Hirdetés
- Napfény alatt sose merül le az Instinct 2 Solar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher4587
tag
Nagyon helyes, sok sikert kívánok neki!
Si vis pacem, para bellum!
-
twollah1976
őstag
Én úgy lennék ezzel, hogy kenjék a hajukra a vacsorájukat.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Wesder
félisten
Lei Jun már vacsorázott, és nem kért repetát.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Vigaszul lehet kap egy hosztesz csajt
vacsorapartnernek.A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
Solten
őstag
Mr. Yang most az elmaradt vacsi miatt zabos vagy hogy nem randizhatott Mr. Lei Junnal!?
Saor Alba
-
törölt tag
Ez vicces
-
wolfman
veterán
A dolog vicces és bagatellnek tűnik, de szerintem tök jogos. A kért kártérítés kicsit sok, de valamit azért kaphatna ha már nem teljesítették az ígérteket.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Szegény. Sajnálom az ürgét, hogy ráér ezen nyammogni
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
joey04
titán
nem nagy dolog, de jó nagy bunkóság volt a xiaomitól.
-
No.93
tag
na ezért nem veszek xiaomit
-
wolfman
veterán
Elképzelem, ahogy azon tanakodsz, hogy nemsokára beruházol egy új telefonra, mondjuk egy Xiaomira. Aztán jön egy ilyen hír és meggyőz arról, hogy ez a márka tuti nem lesz, pedig annyi minden tetszett benne, de hát ha a vezérigazgató nem megy el veled vacsorázni, akkor vesztenek egy vásárlót!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
nagyúr
Ennek a végkimenetelére kíváncsi leszek! Nagyon valószínű, hogy a kiírt "verseny" dijját szerette volna megszerezni az illető - igy a beváltatlan igéretet jogosan sérelmezheti.
Rettenetesen sajnálom, mert van akinek egy ilyen találkozó jelenthet jutalmat! Biztos megpróbàlta a sérelmét kérdésekkel válaszrabírni.. Gondolom hasztalan. Ezért fordult a felsőbb elbíráláshoz. Ez nem valami jó reklám a cégnek, viszont a felperes igen jól jött ki már most is ebből - mert számunkra is megjelent a neve pl. Így ismert lett!
Sok sikert kívánok neki!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
félisten
válasz twollah1976 #2 üzenetére
Egyrészt: ez Kína, ahol egy ilyen eseménynek baromi nagy presztízsértéke van.
Másrészt: még ha a magyar értékrendet is veszem alapul, nagyon helyes ez a hozzáállás. Igenis ki kell állnunk az igazunkért -- ha nem tesszük (kenjék a hajukra...), azzal azt üzenjük, hogy nem is fontos, hogy betartsák az ígéreteket, velünk ezt meg lehet csinálni.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Ebben az a szép, hogy az egész háttérről nekünk semmi infonk nincs... És mégis ítélkezünk... Agymosás
Túl nagy jelentőséget nem kell ennek tulajdonítani. Azt se tudjuk mi volt ... Egy ember valamit mondd és egyből elhiszitek?
Az frankó ... Mi van, ha nem is kereste a Xiaomit? Hanem kivárt aztán hírverést csinált a neten. khm, ha és tényleg....
Oda szarik ahonnan enni kap? Kicsit érdekes ... Lehet mostanában nem kap Xiaomit MR.Yang
Elég sánta nekem a történet... Más ok van itt szerintem inkább .. vagy csak kis szereplésre vágyott az úr.
Mindent azért Te se higyj el.
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
Tidus
őstag
Arányosan nekem egy zsemle is többe kerül, mint a Xiaomi-nak ez a vacsora kártérítéssel..
Szerintem nem is veszik komolyan. -
-
Hát, ami a cikkben elhangzott, az egy az egyben fent van az érintett bíróság honlapján. Ennél többet se a MA, se kínai hírforrások nem állítanak. A Mi van, ha... kérdések majd ezt követően tisztázódhatnak, ha egyáltalán kap hírt a téma a jövőben is.
[ Szerkesztve ]
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
félisten
Nyilván az alapján tudok véleményt formálni, amit leírtak, és amíg a történet vagy nem kap cáfolatot, vagy nem eleve hihetetlen, nem igazán van alapunk arra, hogy kételkedjünk benne.
Ez a történet szerintem teljesen hihető. Kínai példákról nem tudok, de a kínai mentalitásba nagyon beleillik ez a fajta jutalmazás, nyugati cégeknél pedig magam is találkoztam hasonlóval. Az pedig, hogy utólag leszarják, valahogy nem lep meg. A főnök ideje sokkal drágább, mint akár ez a kártérítés, bár eleve senki sem számít arra, hogy a dolgozó eddig képes elmenni.
Ha a történet valós, akkor részemről nagy-nagy elismerés a fickónak -- akinek egy normális HR-osztály ilyen esetekben akár extra lehetőséget is adhat, tehát nem kára, hanem előnye származhat az egészből.
MaCS
-
Solten
őstag
Vagy esetleg - mivel Kinarol beszelunk - hirtelen megjelenik egy nagy fekete auto es hirtelen eltunik Mr. Yang-al. Nehez elkepzelni a partatlan birosagot egy olyan orszagban ahol az emberi jogok kb fele nem letezik. Kina egy gulyaskommunista "puha diktatura".
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
Saccco
nagyúr
Vacsu gona dú ven déj kám for jú.....
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
félisten
Én pont nem így látom. Amíg Mr. Yang nem jelent veszélyt a rendszerre, addig őt fogják védeni.
A kínai rezsim nagyon tudatosan védi az államkapitalizmusukat, amiben viszont a nem állami szereplők közötti szerződések szentek és sérthetetlenek, így az a vacsora bizony jár!
MaCS
-
7Heads Drago
veterán
És ha nyer simán lehet hogy még páran neki esnek a xiaominak.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
-
félisten
"Standard 1: 5x köles eladása több mint 300 egység (beleértve) " Azért hihetetlen, hogy egy Xiaomi-kereskedőnek mi mindennel kell foglalkoznia...
Viccen kívül: hihetetlen, hogy mennyit fejlődtek ezek a gépi fordítók.
Viccen belül:
MaCS
-
-
-
veterán
Szeretem a márkát eddig nekem sem volt velük gondom, de ha teljesítettem volna a nyereményjáték feltételeit, akkor először ezt elismertettem volna velük. Utána megkérdeztem volna, hogy hol lesz a vacsora? Ha nem tetszik a hely akkor felajánlottam volna, hogy nem kell eljönnie a fő hókamókának, ha normális helyen lesz a kaja és már meg is oldódott volna a probléma.
Ez lesz remélem a napi troll cikk ahol lehet etetni őket...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
A választási ígéretek számonkérése politikai téma.
Polgári jogi értelemben: hazudni szabad, egy kötelmet megszegni már kevésbé. A jelen eset egy egyoldalú vállalást tartalmaz, ami nem általános érvényű volt, hanem meghatározott személyek meghatározott teljesítésére tartalmazott ellenértéket, amit meghatározott személy tett.
MaCS
-
atike
nagyúr
"... megsértette az érzéseit,...."
Anyám borogass....
Végül is tech-márka meg minden, de ez kb Blikk """""""hír"""""""...
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Eleg draga vacsora lett igy belole, de azert nem fog a xiaomi csodbe menni miatta.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen