- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFL#13
tag
Látod megint nagyon tévedsz. Nézz utána mielőtt bármit is írsz.
Megrögzött BF-es?Szerintem olvasd el mit írtam oda! (persze amit nem töröltek)
Én még akkor játszottam(nem is keveset) a COD-al(cod1, uo, cod 4) ,amikor még nem lebutított,unlock-olos gyerekeknek szóló agyatlan játék volt.
Sajnos azóta minden évben kiadják ugyanazt, és ez nem tetszik. De szerintem ezzel nem mondtam újat.Nem kell sírni,ha kiállsz a istenített játékod mellett ,akkor fogadd el azt ,ami ezzel jár!
(#73) jan101:
Akkor vegyél belőle 20-at!
Én nem kritizállak, csak tényeket közöltem. Ha szeretsz vele játszani ,akkor fogadd el te is azt, ami ezzel jár!Attól hogy leírom vagy sem, attól ,hogy sírtok érte vagy nem ,attól a tények tények maradnak!
Ennyit akartam.
A soha viszont nem látásra! -
NFL#13
tag
Azért 20 éves létedre rájöhettél volna már arra ,hogy ha valamit több 10 millió ember megvesz ,attól még annak az értéke lehet egyenlő a nullával.
Számomra ez csak annyit jelent, hogy a világon ennyi gyerek (a nemtörődöm szülei) és buta felnőtt húzható le erőfeszítés nélkül.Egyébként neked valami COD vs BF szindrómád van. Egyedül te erőlteted ezt a vonalat.
Nézz be itt a BF topicba! Pont veled egy szinten lévők vannak ott is. Szerencsére ők csak TDM-et játszanak.
Szóval hülyék és kis szarok mindenhol vannak ,csak nem mindegy ,hogy hány százalék...Évről-évre ugyanazt veszed meg, aki ezt nem látja ,azzal nem tudok mit kezdeni.
-
TazLeacher
nagyúr
Most az fáj, hogy minden CoD hírnél ez van, vagy az, hogy a BF híreknél nincs?
Megjegyzem, az EA legalább ekkora görény, csak mivel a BF-nél eddig nem volt ez szokás (de ahogy írod lassan az lesz, biztos, hiszen EA), azért nem. A CoD ezt már évek óta csinálja. Zsinórban eddig ez az 5. évük.Lényegében ők 1 játékot ennyi pénzért 1 évre terveznek, 1 évig "supporttálják". Míg mondjuk, ha megnézed a BF3-at (fogalmam sincs milyen játék, 1 percet nem játszottam vele) egy 2011-ben megjelent játékhoz még 2012 év végén is készült kiegészítés, és az utód csak 2013-ban jön. A CoD-oknál ez úgy van, hogy ősszel megjelenik a játék, ledarálják a 3 DLC-t, és következő őszre már kint az újabb 120€-s csomag. Azt hiszem látható a különbség.
Ugye Te is látod a különbséget (csak PC-s platform):
2002: ------
2003: CoD
2004: ------
2005: CoD 2
2006: -------
2007: CoD: MW
2008: CoD: WaW
2009: CoD: MW2
2010: CoD: BO
2011: CoD MW3
2012: CoD: BO2
2013: CoD: MW3?2002: BF: 1492
2003: --------
2004: BF: Vietnam
2005: BF2
2006: BF: 2142
2007: -------
2008: -------
2009: -------
2010: BBC2
2011: BF3
2012: -------
2013: BF4Megint megjegyzem, nem egyik sem kedvesebb a másiknál.
-
TazLeacher
nagyúr
Miért nekem írod? Semmi bajom a CoD-dal. Erre a kérdésre válaszoltam:
Hülye hír, más játékoknál ugyanez a szisztéma van... ott miért nincs nagy dobra verve?
Nem értem mi a gond...
Amit írtam, arra 1 dolog igaz: drágállom. Nem multizom, így engem igazából nem érdekel, a MW részek single-jét végig szoktam vinni, ha olcsón hozzájutok (megvan az első és a 2., olcsó volt). Ez viszont nem változtat azokon a tényeken, amit leírtam.
-
NFL#13
tag
A játékosok 90%-ka 18 év alatti és 70%-ka meg 15-dik életévét sem töltötte be. Igazából felnőtt és érett ember ezzel a játékkal már nem játszik. Lebutított, átskinelt, céllövölde az egész. nincs semmi kihívás benne, még agy sem kell hozzá. nulla csapatjáték , nulla taktika, nulla játékfejlesztés.
Akinek megért ennyi pénzt, az fizessen! De ne csodálkozzon ,hogy hülyének nézik.Szóval a COD-ok ami felépítése és rendszere miatt pont ,hogy a 18 év alatti korosztály van megcélozva vele.
Üzletpolitikából 5-ös, mert ugye a kölök majd úgy is kikönyörgi. De játékfejlesztésből egy nagy -100-as, egy modder csapat 4-5 hónap alatt összehozza ugyanezt. Kicsit vicces már amit művelnek, de a piac diktál. Ha ezt is veszi a nép ,akkor minek is dolgoznának vele (igazából) többet. Én is ezt tenném a helyükben.Azért ennyi pénzt egy átlagos német család sem szór ám el gondolkodás nélkül.
Mivel jó is lenne ha 18 év alatti nem játszhatna ilyen (18+) besorolású FPS-el...bárcsak így lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest