Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryPc
senior tag
Én tudok írni tapasztalatból
Egy samsung led 24-est (Tn panelos konkrét típust direkt nem írok)
És a benq vw2420h (ugyan ezzel a panellal szerelt monitor mint a cikkben, a-mva)Samsungot elég nehéz volt színre kalibrálni,viszont a feketéje szebb amin csodálkozom is mivel TN
Benq-t sokkal könnyebb volt színre kalibrálni,feketéje tényleg nem a legszebb de nem olyan mint ami a cikkben van,nem foltos, nem látható ennyire a bevilágítás sem,ezt nem tudom hogy hozták össze a ph-sok
Valaki írta hogy a betekintési szögei sokkal rosszabbak mint egy TN panelosnak,na ez abszolút nem így van,sokkal jobb mint a TN-nél
Kinézetre sztem teljesen rendben van a monitor,nem olyan nagy batár mint a cikkben szereplő darab,igaz ennek csak a dőlésszögét lehet állítani!Ja és még a leglényegesebb aki a 3db a-mva-s benq közül választ vigyázzon nézze meg mindenképp mielőtt elhozza a boltból,igaz hogy van erre is 3 nap pixel garancia, de sajnos ezek az au optronics panelok arról híresek hogy elég sok bennünk a pixelhibás,az első kibontottnál kapásból volt 3 subpixel,a 2dik már jó volt
Ja és az ára,én 54E-ért vettem ami nem 70E.......
Az én véleményem hogy sokkal jobb választás mint egy sima tn led monitor!
Aztán mindenki mondhat amit akarakit vmi érdekel konkrétan a monitorról az kereshet priviben is,elmondom amit tudok róla!
Új hozzászólás Aktív témák
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Aoc monitor
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest