Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
TazLeacher #81 üzenetére
ezt így utólag elismerem.
-
Gergosz2
veterán
válasz
TazLeacher #79 üzenetére
lol nekem megvan az összes cod az utolsó részt leszámítva. Szóval tudtam mit írok
Ilyenkor szokott jönni az a szöveg , hogy mennyé bf-zni.
Nos azzal sem játszottam már egy éve.
Már nem hoz lázba egyik se , mert nem tudnal újat mutatni , se a cod, se a bf.
-
jan101
tag
válasz
TazLeacher #70 üzenetére
sajnos ezt a filozófiát bepróbálták, bejött nekik, nem fognak változtatni rajta. Nekem évek óta megvan a társaság akivel toljuk, lenyeljük a lehúzást minden évben. Játszunk vele, jól érezzük magunkat, nem rinyálunk miatta. Ha 2évente adnák ki, vagy ingyen lennének a DLC-k hozzá, persze spórolnék pénzt, de azt is valami hülyeségre b@sznám el
-
jan101
tag
válasz
TazLeacher #63 üzenetére
Steam-mel nem vagyok képben. Konzolon nyomom...ott ugyanannyiba kerül mint bármelyik más játék, és a dlc-i árban és tartalomban se rosszabbak más játékok dlc-inél.
Különben is a cod dlc-k multira vannak kihegyezve. Ha multizol vele, bőven visszahozza az árát az idő során.
Nekem pl. Borderlands1-nél pl. ugyanennyibe került a komplett játék (alapjáték + 4 dcl) és kb. összesen 1-2 hét volt végigtolni. Ellenben egy Cod sokkal több ideig lefoglal ugyanannyi pénzért. Ezért se hiszem, hogy az ár miatt lenne a nyavajgás. Aki nyavajog, annak nem tetszik a Cod, és akkor nem kell megvenni, és minden egyes hírnél negatívan kommentelni.Azt még hozzátenném, hogy nekem se tetszik, hogy minden éveben kihoznak egy újat, de mit lehet tenni? Legszívesebben még mindig a cod 4-gyel nyomnám, csak az új részek kiadásával a fejlesztők leszarják a régit és elöntik a cheaterek a szervereket
-
Jakesz
addikt
válasz
TazLeacher #65 üzenetére
Akkor vedd úgy, hogy kibővítettem a mondandódat. Csak szánalmas, hogy minden egyes DLC hírhez jönnek az antik trollkodni. Ha csak néhány helyen fejtenék ki a véleményüket, akkor nem lenne semmi baj vele, de az, hogy minden egyes topikba leírják ugyanazt a szidalmazást, az már sok. Az valóban tény, hogy nagyon drágák. De senki nem kényszerít senkit arra, hogy megvegye se a játékot, se a DLC-ket. Akkor meg minek ennyit lovagolni rajta?
Viszont érdekes, hogy a BF híreknél nincs ilyen cirkusz, holott tavaly kijött a játék, idén kiadtak az alapjátékkal megegyező árú DLC csomagot, jövőre pedig már jön a BF4. Ez mégis mennyivel kedvezőbb anyagilag? -
Jakesz
addikt
válasz
TazLeacher #63 üzenetére
Nem tetszik + drágállod = nem veszed meg
De mivel ígyis-úgyis több millióan meg fogják venni, el lehet mondani, hogy elégedettek vele az emberek. Csak hát a kisebbség mindig nagyobb hangot ad magáról. -
Vistaboy
veterán
válasz
TazLeacher #4 üzenetére
Rendben, kijavítottam.
-
BiP
nagyúr
válasz
TazLeacher #4 üzenetére
Szerintem is. Mert fórumban még elmegy, meg tudjuk, hogy ez a gyakorlat/tapasztalat, de hírben/cikkben szerintem nincs helye - ilyen formában megfogalmazva.
Amúgy a tartalomhoz hozzászólva: VAZE! Jól legombolják az embert, nem olcsó, ha fullos csomagot akar a játékos. Mert vannak Collectors Edition-ök kb. ilyen árban, de ott általában adnak hozzá spéci dobozt, bábut, artbookot, soundtracket, kutyafülét. De ez csak a játék+DLC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest