Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Motorizált zsanért védetett le a Motorola
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
A Honor 7 Lite (ami kb P9 Lite) jól árazott. Jobban megérheti, mint az XA, A3 2016. A Nova túlárazott, mint minden hol, de a Mate 9 viszont jó áron van kártyásan. (20k-val olcsóbb, mint függetlenül.)
-
SUPREME7
őstag
A Mate9 a T-nél is független, ráadásul pár napig adtak hozzá 90K értékű (márakinek megér annyit) hangszórót, úgy igencsak jóféle akció volt, rá is jöttek hamar
-
atosan
addikt
Karácsony előtti felárazások 🤔
Maine coon
-
janeszgol
félisten
supreme7 és Nelman
Köszi. Hát akkor nem egyszerűen jó vétel, hanem k*rva jó vétel.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Jól teszik, hogy belehúznak, nem árt a verseny.
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Nelman
tag
Ráadásul semmilyen Telekomos cucc nincs telepítve benne mikor kiveszed a dobozból. Teljesen olyan, mintha egyenesen a gyártótól jött volna, csak a Telekom depózta. A Harman Kardon Go + Play korrekt ajándék volt mellé. Nem tudom hány db lehetett akcióban a telefon mellé, de nagyon megérte így. Piros pont a Telekomnak a korrekt árazás és az ajándék miatt.
-
atike
nagyúr
A Mate 9 olcsóbb kártyásan náluk, mintha csak úgy a boltból lenne megvéve. Navégremár. Ilyen tendencia kellene...
-
Fejvadi
nagyúr
Annyira kelendő a Samsung Galaxy A3 (2016), hogy 10 ezerrel emelik az árat? Vicc.
-
-
Jó árra van a Mate9-nek.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Mill3r
tag
Azt néztem és is, hogy az A3 és A5 ára nagyon felment...
DE aztán rájöttem, hogy csak a black friday miatt vitték le arra a hétvégére
Nem tudom, hogy a BF ellőtt mennyibe voltak.IDDQD IDKFA
-
Bennyboy
őstag
Kár, h Honor 8-at már nem lehet kapni náluk. A 120k elég korrekt ár volt érte.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Mr.Silkó
veterán
A Mate 9-nél magasabb árra számítottam nyitáskor.
-
Mr.Silkó
veterán
Kevésnek nem kevés, de nem is szállt el nagyon, az S7 edge és az új iPhone-ok is drágábbak, ráadásul a tesztek alapján nagyon korrekt, ütős masina lett. Az egyik legjobb phablet jelenleg.
Amúgy is egyre népszerűbb a Huawei brand, ráadásul nem nagyon van ennyiért ilyen képességű phablet alternatíva: a Note7 megpihent, a Note5-öt nem mindenhol forgalmazzák, ahogy a V20-at se tudtommal, az i7 Plus meg jóval drágább. Talán még az előd Mate 8 a csökkenő ára miatt.
[ Szerkesztve ]
-
tag
A Mate 9 dual simes?
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Nagyon jók a Huawei-ek és a Honor-ok, ez nem vitás. A másik kettő, amit említettél, már elszállt nagyon és amíg etetik őket a márkafüggők, nem is fog változni. A drágát úgy értettem, hogy ennyi pénzt kiadni egy telefonért, kicsit túlzás, de ha jót szeretne az ember, akkor kénytelen.
(#21) Tesus
A T-Mobil-nál néztem, ott dual.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Ezzel a pénz kérdéskörrel az a tapasztalatom, hogy a legtöbb átlagember nehezen költ szinte bármire, de többnyire akad 1-1 kivétel, amire nem sajnálja a pénzt. Én például nem adnék ki 200 ezret egy tévére, számítógépre, vagy bútorra, de mondjuk simán kiadok ennyit egy megfelelő telefonra. Kinek mi (...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 49mm, Fekete Színben, Bontatlan! 3 év garanciával
- Apple Watch Series 5 (GPS) 44mm Fekete - Szép állapotban, csúcsteljesítmény!
- Garanciális Apple Watch Ultra 2 GPS+cellular -100% akkumulátor
- Acél Apple Space Black Link Bracelet (45mm-42mm) gyári szíj - doboz, számla
- Apple Watch SE 2022 2Gen. Újszerű/1 hónap gar./Akku 98%/p3715
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen