Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GeryPc

senior tag

Én tudok írni tapasztalatból

Egy samsung led 24-est (Tn panelos konkrét típust direkt nem írok)
    És a benq vw2420h (ugyan ezzel a panellal szerelt monitor mint a cikkben, a-mva)

Samsungot elég nehéz volt színre kalibrálni,viszont a feketéje szebb amin csodálkozom is mivel TN

Benq-t sokkal könnyebb volt színre kalibrálni,feketéje tényleg nem a legszebb de nem olyan mint ami a cikkben van,nem foltos, nem látható ennyire a bevilágítás sem,ezt nem tudom hogy hozták össze a ph-sok :F
    Valaki írta hogy a betekintési szögei sokkal rosszabbak mint egy TN panelosnak,na ez abszolút nem így van,sokkal jobb mint a TN-nél
    Kinézetre sztem teljesen rendben van a monitor,nem olyan nagy batár mint a cikkben szereplő darab,igaz ennek csak a dőlésszögét lehet állítani!

Ja és még a leglényegesebb aki a 3db a-mva-s benq közül választ vigyázzon nézze meg mindenképp mielőtt elhozza a boltból,igaz hogy van erre is 3 nap pixel garancia, de sajnos ezek az au optronics panelok arról híresek hogy elég sok bennünk a pixelhibás,az első kibontottnál kapásból volt 3 subpixel,a 2dik már jó volt :K

Ja és az ára,én 54E-ért vettem ami nem 70E.......
    Az én véleményem hogy sokkal jobb választás mint egy sima tn led monitor!
    Aztán mindenki mondhat amit akar :DDD

akit vmi érdekel konkrétan a monitorról az kereshet priviben is,elmondom amit tudok róla!

Új hozzászólás Aktív témák