Új hozzászólás Aktív témák
-
jan101
tag
Megsúgom megjelenéskor volt már boxom és én is cod2 óta tolom. És nem sírom vissza a múltat. Azt meg még mindig nem tudom elfogadni, hogy minden egyes cod hírnél jönnek a hater-ek, akik megmondják, hogy cod 1-2 volt az igazi, azóta csak szar, és az is hülye szar aki megveszi.
Na én is ennyit akartam... -
Jakesz
addikt
-
Jakesz
addikt
Milyen CoD vs BF szindrómáról beszélsz? Annyira hoztam fel a 2 játék között a kapcsolatot, hogy egyiket sem kell félteni, már ami az anyagi lehúzást jelenti. Kíváncsi lettem, hogy vajon játszol-e egyik játékkal, vagy nem és csak általánosságban mondod el a kemény véleményedet erről a dologról. Persze látva, hogy a BF-topikban aktivizálsz, ki lehet jelenteni, hogy egy megrögzött BF-es vagy, aki csak bunkó módjára tud a másik táborhoz hozzászólni.
-
jan101
tag
miért ne látná? Megveszi, és? Tetszik neki a játék, ezért már hülye?
Megveszem én is... ugyanúgy minden évben, mint az uszoda bérletet, vagy az edzőtermi bérletet. Azért mert szeretek vele játszani. Nagyon kezd már idegesíteni az ilyen jellegű komment, hogy hülye gyerek, vagy buta felnőtt veszi meg. Mit kell mások preferenciáját kritizálni?
Ha már itt tartunk, nekem meg a Diablo 3, WoW és társai szánalmas, mégse megyek be a hozzájuk kapcsolódó hírekhez szapulni. -
-
Jakesz
addikt
A magyarokat felesleges számításba venni, mivel semmilyen kihatásunk nincs az eladások alakulására. És nekünk abszolút nem is éri meg Steamen megvenni teljes árú játékokat, amikor feleannyiba kerül a dobozos verzió is. Más országban ez nem okoz gondot, ahogy az sem, hogy a szülő egyben odaadjon ennyi pénzt a csemetéjének. Mellesleg az Activsion nem is a gyerekeket veszi számításba, mivel 18+-os a játék
És sok milliót ebből a Season Passból is el fognak adni, szóval nem kell aggódni a siker miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Fotók, videók mobillal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest