Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
-
Jakesz
addikt
Milyen CoD vs BF szindrómáról beszélsz? Annyira hoztam fel a 2 játék között a kapcsolatot, hogy egyiket sem kell félteni, már ami az anyagi lehúzást jelenti. Kíváncsi lettem, hogy vajon játszol-e egyik játékkal, vagy nem és csak általánosságban mondod el a kemény véleményedet erről a dologról. Persze látva, hogy a BF-topikban aktivizálsz, ki lehet jelenteni, hogy egy megrögzött BF-es vagy, aki csak bunkó módjára tud a másik táborhoz hozzászólni.
-
Jakesz
addikt
válasz
TazLeacher #65 üzenetére
Akkor vedd úgy, hogy kibővítettem a mondandódat. Csak szánalmas, hogy minden egyes DLC hírhez jönnek az antik trollkodni. Ha csak néhány helyen fejtenék ki a véleményüket, akkor nem lenne semmi baj vele, de az, hogy minden egyes topikba leírják ugyanazt a szidalmazást, az már sok. Az valóban tény, hogy nagyon drágák. De senki nem kényszerít senkit arra, hogy megvegye se a játékot, se a DLC-ket. Akkor meg minek ennyit lovagolni rajta?
Viszont érdekes, hogy a BF híreknél nincs ilyen cirkusz, holott tavaly kijött a játék, idén kiadtak az alapjátékkal megegyező árú DLC csomagot, jövőre pedig már jön a BF4. Ez mégis mennyivel kedvezőbb anyagilag? -
Jakesz
addikt
válasz
TazLeacher #63 üzenetére
Nem tetszik + drágállod = nem veszed meg
De mivel ígyis-úgyis több millióan meg fogják venni, el lehet mondani, hogy elégedettek vele az emberek. Csak hát a kisebbség mindig nagyobb hangot ad magáról. -
Jakesz
addikt
Tudtok valami bizonyítékot mutatni arra, hogy a CoD játékosok 90%-a még kisgyerek? Mert azt mindenki tudja, hogy ezek a "mindenáron szidni a CoD-ot" típusú embereknek az egyik fő érve az ez, de hogy mi alapján juttok erre a következtetésre az rejtély. Talán az említett taktika hiánya miatt? Sokan vannak akik a gyors, kis pályákon történő játékmenetet kedvelik és nem szeretnek percekig várni, hogy végre ellenfelet lássanak vagy hogy 200 m-ről lőjje le egy bokorban elbúvó sniper. Ezzel én is így vagyok, akkor 20 éves létemre biztos agyi elmaradottsággal rendelkezem. Tanuljátok meg más álláspontját tiszteletben tartani és nem kell minden CoD-os hírhez benézni, csak azért, hogy megint ugyanazzal a szöveggel jól leoltsam. Senki nem kényszerít benneteket arra, hogy megvegyétek.
Ryder62
Ezen meg jót röhögtem. Szóval, ha egy gyerek a CoD-on nevelkedik fel, akkor debil lesz. De, ha mondjuk BF-en, akkor nyilvánvalóan Einstein lesz belőle, nem igaz? -
Jakesz
addikt
A magyarokat felesleges számításba venni, mivel semmilyen kihatásunk nincs az eladások alakulására. És nekünk abszolút nem is éri meg Steamen megvenni teljes árú játékokat, amikor feleannyiba kerül a dobozos verzió is. Más országban ez nem okoz gondot, ahogy az sem, hogy a szülő egyben odaadjon ennyi pénzt a csemetéjének. Mellesleg az Activsion nem is a gyerekeket veszi számításba, mivel 18+-os a játék
És sok milliót ebből a Season Passból is el fognak adni, szóval nem kell aggódni a siker miatt
-
Jakesz
addikt
Ti most tényleg nem értitek ezt az egészet? Ez a Season Pass a legnagyobb CoD rajongóknak van kitalálva, akik mindenképpen meg fogják venni az összes DLC-t. És így mivel előlegben megvették mind a 4 DLC-t, kapnak 10€ kedvezményt. Akik a BO1-nél és MW3-nál ugyanígy mindet megvették, azok 120 USD-t fizettek érte összesen, de ott van nem volt ekkora károgás. Persze, mert ott külön-külön volt elénk dobva a 60+15+15+15+15-ös árcédula, aztán így egyeseknek szimpatikusabban néz ki, holott még drágább is, ha az összes DLC-vel számolunk.
-
Jakesz
addikt
Miért, minek vitték fel az árát jelenleg? A Black Ops-hoz és az MW3-hoz is 4 DLC jelent meg 15€-s áron. Aki az összes DLC-t megvette, az egészen pontosan 120€-t fizetett értük, ami 10€-val még több is. Ez a Season Pass azoknak kedvező, akik mindenképpen meg fogják venni az összes DLC-t és ezzel 10€-t megspórolnak, mintha külön-külön vennék meg őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest