoftver Xiaomi, maga a telefon mégsem Xiaomi
Erre tényleg a Volkswagen csoport a jó megfelelő.
-
Donki Hóte
veterán
Sokan tévesen azt gondolják, hogy a Blackshark valójában a Xiaomi márkája, mint a Redmi vagy a Poco. Más a helyzet.
Nem a Xiaomi vállalat almárkája, hanem egy önálló jogi személy, másik vállalat. Eltérő gyártás, eltérő support, más garanciális háttér. Nem véletlenül nincs sehol Mi Store-ban sem.
A Xiaomi csupán egy (igen jelentős) befektető a 2017-es alapítású BlackShark mögött.
-
haypro
senior tag
A kolléga által linkelt cikk is bizonyítja, de tessék, egy hír, miszerint a Xiaomi befektetett a BlackShark-ba: Xiaomi Officially Confirms Investment in Black Shark Gaming Phone Company
Természetesen magas fokú az együttműködés a két vállalat között, a Blackshark nagyban függ a Xiaomitól, de ettől független két külön vállalat.
#50 Schuler888:
Az, hogy a GSMarena mit ír, semmit sem bizonyít. Bog is rosszul tudja, hiszen így érvelt:
,,...lett hazai forgalmazója a márkának, ami nem ugyanaz a cég, mint amelyik a Xiaomi többi termékét is kínálja, a kínai gyártó ugyanis igyekszik minél jobban elkülöníteni a gamer vonalat a portfólió zömétől"Nem azért más a hazai forgalmazója a BlackShark-nak, mert "jobban igyekszik elkülöníteni [a Xiaomi] a gamer vonalat", hanem mert egy másik vállalat terméke.
Ha egy Redmi Gaming telefonnak lenne globál változata, egészen biztosan lehetne kapni a Mi Store-okban. -
hallerlaller
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
Sokan tévesen azt gondolják, hogy a Blackshark valójában a Xiaomi márkája, mint a Redmi vagy a Poco. Más a helyzet.
Nem a Xiaomi vállalat almárkája, hanem egy önálló jogi személy, másik vállalat. Eltérő gyártás, eltérő support, más garanciális háttér. Nem véletlenül nincs sehol Mi Store-ban sem.
A Xiaomi csupán egy (igen jelentős) befektető a 2017-es alapítású BlackShark mögött.
Honnan ez az info ? :)
Csak mert az eddigi publikációk nem azt támasztják alá, amit írsz
-
Schuler888
senior tag
-
haypro
senior tag
Na jó, de a BlackShark4-et és a Redmi K40Gaming-et egymás melletti gépsoron csinálják Sencsenben

-
Donki Hóte
veterán
Na, ebben a kérdésben kellene tisztán látni.
Azt írták ebben a cikkben, hogy a kínai belpicos K40 Gamingen nem lesz GMS, a nemzetközi variánson lesz majd.
Csak azt nem tudja a cikkíró, hogy a K40 Gaming nemzetközi variánsa (POCO F3 GT talán
) eljut-e hozzánk. -
Kawauso
aktív tag
Egyébként ennek a BlackShark4 telefonnak mi értelme van, ha rövidesen jön a Redmi K40 Gaming telefon

Lehet összekeverem valamivel, de úgy emlékszem, hogy azon nem lesz GMS.
-
hallerlaller
addikt
Egyébként ennek a BlackShark4 telefonnak mi értelme van, ha rövidesen jön a Redmi K40 Gaming telefon

Hát gondolom különböző piacok, én is inkább azt venném, nekem elég lenne az is kedvezőbb ár mellett.
-
bostone
addikt
Na jó, de a BlackShark4-et és a Redmi K40Gaming-et egymás melletti gépsoron csinálják Sencsenben

Ott is kell a rizsa.
Eltér egymástól a két készülék.
-
pepe792
tag
Csalódás, hogy valamire rámondják, hogy gamer telefon, és akkor az az...
-
Graphics
Jómunkásember

Vagy nem ...
-
Donki Hóte
veterán
-
bostone
addikt
-
Graphics
Jómunkásember

Skoda Fabianak mi értelem a Polo meg az Ibiza mellett ?
-
hardver1985
tag
Hogy legyen több vetélük.
-
Donki Hóte
veterán

-
Donki Hóte
veterán
Ráadásul a szenzor is egy dolog, de a lencsét azt nem a Sony adja hozzá, hanem a gyártón múlik.
Igen, egy kamera képességei legalább 30-40 %-ban az elé rakott lencserendszeren múlnak.
Csakhogy ránézésre sokkal komolyabb lencsék vannak az F3-ban a szenzor előtt, de valószínűleg csak ránézésre, mert ha valóban jobb lenne a lencse az F3-ban, akkor az készítene jobb képet
Mindenesetre roszabb kamera ide, vagy oda, sokkal esztétikusabb a POCO F3 kameraszigete
-
Graphics
Jómunkásember
Az ilyen lyukak és társaik nálam alapból megbocsáthatatlanok.
Plusz a nagyon lekerekített kijelzők is.
Ez a Xiaomi meg olyan semmilyen lett. 100x az ASUS gémer fónja, mint ez, ha ilyet akarnék venni.Abban legalább beépítve benne van a félbehajtás lehetősége is.. Tök buli

Jobb az egyszerűbb, mint a csilivili szerintem, de hát van, aki az RGB-re gerjed jobban.
-
SkyLine3000
addikt
" ... az a kameralyuk itt különösen megbocsáthatatlan ... "
Hol megbocsátható a kameralyuk?
Ja, hogy a mára kvázi ipari szabvánnyá vált "lyuk, sziget v. könnycsepp" egy gamer mobilnál elfogadhatatlan? Én erre kicsi rosszindulatúan azt mondanám, hogy nesze neked (nem konkrétan neked, joelke HU)! A gyártók ugyanis azt látják, hogy minden a legnagyobb rendben ezekkel a randa megoldásokkal, mert a piac, ill. a kedves vevők nem kezdtek el egy emberként sugárban hányni az egésztől. Így mára eljutottunk oda, hogy joggal hihetik azt, hogy az emberek ezt szeretik, elvárják tőlük.Az ilyen lyukak és társaik nálam alapból megbocsáthatatlanok.
Plusz a nagyon lekerekített kijelzők is.
Ez a Xiaomi meg olyan semmilyen lett. 100x az ASUS gémer fónja, mint ez, ha ilyet akarnék venni. -
Graphics
Jómunkásember
"nem kell sokat túrni a kínálatban, hogy megtaláljuk a nem játékosoknak szánt donort, ami a Poco F3."
Ezt amúgy akárhol keresem nem találom, honnan az infó?
Igazából szerintem feltételezés akart lenni, de teljesen más elrendezés.
Annyi, hogy biztos létezhet közös alkatrészük, de szerintem a két mobilnak semmi köze egymáshoz.
-
hallerlaller
addikt
"nem kell sokat túrni a kínálatban, hogy megtaláljuk a nem játékosoknak szánt donort, ami a Poco F3."
Ezt amúgy akárhol keresem nem találom, honnan az infó?
-
janeszgol
félisten
Mondjuk itt meg ha a poco f3 a donor akkor nem tudom hogy raktak bele osztott akksit.
Valami változás biztos van, mert az meg csak 33W töltést tud.Szerk, ja meg is van, így:
Köszi szépen!
-
novinyul
veterán
-
hallerlaller
addikt
Mondjuk itt meg ha a poco f3 a donor akkor nem tudom hogy raktak bele osztott akksit.
Valami változás biztos van, mert az meg csak 33W töltést tud.Szerk, ja meg is van, így:
-
janeszgol
félisten
A black shark 3-ban is már osztott volt az akksi, furcsa lenne ha itt nem, gondolom a 17 perces gyorstöltést csak így tudja, osztott lesz ez is.
Annyi a különbség hogy itt hosszában van osztva, nem keresztben, szóval ez biztosan merevebb mint a rog 5.
Ha ez igaz, akkor Xiaominál mégsem csak hülyék dolgoznak.

Kár hogy a gyártó nem veszi magát komolyabban. Én szeretném komolyan venni őket. -
hallerlaller
addikt
A black shark 3-ban is már osztott volt az akksi, furcsa lenne ha itt nem, gondolom a 17 perces gyorstöltést csak így tudja, osztott lesz ez is.
Annyi a különbség hogy itt hosszában van osztva, nem keresztben, szóval ez biztosan merevebb mint a rog 5.
-
Graphics
Jómunkásember
A Xiaomi önmagának lett az ellenfele. Meglátjuk mire megy ezzel.
Már 2-3 éve nagyon ráfeküdtek a fő kamera nappali felvételeire, és ez meg is látszik. Szép képeket készít, a színeket én is látom a legpontosabbnak, illetve a videó is igen jó, a hang pedig erőteljes és szuper (4K nappal). Az ultraszéles közepes.
Az előlapi kamera képe viszont nem az igazi, nem jó, viszont a hang kifogástalan ott is.Nem rossz telefon. Remélhetőleg merevségben jobb, mint az RG5, és akkor azt mondom simán okés.
Mivel itt nem osztott az akkumulátor, és nincs középen "szétszabdalva", így nem lesz merevedési probléma.
-
janeszgol
félisten
A Xiaomi önmagának lett az ellenfele. Meglátjuk mire megy ezzel.
Már 2-3 éve nagyon ráfeküdtek a fő kamera nappali felvételeire, és ez meg is látszik. Szép képeket készít, a színeket én is látom a legpontosabbnak, illetve a videó is igen jó, a hang pedig erőteljes és szuper (4K nappal). Az ultraszéles közepes.
Az előlapi kamera képe viszont nem az igazi, nem jó, viszont a hang kifogástalan ott is.Nem rossz telefon. Remélhetőleg merevségben jobb, mint az RG5, és akkor azt mondom simán okés.
-
juuzer
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
Mivel a játékokat nem egy kifejezett hardverre fejlesztik, hanem mondjuk az a cél, hogy a népszerű telefonokon elfusson.
Innentől fogva egy gaming phone mjuk 2 extra gombbal és egy minimális szoftveres mókolással nem fog többet nyújtani, mint egy csúcstelefon. Ugyanúgy elviszi mindkettő a játékot normális grafikai beállításokkal.

joey04: Mondjuk a hűtésre kíváncsi vagyok, hogy mennyivel később üt be a thermal throttling. Mert ha jól tudom a többésük ugyanúgy passzív hűtéses, max beleraknak a házba egy nagyobb vapor chambert.
Írd oda, hogy ez a Te véleményed
Szerintem meg 2 gomb nyújt valamit.Mondtam, nem Te vagy a célcsoport. És én se, de attól még létezik a dolog. De ne is ragozzuk tovább...
-
juuzer
addikt
Mivel a játékokat nem egy kifejezett hardverre fejlesztik, hanem mondjuk az a cél, hogy a népszerű telefonokon elfusson.
Innentől fogva egy gaming phone mjuk 2 extra gombbal és egy minimális szoftveres mókolással nem fog többet nyújtani, mint egy csúcstelefon. Ugyanúgy elviszi mindkettő a játékot normális grafikai beállításokkal.

joey04: Mondjuk a hűtésre kíváncsi vagyok, hogy mennyivel később üt be a thermal throttling. Mert ha jól tudom a többésük ugyanúgy passzív hűtéses, max beleraknak a házba egy nagyobb vapor chambert.
-
Bagoly01
őstag
Helló,
Nekem is F3 van te melyik Gcamot használod hozzá?Próbáld ki a a BSG-t is, abból is a Lib verziókat.
-
novinyul
veterán
Helló,
Nekem is F3 van te melyik Gcamot használod hozzá? -
Roland861010
veterán
Helló,
Nekem is F3 van te melyik Gcamot használod hozzá? -
joey04
titán
-
Neck
veterán
-
bostone
addikt
-
tessoka
csendes tag
mikorra várható Poco F3 teszt?
-
Graphics
Jómunkásember
-
bostone
addikt
-
juuzer
addikt
Szépnek szép, jónak jó, de hogy a gaming phone-oknak továbbra sincs semmi értelmük, az is biztos.

-
Cecevok
tag
Szinte biztos, hogy ebben ugyanaz a Sony IMX586 van, mint a Xiaomi Mi9-ben anno - ami világelső lett kamerában számos fórumon, pl. a DXOMarkon. Vagy ennyire beerősített a konkurencia, vagy a szoftveren múlik, hogy a teljesítménye csak a "futottak még" kategóriára elég.
A Oneplus 8 Pro minden esetre ezt rakta az ultraszéles lencse mögé, és ott szuperül brillírozik makróban és nagylátóként is.
Hardver egy dolog, nagyon sok telefonba került/kerül Sony Imx586, mégis eltérő eredményt produkálnak. Kérdés, hogy milyen szoftvert írnak rá.
-
enginev3.0
félisten
Elég bazári
-
joey04
titán
Ezt most nem annyira találták el.
-
Graphics
Jómunkásember
Megvárom én is a frissítést.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... az a kameralyuk itt különösen megbocsáthatatlan ... "
Hol megbocsátható a kameralyuk?
Ja, hogy a mára kvázi ipari szabvánnyá vált "lyuk, sziget v. könnycsepp" egy gamer mobilnál elfogadhatatlan? Én erre kicsi rosszindulatúan azt mondanám, hogy nesze neked (nem konkrétan neked, joelke HU)! A gyártók ugyanis azt látják, hogy minden a legnagyobb rendben ezekkel a randa megoldásokkal, mert a piac, ill. a kedves vevők nem kezdtek el egy emberként sugárban hányni az egésztől. Így mára eljutottunk oda, hogy joggal hihetik azt, hogy az emberek ezt szeretik, elvárják tőlük. -
novinyul
veterán
Lehet hogy egy kicsit jobban belenyúltak szoftver ügyileg. Anno az F1 is sapka szar volt kamerában, aztán rendesen helyre rakták. Az F3 még csak 2 frissítést kapott(1 rendszerszintű és egy biztonsági) szóval akár még jobb is lehet(bár nekem tetszik, pláne Gcam-l)
-
Terentius
őstag
A fóruma szerint a 4k/60 fps megy gcam-mel és jobb képeket is lő talán. Meg kell majd nézni egy xiaomi.eu rom-on, hogy mit tud. Nekem tetszett az F3 és nem látok egetrengető képbeli különbségeket egy Mi 9-hez képest, pedig az 2 éve világelső lett dxomarkon. Gondolom a xiaomi egy kicsit butítja az F3-at a BS4-hez képest, hogy indokolt legyen az árkülönbség. De az is lehet, hogy a véletlen műve az egész?
-
Bog
HÁZIGAZDA
És mégis az van, hogy a Poco F3 nem csinál ilyen szintű fotókat és videókat a mi tapasztalatunk szerint.
-
joelke HU
őstag
Eddig ez a cápa lett a legsótlanabb és az a kameralyuk itt különösen megbocsáthatatlan. Nem is értem mit gondolt a Xiaomi. Na majd talán az 5
-
novinyul
veterán
Szinte biztos, hogy ebben ugyanaz a Sony IMX586 van, mint a Xiaomi Mi9-ben anno - ami világelső lett kamerában számos fórumon, pl. a DXOMarkon. Vagy ennyire beerősített a konkurencia, vagy a szoftveren múlik, hogy a teljesítménye csak a "futottak még" kategóriára elég.
A Oneplus 8 Pro minden esetre ezt rakta az ultraszéles lencse mögé, és ott szuperül brillírozik makróban és nagylátóként is.
4K/60fps az IMX586 4K/30fps IMX582(Poco F3) minden másban megegyezik a 2 szenzor.
Graphics: Snapi 888 nekem nagy csalódás volt, mint anno a 810
A 870 sokkal de sokkal jobb, persze ez köszönhető a 865-k.
-
Silenzio
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
Ahogy elnézem, a kamera ugyanaz, mint az F3-ban, így igazából kérdés a Black Shark 4 létjogosultsága, főleg a Redmi K40 Gaming mellett.
Szerintem ez a Black Shark széria picit befulladt a sok jó hardveres képességű telefon miatt.
Ettől függetlenül jó, de én az F3-at vettem.
A Snapdragon 870 reméljük jó pár készülékben helyet kap, nagyon jól sikerült, én optimálisabbnak tartom a 888-nál. Főleg árban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Gaming notebook topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nagy akkumulátorral és Zeiss teleobjektívvel készül a Vivo X300e
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB KÉK Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Z Flip4 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltőkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Akku: 82%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltőkábellel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB,Akku: 87% Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltőkábellel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5567, 91% AKKSI
- Add el nekünk!Apple iPhone 13 Pro/13 Mini/13/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max

)