- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Jack Hunter #15 üzenetére
Azok újat árulnak. Újonnan símán meg tudnám rendelni. De, ez egy nem kopó, alu alkatrész. Tök mindegy, hogy új, vagy húsz éves. A hírdetett ár kb. a negyede lenne az újénak.
-
Somatom
veterán
válasz
Jack Hunter #12 üzenetére
És? Ők közvetítői jutalékot szednek a kereskedések után. Hülyék lesznek kiadni egymásnak a partnereket.
-
Somatom
veterán
Hogyan? Nem tudok elérhetőséget. Csak a bontópláza felületén keresztül tudunk kommunikálni, az meg errort dobott a képfeltöltésre. Szted miért csináltam ezt a képet? Pont azért, hogy elküldjem nekik.
Egyébként itt a link, az egyik képükön látom is az alkatrészt, ami nekem kéne. -
Somatom
veterán
Én a bontóplázán próbálkoztam. Látom a felrakott képen azt a mütyűrt, ami az enyémről hiányzik. Pontosan leírom az embernek, hogy mi kell, mellékelek gyári cikkszámot. Válasz: küldjek fényképet. Miről? Ami hiányzik? Lefotóztam a helyét. Fényképfeltöltésnél hatalmas errort dobott a pláza, pedig lebutítottam a képet. De még hibaüzenet sem volt, hogy mégis mi a baja. Itt véget ért a diskurzus. Nézegethetem a képen a nekem kellő alkatrészt, az árát is tudom, csak megvenni nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Bundle topik
- Gamepad
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest