- Magisk
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Zolással szeretnék összefutni, mert még nem találkoztunk, csak a kamionos topikból ismerjük egymást. Meg, persze veled is. Amúgy alkalmazkodó típus vagyok. Ha van vmi házi fincsi, azt megköszönöm / kifizetem. Ha nincs kedved melózni vele, akkor keresünk egy kajáldát, és bezabálunk ott. Sztem a Balatonnál ez nem egy lehetetlen küldetés.
Bringázok egyet a balcsinál és ennyi. Persze, örültem volna egy nagy, PH -s társaságnak, de talán majd jövőre.
-
barnam_
nagyúr
Nekem csak a dátumokkal van bajom. Augusztus 1-től 10-ig szabin vagyok, valamikor 11.-én érünk vissza nyaralásból.
Amúgy hétköznap is simán le tudok ugrani. Ha nincs dugó, 1 óra alatt ott vagyok a munkahelyről
szerk.: sőt, még talán jobb is az M7 hétköznap, mint hétvégén.
-
Qru
MODERÁTOR
Sajnos az augusztus 10 az munkanap idén.
De meló után le tudok ugrani akár egy laza vacsira. -
-
-
-
BigBlackDog
veterán
-
MErt az még messze van,és ki tudja mi jön közbe, gondolok itt első sorban a munkahelyre...
Egy kicsit felturbóztuk a járgányt:
Fasza menetfény, új lökikbe berakva, Most eléggé egyben van, szóval szerintem méltó az autós talira ő is
ÉS nem hinném, hogy a lányok ne tudnák elfoglalni magukat
A kisebbik szereti amúgyis az autókatAmúgy +1 a hambira
-
Somatom
veterán
Az enyémet nem kell elvenni. Nem szoktam Fittipaldira inni magam és a jogsimmal sem játszom. Meg aztán ott lesz a bringa. Sztem azzal sokkal látványosabbat tudok zakózni.
Ha a jármű fikázás fő motívum, akkor más már nem kell jöjjön autóval. Az enyém elég lesz a teljes időre. Nem nagyon érdekel az autóm azon túl, hogy elvigyen A -ból, B -be. Ha jól emlékszem, akkor a jobb hátsó ajtó még ép rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest